• Professionele CV websites voor € 349,-

 • Word gevonden in zoekmachines zoals Google en Bing

 • Laat zien wie je bent, wat je doet en wat jouw expertise is

 • CV Websites om jezelf te presenteren op het internet

 • Eenvoudig zelf jouw website bijwerken

Mijn Online CV

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wil jij jezelf op een unieke visuele manier in de markt zetten? Met Mijn Online CV kan jij jezelf met een voordelige, mooie en professionele CV website profileren op het internet.

Spring eruit bij potentiële werkgevers

90% van de recruiters doet eerst een ‘background check’ van potentiële kandidaten. Bovendien is de informatie die ze vinden op basis van jouw naam medebepalend of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een gesprek. Met jouw Online CV zorg je dat jij wordt gevonden wanneer recruiters en potentiële werkgevers jou op het internet zoeken. Jouw Online CV is jouw eigen plek op het internet waar jij kort en bondig vertelt wie je bent, wat je doet en waarom jij de ideale kandidaat bent voor die baan. Doordat jouw Online CV op jouw eigen unieke domeinnaam staat, word je goed gevonden in Google en vergroot je zo jouw kans op die droombaan.

Of je nou net afgestudeerd bent, werkloos bent of je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, met Mijn Online CV zet jij jezelf op een originele manier op de kaart.

Wat krijg je?

Jouw Online CV bestaat uit:

 • Professionele website met vaste onderdelen: Een professionele website met een door ons ontwikkeld design: jouw Online CV. Zo val je echt op tussen jouw mede werkzoekenden.
 • Responsive op alle mobiele apparaten: Jouw Online CV ziet er automatisch op elk apparaat goed uit, zowel telefoon, tablet, laptop en computer.
 • Zoekmachinevriendelijk: Jouw Online CV is zoekmachinevriendelijk en wordt dus goed gevonden in zoekmachines zoals Google en Bing.
 • Social media: Koppel al jouw social media kanalen aan jouw Online CV. Zo link je met een klik naar jouw Twitter en LinkedIn. Jouw Online CV beschikt tevens over social share buttons.
 • Pagina’s beheren: Het aanmaken en bewerken van pagina’s is kinderlijk eenvoudig. Als je in Microsoft Word kunt werken, kun je ook jouw Online CV beheren! Of je nu tekst plaatst, tekst opmaakt, foto’s invoegt of hyperlinks invoegt: het is met een paar klikken gedaan.
 • Eigen e-mailadres: Laat geïnteresseerde werkgevers of recruiters met een klik contact met je opnemen via een contactformulier en een eigen e-mail adres (dus geen gmail of hotmail). Dat komt erg professioneel over.
 • Domeinnaam en hosting: Jouw Online CV komt op jouw gewenste domeinnaam. Het maakt niet uit of dit bijvoorbeeld jouwnaam.nl, .com, .be of .net is. Zo ben je goed vindbaar op jouw eigen naam. De huur van de webruimte is bij de prijs inbegrepen.
 • Updates en back-ups: Geen onderhoud voor jou. Wij zorgen ervoor dat alles blijft draaien en maken geregeld volledige back-ups.

Hoe gaan we te werk?

1. Ontvang vrijblijvend en gratis een ontwerp voor jouw online CV
2. Aan de hand van een formulier lever je de benodigde teksten en afbeeldingen bij ons aan en kies de kleuren en het lettertype dat bij jou past.
3. Wij bouwen jouw online CV en gebruiken daarvoor de door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen.
4. We plaatsen een concept online zodat je deze kan beoordelen en nog aanpassingen kan doorgeven.
5. Na akkoord plaatsen we jouw online CV online en koppelen we jouw domeinnaam.

Kan ik Mijn Online CV eenvoudig zelf bijhouden?

Zeker, wij begrijpen dat je zelf jouw online CV regelmatig en gemakkelijk wilt updaten. Wij werken met het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS (website programma) ter wereld, namelijk WordPress. Dit programma geeft je toegang tot de ‘achterkant’ van jouw online CV. Zo kan je jouw gegevens en informatie heel gemakkelijk updaten en wijzigen. Je krijgt hiervoor van ons een handleiding. Tot nu lukt het al onze klanten, dus gaat het jou ook zeker lukken.

Betaalbaar

Jouw Online CV kost eenmalig €349,-. Daarnaast betaal je € 10,- p/m voor jouw domeinnaam, hosting (huur van de webruimte), onbeperkt aantal e-mailadressen (b.v. mail@jouwnaam.nl) en een e-mailaccount. Ook verzorgen wij periodieke updates van WordPress en de door ons geïnstalleerde plugins, zodat jij zonder technische rompslomp jouw Online CV kan bijwerken. Geen verborgen kosten. Geen onverwachte kosten.

Wil je een online CV, maar niet eentje op basis van een bestaand design of template? Geen probleem, dan ontwerpen wij een volledige nieuwe website lay-out op basis van jouw behoeften en wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit zeggen klanten over ons

“Ik heb een website laten maken toen ik voor mezelf ben begonnen. Ik heb precies gekregen wat hij aanbood, en hij is erg prettig om zaken mee te doen!”  Jan Harskamp
“Nick heeft mij van begin tot eind perfect geholpen. Alle afspraken zijn correct nagekomen. Alle lof hiervoor.”  Henk Folkers

Meest gestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Klik hier om deze te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact met ons op Ontvang vrijblijvend een ontwerp

 

Over Mijn Online IDentiteit

Mijn Online IDentiteit helpt particulieren, (zelfstandige) professionals en bedrijven om hun online identiteit en -reputatie te managen. Jaarlijks maken meer dan 360.000 unieke bezoekers gebruik van de praktische tips op Mijn Online IDentiteit. Mijn Online IDentiteit is daarmee het grootste platform in Nederland op dit gebied.

Volg ons op social media voor de laatste tips