Beste PC cleaner

Reinig en stel uw pc af met behulp van deze hoogwaardige opties!

Het kiezen van een pc-reiniger is niet eenvoudig. Er zijn er een heleboel, en veel van hen werken gewoon niet.

Dus hoe kies je de juiste?

We hebben gekeken naar wat de PC Cleaner-markt te bieden heeft, en we hebben 7 goede keuzes op onze onderstaande lijst gerangschikt.

Factoren waar we naar hebben gekeken om te bepalen welke programma’s we voor onze lijst wilden selecteren:

  • Gebruiksgemak– Is het iets dat iedereen kan gebruiken, ongeacht hun computervaardigheden.
  • Prestaties– Werkt het zoals het bedoeld is en hoe beïnvloedt het de computerprestaties?
  • Prijsstelling– Is het product redelijk geprijsd en komt de prijs overeen met de functies.
  • Communityrecensies– Wat heeft de community te zeggen over het product nadat ze het hebben geprobeerd?

Ons team ging op zoek naar de 10 beste pc-reinigers, maar we eindigden met een lijst van slechts 7 die we echt kunnen aanbevelen.

Hier zijn de 7 beste pc-cleaners:

1. CleanMyPC

CleanMyPC

CleanMyPC is een zeer effectieve pc-schoonmaakservice met een eenvoudig te gebruiken interface en een hoge klanttevredenheid. Het kan je computerregister opschonen, repareren en optimaliseren, crashes en fouten elimineren en je pc weer soepel en effectief laten werken.

Bovendien biedt het hulpprogramma’s zoals opstartbeheer, verwijderprogramma, computerreiniger en meer – allemaal aangeboden in een enkel programma dat uiterst eenvoudig te gebruiken is. Het gaat echter zelfs nog verder en biedt browser extensiesbeheer, privacyopschoning, shredder en meer om gegevens op een veilige manier te verwijderen.

Het is beschikbaar in 19 verschillende talen, waaronder Chinees, Pools, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en meer. Het zal je systeem zeker van top tot teen reinigen en het zo effectief mogelijk maken.

+ Biedt een GRATIS proefperiode

+ Biedt geweldige pc-reinigingsfuncties

+ Biedt registeroptimalisatie

+ Verkrijgbaar in meerdere talen

+ Biedt browserextensies manager

– Mist een back-uptool

+ 30-dagen geld terug garantie

2. Avast Clean Up

Avast Clean Up

Avast Clean Up is afkomstig van het bekende en vertrouwde merk Avast. Dat alleen al betekent veel als je op zoek bent naar een pc-cleaner die veilig is en werkt zoals het hoort.

De feedback van Avast Clean Up was overweldigend goed, dus we plaatsen het bovenaan de lijst, ook al is het een beetje duurder dan sommige van zijn concurrenten.

De installatie van het systeem is snel en eenvoudig, en zodra je klaar bent, biedt het programma een ​​snelle scan aan die alle problemen die het detecteert in één keer opsomt. Je kunt het natuurlijk overslaan of ervoor kiezen om de scan uit te voeren. Als je ervoor kiest om het over te slaan en het programma verder te verkennen, vind je verschillende optimalisatie tabbladen, zoals ruimte vrijmaken, onderhoud, versnellen, een probleem oplossen en meer.

Het is zeer goed georganiseerd en stelt je in staat om precies te detecteren welk deel van het systeem tussenkomst nodig heeft.

+ nu 25% korting

+ Systeemonderhoud met één klik

+ Veilig en vertrouwd merk

+ Inclusief versnellingsmodule

+ Gemakkelijke interface

+ Statistieken met betrekking tot het opruimen

– Is een beetje duurder dan sommige van de concurrenten

3. Systweak Advanced System Optimizer

De beste systeemoptimalisatiesoftware voor je pc!

In tegenstelling tot andere pc-reinigers, dekt deze eigenlijk een breed scala aan prestatieproblemen. Met deze pc-optimalisatiesuite kun je alles controleren, van je harde schijf tot jouw Windows-register, om de levensduur van je computer te verlengen.

Als je opslagruimte nodig hebt, kan de app zoeken naar ongewenste bestanden om te verwijderen. En als je alle gegevens wilt onderzoeken, organiseert Advanced System Optimizer de opgeslagen gegevens met Disk Explorer. We bevelen deze app ook aan voor het erkennen van videogames: je kunt ze in de sandbox-modus uitvoeren om meldingen te voorkomen.

Bovendien doet deze pc-reiniger veel meer dan het optimaliseren van jouw computer. Om een ​​kopie van je systeembestanden en waardevolle documenten te bewaren, kan de Systweak Advanced System Optimizer back-ups maken en opslaan. En dat is niet het enige: je kunt zelfs proberen bestanden te herstellen die je al hebt verwijderd.

Je kunt de app gratis downloaden, maar het is zeker de moeite waard om de volledige versie te kopen. De normale prijs is 69,95 dollar per jaar, maar je kunt wachten op promotieperiodes waarin je 20 dollar korting krijgt, samen met een gratis app zoals de Systweak PhotoStudio v2.1. Systweak zorgt het voor veilige betalingstransacties, ongeacht de betaalmethode.

Systweak biedt een geld-terug-garantie van 60 dagen, wat echt indrukwekkend is. Deze pc-cleaner heeft geen grote tegenslagen, alleen kleine problemen met klantenondersteuning. Al met al is de Systweak Advanced System Optimizer een eersteklas pc-reiniger die elke Windows-gebruiker zou moeten uitproberen.

4. CCleaner

CCleaner

 

 

 

 

De meest populaire pc-reiniger ter wereld.

CCleaner is waarschijnlijk de bekendste en meest populaire schoonmaaktool ter wereld. Wanneer je het installeert, kun je snelkoppelingen op het bureaublad gebruiken, het aan de prullenbak koppelen, menu-snelkoppelingen starten en dergelijke. Het is een geweldig hulpmiddel voor degenen die van schone desktops houden, omdat je het niet hoeft bij te houden – klik gewoon met de rechtermuisknop op de prullenbak en klik op CCleaner openen.

De app wordt geleverd met een aantal functies en je kunt deze naar eigen inzicht aanpassen. Het is ook volledig gratis en een zeer betrouwbare tool. Houd er rekening mee dat het opruimen van je Windows-register enigszins riskant kan zijn, dus als je wordt gevraagd of je een back-up wilt opslaan, klik je zeker op Ja.

Het gebruik van de app is ook heel eenvoudig en het enige dat je hoeft te doen, is hem starten en rechtsonder op de knop Reiniger uitvoeren te drukken. De tool doet de rest, en je zult zeker een verschil in prestatie opmerken.

Je kunt er ook voor kiezen om de nieuwe CCleaner Professional-versie te gebruiken, die momenteel slechts 19,95 dollar kost, en het zal een overvloed aan nieuwe functies bieden.

+ Het heeft een gratis versie

+ Het wordt geleverd met meerdere functies

+ Het is betrouwbaar en populair

+ Het doet zijn werk goed

– U moet betalen voor de professionele versie voor geavanceerde functies

5. Glary Utilities Pro 5

Glary Utilities Pro 5

Een zeer nuttige en competente premium pc-reiniger.

Vervolgens hebben we Glary Utilities Pro 5, een andere uitstekende software voor het afstemmen en opruimen van de pc. Het biedt een breed scala aan oplossingen voor pc-onderhoud en prestatie-optimalisatie. Dat zijn onder meer services zoals het opschonen van registerbestanden, het opschonen van ongewenste bestanden, schijfherstel, opstartbeheer, verwijderingsbeheer en meer.

Hoewel de meeste andere pc-reinigers daarmee zouden stoppen, biedt Glary Utilities Pro 5 ook een groot aantal kleine, maar nuttige tools, evenals hulp bij het personaliseren van je systeem in overeenstemming met je behoeften.

Het bevat ook shortcut fixers, die kapotte shortcuts verwijderen; een lege mappenzoeker, die lege mappen verwijdert die ruimte innemen, evenals bestandssplitsers, bestandscodeerders en nog veel, veel meer.

Een ding om op te merken is dat dit een premium-service is die 39,95 dollar kost om te verkrijgen. Daarna hoef je slechts 12 dollar per jaar te betalen om je abonnement te behouden, wat meer dan betaalbaar is.

+ Talrijke handige functies voor het opschonen en optimaliseren van uw pc

+ Gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen

+ Betaalbaar

+ 1-klik onderhoud

+ Beschermt je tegen malware

+ Bewaakt jouw pc-prestaties en beheert het lopende proces

– Hoewel het betaalbaar is, moet je er nog steeds voor betalen

– Verbetert de webbrowsersnelheid niet

6. Malwarebytes

Malwarebytes

Eén van de beste software voor het verwijderen van kwaadaardige bestanden.

Malwarebytes is momenteel een van de beste malwareverwijderaars en het is een perfecte oplossing voor iedereen die denkt dat zijn pc mogelijk is geïnfecteerd. Gezien het aantal nieuwe malware dat vrijwel om de dag online verschijnt, is de kans groot dat je één of twee infecties hebt, ook al weet je het misschien niet.

Een enkele volledige scan van bijgewerkte Malwarebytes lost het probleem voor je op. Het is duidelijk dat Malwarebytes niet is toegewijd aan het opschonen van ongewenste bestanden en het herstellen van jouw pc naar hogere snelheden zoals anderen op de lijst, maar diepe scans voor verschillende soorten malware zijn net zo belangrijk, of meer, en daarom maakte Malwarebytes de lijst als de beste anti -malwaresoftware voor het opschonen van pc’s.

Het biedt zowel een gratis als een premium-versie, waarbij de gratis versie een goede keuze is voor degenen die al een antivirusprogramma hebben en gewoon een ‘second opinion’ willen. Als je geen antivirusprogramma hebt, moet je zeker overwegen om een ​​premium-versie aan te schaffen. , omdat het je veel problemen kan besparen. Welke versie je ook kiest om aan te schaffen, het is raadzaam om voor een volledige scan te gaan zodra het programma de installatie heeft voltooid en ervoor te zorgen dat de software up-to-date is. Na de eerste scan zou het voldoende moeten zijn om het eenmaal per maand te gebruiken, en misschien eens per week snelle scans uit te voeren.

+ Zeer effectief tegen allerlei soorten malware

+ De beste beschikbare anti-malwaresoftware

+ Biedt verschillende soorten scans

+ Het heeft een gratis versie

+ Een extreem hoge detectiegraad

– Navigatie en ontwerp zijn inferieur aan andere programma’s

– Je hebt een Premium-versie nodig voor volledige bescherming

7. Advanced SystemCare

Advanced SystemCare

Iobit Advanced SystemCare Ultimate wordt geleverd met een gestroomlijnd interface-ontwerp. Het ziet er erg professioneel, effectief en interessant uit. Het zit ook boordevol functies, hoewel we vandaag alleen geïnteresseerd zijn in de ‘Registry Clean’-tool.

Je kunt het ook gebruiken voor het optimaliseren van het opstarten, defragmentatie van het register, het opschonen van ongewenste bestanden, het herstellen van snelkoppelingen, het optimaliseren van schijven, het scannen van schijven, het opzoeken van privacy, het verwijderen van spyware en meer.

Het is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, waardoor het geweldig is voor degenen die niet bijzonder technisch onderlegd zijn. De tool maakt het gemakkelijk voor je om jouw Windows-register op te schonen, en je zult het binnen de kortste keren onder de knie hebben. Het heeft ook een functie die jouw pc automatisch herstart of afsluit nadat het opschonen is voltooid. Daarnaast maakt het ook automatische back-ups.

Het is misschien een beetje te duur om “gewoon” als registry cleaner te gebruiken.

+ Reinigt en optimaliseert jouw Windows-register

+ Het kan je computer aanzienlijk versnellen

– Sommige tests hebben uitgewezen dat het niet alle registerfouten heeft opgepikt

Wat zijn pc-reinigers?

PC-reinigers zijn stukjes software die, zoals de naam al doet vermoeden, jouw pc opschonen. Ze doen dit door jouw bestanden, documenten en alle andere gegevens op jouw pc te scannen en de onnodige dingen te verwijderen, restjes die overblijven na het gebruik van bepaalde apps, programma’s, browsers en dergelijke.

Ze zijn doorgaans heel gemakkelijk te gebruiken, en meestal weet je niet eens dat ze er zijn. Het eenvoudigweg installeren en activeren van deze bestanden op jouw apparaat kan je een wereld van problemen besparen, aangezien ze jouw pc-snelheid kunnen verhogen door deze schoon te houden en deze tijdelijke ongewenste bestanden te verwijderen.

Ongewenste bestanden kunnen afkomstig zijn van alleen het gebruik van jouw systeem, maar ze stapelen zich veel sneller op wanneer het internet aan die vergelijking wordt toegevoegd. Bovendien kunnen deze bestanden jouw pc in extra gevaar brengen als blijkt dat ze spyware, andere soorten malware, trackingcookies en meer bevatten.

Dit is bekend wanneer je vaak programma’s, apps, games en dergelijke installeert en verwijdert. Jouw Windows-register wordt gevuld met de ene vermelding na de andere, en veel bestanden die worden ingevoerd, bestaan ​​waarschijnlijk niet eens meer.

Dit kan jouw apparaat vertragen en het dwingen om met ongewenste gegevens om te gaan, in plaats van zich te concentreren op wat belangrijk is, wat op zijn beurt de prestaties beïnvloedt. Je kunt het natuurlijk zelf proberen te verwijderen, maar dat kost tijd en ook de kennis die nodig is om geen verkeerde dingen te verwijderen of iets te missen dat je moet verwijderen.

Nu kun je, jouw pc natuurlijk naar een professional brengen en deze voor je laten schoonmaken – maar waarom zou je tijd, geld en moeite verspillen als je gewoon een schoonmaakprogramma kunt downloaden en een stukje software dit voor je laat doen? Er zijn veel verschillende schoonmaakmiddelen op de markt, waarvan sommige gratis zijn, terwijl andere premiumdiensten zijn. Ze kunnen u echter allemaal helpen jouw pc schoon en veilig te houden, wat een veel positieve invloed heeft op de prestaties en waarschijnlijk zelfs de levensduur verlengt.

Zijn ze nodig?

Kort antwoord: ja.

Sinds de opkomst en verspreiding van computers over de hele wereld, is ons leven drastisch veranderd. Computersystemen draaien nu alles, van grote bedrijven en fabrieken tot jouw eigen, persoonlijke pc.

Computers zijn meer geworden dan alleen handige hulpmiddelen om informatie te vinden of een probleem op te lossen – we zijn er steeds meer in geslaagd om ze in onze vrije tijd te gebruiken, video’s te bekijken, audio af te spelen, op internet te surfen, games te spelen en meer. Velen van ons werken zelfs op een computer, en naarmate we vorderen en doorgaan met hun ontwikkeling, zullen waarschijnlijk steeds meer mensen hetzelfde gaan doen.

Net als elke andere machine hebben computers echter regelmatig onderhoud nodig. Anders zullen hun prestaties afnemen, totdat ze uiteindelijk onbruikbaar worden. Een groot deel van het probleem zijn ongewenste bestanden die zich tijdens het gebruik opstapelen. Ze vertragen de snelheid en geven jouw computer een grote hoeveelheid onnodige gegevens die moeten worden verwerkt, wat een negatief effect heeft op de prestaties van jouw pc.

Gelukkig kun je dit probleem eenvoudig oplossen door de beste pc-opschoningssoftware te gebruiken die er is, en veel langer van jouw tijd op de computer te genieten, zonder problemen die jouw ervaring bederven.

Conclusie

Je kunt niet fout gaan als je één van de 7 PC Cleaners en Registry Cleaners kiest die we hierboven hebben vermeld.

Het is uiterst belangrijk om jouw pc vrij te houden van ongewenste bestanden en/of schadelijke bestanden, zodat deze zo effectief mogelijk blijft functioneren. Dit is iets te ingewikkeld voor iedereen om alleen te doen, en daarom zijn pc-reinigers uitgevonden.

Er is een groot aantal online, maar degene die we hier hebben besproken, behoren tot de beste, gratis of premium. Overweeg zeker om er één voor jouw pc te kopen, en je zult zeker een verschil in prestaties opmerken.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: