Terra verwachting

Terra heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Terra koers verwachting, wat het laatste Terra nieuws is, wat de Terra is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Terra.

Mocht je nog niet weten waar je Terra (LUNA) kan kopen, dat kan bij Binance (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Litebit in Nederland & België.

Wat is Terra?

Terra is een algoritmisch bestuurd, seigniorage share-stablecoin platform waarop een verzameling van fiatgepinde penningen en een stabiliserende cryptoasset, Luna, inheems zijn.

Terra werd opgericht in januari 2018 met de unieke visie om de massale adoptie van cryptocurrency’s te vergemakkelijken door het creëren van digitale inheemse activa die prijsstabiel zijn ten opzichte van de belangrijkste fiat valuta’s ter wereld. Rekening houdend met het feit dat eerdere innovaties in de technologie van het geld door grote betalingsnetwerken (Alipay met Taobao, Paypal met eBay, Visa met banken) werden opgestart, werd Terra geboren met de steun van de Terra Alliance, 15 grote e-commerce bedrijven in Azië die gezamenlijk 25 miljard USD aan transactievolume op jaarbasis verwerken.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 342 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Kucoin Kucoin Open website Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 488 Kucoin Kucoin
OKEX OKEX Open website Grote internationale exchange, veel currencies en opties. 9.2 294 OKEX OKEX

De koersverwachting van Terra | 2021 – 2025

Terra is een snel groeiende cryptocurrency. De Terra heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Terra. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Terra is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Terra voorspelling prijs is niet uit te brengen, maar vast staat dat een koersstijging van 100% – 300% erg realistisch binnen een timeframe van 1-2 jaar.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Terra koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Waarom stijgt Terra?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Terra nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Terra nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

terra

Wat zijn onze Terra (LUNA) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Terra is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Terra zijn dan ook erg positief.