Professioneel reputatie consult

Jouw online reputatie is jouw online visitekaartje!Reputatie consult

Laat jouw reputatie niet aan het toeval over. Neem het heft in eigen handen om jouw online reputatie te verbeteren of te herstellen. Door jouw online reputatie te managen zet je een ‘goed en compleet’ beeld van jezelf of jouw bedrijf op het internet.

Handig, want zo krijgen werkgevers, recruiters, potentiële klanten of anderen die informatie over jou zoeken op het internet een goed beeld van jou of jouw bedrijf.

Wij helpen je direct op weg

Weet je niet waar je moet starten en wil je graag op weg geholpen worden? Vraag dan een professioneel consult aan. Wij analyseren hoe jouw online reputatie er nu uitziet en wat je wilt bereiken. Je krijgt een praktisch advies op maat en we geven concrete handvatten en tips om direct zelf aan de slag te gaan.

Wat is het doel van het reputatie consult?

Tijdens dit praktische telefonische consult analyseren wij samen met jou hoe jouw online reputatie er nu uit ziet, waar kansen liggen en hoe je die het beste kunt aanpakken. Na afloop van dit consult heb je concrete adviezen en handvatten om hier direct mee aan de slag te gaan.

Inhoud consult

Het consult duurt ongeveer 1,5 uur en is individueel, dus je krijgt de volledige aandacht.

Het professionele consult bestaat uit 3 onderdelen:

1) ter voorbereiding op het consult vul je een korte vragenlijst in. Met deze vragenlijst analyseren we jouw huidige online reputatie en bekijken welke kansen er voor jou of jouw bedrijf liggen.
2) tijdens het praktische telefonische consult bespreken we de resultaten van onze analyse. Stapsgewijs gaan we door de resultaten van de analyse en geven advies wat je direct kan toepassen om jouw online reputatie te verbeteren.
3) de tips en adviezen die besproken zijn krijg je vervolgens schriftelijk toegestuurd. Je kan nu direct zelf aan de slag om jouw online reputatie te verbeteren.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Manage jouw zoekmachine resultaten
  • Eigen plek op het internet creëren
  • Inrichten social media kanalen
  • Bestaande informatie managen
  • Nieuwe informatie genereren
  • Fotomateriaal
  • Ongewenste zoekresultaten

Betaalbaar

Een professioneel reputatie consult kost 250,- excl. btw (€302,50 incl. btw).

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

Neem contact met ons op

Volg ons op social media voor de laatste tips