Heb jij jouw naam al op het internet beschermd?
Bescherm jouw naam op het internet
Check of jouw naam nog vrij is Meer informatie
 • Ontvang vrijblijvend en gratis een ontwerp!

 • Eenvoudig zelf jouw website bijwerken

 • Word gevonden in zoekmachines zoals Google en Bing

 • Responsive op PC, tablet en mobiel

 • Betaalbare website; geen verborgen of extra kosten

Mijn Website Op Maat pakket

Jouw website is een ideale plek om jezelf of jouw bedrijf te presenteren op het internet. Door jouw eigen website kan je communiceren wie jij bent, waarom je doet wat je doet en wat jouw expertise is. Kortom jouw eigen verhaal vertellen.
Met het Mijn Website Op Maat pakket ontwikkelen wij voor jou een nieuwe website, eentje die volledig op basis van jouw specifieke behoefte en wensen is ontworpen.

Wat krijg je?

Bij het Mijn Website Op Maat pakket ontwerpen wij een volledige nieuwe website lay-out op basis van jouw behoeften en wensen. Qua functionaliteiten krijg je alles wat je wilt en natuurlijk ook alles wat je bij het Mijn Website (Plus) pakket ook krijgt.

 • Nieuwe frisse website: Design en functionaliteiten ontworpen op basis van wensen en behoeften.
 • Responsive op alle mobiele apparaten: Jouw website ziet er op elk apparaat goed uit, zowel telefoon, tablet, laptop en computer.
 • Zoekmachinevriendelijk: Jouw websites is zoekmachinevriendelijk en voldoet aan alle eisen van zoekmachines zoals Google en Bing.
 • Social media: Jouw website wordt gelinkt aan jouw social media kanalen en beschikt over social share buttons.
 • Pagina’s beheren: Het aanmaken en bewerken van pagina’s is kinderlijk eenvoudig. Als je in Microsoft Word kunt werken, kun je ook je website beheren! Of je nu tekst plaatst, tekst opmaakt, foto’s invoegt of hyperlinks invoegt: het is met een paar klikken gedaan.
 • Eigen e-mailadres: Je krijgt er ook e-mailadressen bij. Verstuur en ontvang e-mails op je eigen professionele e-mailadres.
 • Domeinnaam en hosting: Je website komt op jouw gewenste domeinnaam. Het maakt niet uit of dit bijvoorbeeld .nl, .com, .be of .net is. Wij verzorgen tevens de webhosting.
 • Updates en back-ups: Wij zorgen ervoor dat alles blijft draaien. Ook maken we volledige back-ups.
Bekijk en vergelijk hier alle pakketten

 

Hoe gaan we te werk?

Qua aanpak werkt het Mijn Website Op Maat pakket anders. Waar we het proces van het Mijn Website (Plus) pakket eenvoudig digitaal en op afstand kunnen organiseren, komen we bij dit Mijn Website Op Maat pakket eerst bij jou op de koffie voor een vrijblijvend intakegesprek. We komen bij je langs om jouw wensen en eisen voor de nieuwe website door te nemen. We adviseren je direct over de verschillende mogelijkheden. Na het gesprek geven we je een terugkoppeling en ontvang je een vrijblijvend maatwerkvoorstel inclusief planning. Ga je hiermee akkoord, dan zetten wij direct de volgende stappen.

Kan ik mijn website eenvoudig zelf bijhouden?

Zeker, wij begrijpen dat je zelf eenvoudig jouw website wilt bijhouden zodat je niet continue extra kosten krijgt. Wij werken met het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS (website programma) ter wereld, namelijk WordPress. Dit programma geeft je toegang tot de ‘achterkant’ van jouw website. Op deze manier kan je na de oplevering helemaal zelf jouw informatie op de site aanpassen. Je krijgt hiervoor van ons een handleiding. Handig als je jouw website wilt bijwerken met de laatste informatie of gerealiseerde projecten. Tot nu lukt het al onze klanten, dus gaat het jou ook zeker lukken.

Dit zeggen klanten over ons

“Nick heeft voor ons een compleet nieuwe website ontworpen. Snelle en goede service tegen een betaalbare prijs! Alles naar tevredenheid! Aanrader!”  Zusjes Mulder
“Nick is een websitebouwer die oplossingsgericht met de klant meedenkt. Hij vindt overal een oplossing voor en weet deze oplossingen snel te implementeren.” Nick Blom

Meest gestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Klik hier om deze te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact met ons op

 

Over Mijn Online IDentiteit

Mijn Online IDentiteit helpt particulieren, (zelfstandige) professionals en bedrijven om hun online identiteit en -reputatie te managen. Jaarlijks maken meer dan 360.000 unieke bezoekers gebruik van de praktische tips op Mijn Online IDentiteit. Mijn Online IDentiteit is daarmee het grootste platform in Nederland op dit gebied.

Volg ons op social media voor de laatste tips