HUSD verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$1,00

+0,19%

-0,10%

+0,48%

Litebit

De laatste prijs voor HUSD staat momenteel op $1,00. De afgelopen 24 uur was $1,01 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $0,97.

HUSD heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de HUSD koers verwachting, wat het laatste HUSD nieuws is, wat de HUSD is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van HUSD.

Mocht je nog niet weten waar je HUSD (HUSD ) kan kopen, dat kan bij Litebit (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij in Nederland & België.

Wat is HUSD?

HUSD is een fiat-collateralized stablecoin die de voordelen biedt van het handelen met op blokketen gebaseerde activa en tegelijkertijd het prijsrisico beperkt. De HUSD worden uitgegeven als ERC-20 penningen op de Ethereum-blokketen en zijn 1:1 onderpand van USD op Amerikaanse bankrekeningen die eigendom zijn van Paxos.

De HUSD werd voor het eerst gelanceerd in oktober 2018 als een stabiele muntoplossing die beschikbaar is op de Huobi Global beurs. Het doel van de oplossing was om vier stablecoins, waaronder Paxos Standard (PAX), True USD (TUSD), USD Coin (USDC) en Gemini Dollars (GUSD), samen te voegen tot één token, HUSD, dat op de beurs van Huobi zou kunnen worden verhandeld. Gebruikers konden elk van de vier stablecoins op hun Huobi rekening storten en opnemen, die als een HUSD-saldo verscheen.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit

De koersverwachting van HUSD | 2021 – 2025

HUSD is een snel groeiende cryptocurrency. De HUSD heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van HUSD. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van HUSD is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte HUSD voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de HUSD koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Waarom stijgt HUSD?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief HUSD nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele HUSD nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

HUSD

Wat zijn onze HUSD (HUSD) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een HUSD is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van HUSD zijn dan ook erg positief.

 

Volg ons op social media voor de laatste tips