• Ontvang vrijblijvend en gratis een ontwerp!

 • Laat zien wie je bent, wat je doet en wat jouw expertise is

 • Websites om jezelf te presenteren op het internet

 • Eenvoudig zelf jouw website bijwerken

 • Word gevonden in zoekmachines zoals Google en Bing

 • Betaalbare website; geen verborgen of extra kosten

Mijn website pakket

Een belangrijk onderdeel van het managen van jouw online identiteit en online reputatie is het creëren van een plek op het internet waar jij jouw verhaal kan vertellen. Met het Mijn Website pakket kan je communiceren wie jij bent, waar jouw bedrijf voor staat, waarom je doet wat je doet en wat jouw expertise is. Kortom jouw eigen verhaal vertellen.

Ben je op zoek naar een voordelige, mooie en professionele website om jezelf of jouw bedrijf te profileren op het internet? Dan is het Mijn Website pakket van Mijn Online IDentiteit precies wat jij zoekt.

Wat krijg je?

Het Mijn Website pakket bestaat uit:

 • Nieuwe, frisse website met vaste onderdelen: Een professionele website met een door ons uitgedacht en ontwikkeld design.
 • Responsive op alle mobiele apparaten: Jouw website ziet er op elk apparaat goed uit, zowel telefoon, tablet, laptop en computer.
 • Zoekmachinevriendelijk: Jouw websites is zoekmachinevriendelijk en voldoet aan alle eisen van zoekmachines zoals Google en Bing.
 • Social media: Jouw website wordt gelinkt aan jouw social media kanalen en beschikt over social share buttons.
 • Pagina’s beheren: Het aanmaken en bewerken van pagina’s is kinderlijk eenvoudig. Als je in Microsoft Word kunt werken, kun je ook je website beheren! Of je nu tekst plaatst of opmaakt, foto’s invoegt of hyperlinks invoegt: het is met een paar klikken gedaan.
 • Eigen e-mailadres: Je krijgt er ook e-mailadressen bij. Verstuur en ontvang e-mails op je eigen professionele e-mailadres.
 • Domeinnaam en hosting: Je website komt op jouw gewenste domeinnaam. Het maakt niet uit of dit bijvoorbeeld .nl, .com, .be of .net is. Wij verzorgen tevens de web hosting.
 • Updates en back-ups: Wij zorgen ervoor dat alles blijft draaien. Ook maken we volledige back-ups.
Bekijk en vergelijk hier alle pakketten

 

Hoe gaan we te werk?

1. Ontvang vrijblijvend en gratis een ontwerp
2. Aan de hand van een formulier lever je de benodigde teksten en afbeeldingen bij ons aan en kies je de kleuren en het lettertype dat bij jouw (huis)stijl past.
3. Wij bouwen de website en gebruiken daarvoor de door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen.
4. We plaatsen een concept website zodat je deze kan beoordelen en nog aanpassingen kan doorgeven.
5. Na akkoord plaatsen we de website online en koppelen we jouw domeinnaam.

Kan ik mijn website eenvoudig zelf bijhouden?

Zeker, wij begrijpen dat je zelf eenvoudig jouw website wilt bijhouden zodat je niet continue extra kosten krijgt. Wij werken met het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS (website programma) ter wereld, namelijk WordPress. Dit programma geeft je toegang tot de ‘achterkant’ van jouw website. Op deze manier kan je na de oplevering helemaal zelf jouw informatie op de site aanpassen. Je krijgt hiervoor van ons een handleiding. Handig als je jouw website wilt bijwerken met de laatste informatie of gerealiseerde projecten. Tot nu lukt het al onze klanten, dus gaat het jou ook zeker lukken.

Betaalbare website

Het Mijn Website pakket kost eenmalig €349,-. Daarnaast betaal je € 10,- p/m voor jouw domeinnaam, hosting (huur van de webruimte), onbeperkt aantal emailadressen (b.v. mail@jouwdomeinnaam.nl) en een e-mailaccount. Ook verzorgen wij periodieke updates van WordPress en de door ons geïnstalleerde plugins, zodat jij zonder technische rompslomp jouw website kan bijwerken. Geen verborgen kosten. Geen onverwachte kosten.

Wil jij keuze uit meer designs? Wil jij ook graag een blog op jouw website? En wil je dat anderen jou of jouw bedrijf eenvoudig kunnen aanbevelen via jouw website? Dan past het Mijn Website Plus pakket goed bij jou. Bovendien krijg je bij het Mijn Website Plus pakket inzicht in jouw bezoekersaantallen, want wij installeren Google Analytics voor jou.

Dit zeggen klanten over ons

“Ik heb een website laten maken toen ik voor mezelf ben begonnen. Ik heb precies gekregen wat hij aanbood, en hij is erg prettig om zaken mee te doen!”  Jan Harskamp
“Nick heeft mij van begin tot eind perfect geholpen. Alle afspraken zijn correct nagekomen. Alle lof hiervoor.”  Henk Folkers

Meest gestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Klik hier om deze te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Neem contact met ons op Ontvang vrijblijvend een ontwerp

 

Over Mijn Online IDentiteit

Mijn Online IDentiteit helpt particulieren, (zelfstandige) professionals en bedrijven om hun online identiteit en -reputatie te managen. Jaarlijks maken meer dan 360.000 unieke bezoekers gebruik van de praktische tips op Mijn Online IDentiteit. Mijn Online IDentiteit is daarmee het grootste platform in Nederland op dit gebied.

Volg ons op social media voor de laatste tips