USD coin verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$1,00

+0,53%

+0,05%

+0,45%

Bitvavo

De laatste prijs voor USD Coin staat momenteel op $1,00. De afgelopen 24 uur was $1,01 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $0,99.

USD coin heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de USD coin koers verwachting, wat het laatste USD coin nieuws is, wat de USD coin is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van USD coin.

Mocht je nog niet weten waar je USD coin (USDC) kan kopen, dat kan bij Bitvavo (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Binance in Nederland & België.

Wat is USD coin?

USD Coin (USDC) is een fiat-collateralized stablecoin die de voordelen biedt van het handelen met op blokketen gebaseerde activa en tegelijkertijd het prijsrisico beperkt. Elke USDC wordt uitgegeven als een ERC-20-token op de Ethereum-blokketen en wordt voor 100% gedekt door een corresponderende USD die wordt aangehouden op rekeningen die regelmatig openbaar worden gemaakt.

USD Coin (USDC) werd gelanceerd in oktober 2018 en is een fiat-collateralized stablecoin door het CENTRE-consortium, een partnerschap tussen Circle en Coinbase dat werd opgericht om prijsstabiele cryptoactiva en netwerkprotocollen te ontwikkelen. Net als zijn voorgangers bestaat USDC om twee belangrijke problemen met bestaande cryptocurrencies op te lossen: hoge volatiliteit en converteerbaarheid tussen fiat valuta’s en cryptocurrencies. Het project werd gelanceerd vanuit het inzicht dat de industrie behoefte had aan een fiat-collateralized stablecoin met een sterke governance en transparantie, in tegenstelling tot Tether.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 89 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 327 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
Kraken Kraken Open website Staken, kopen & verkopen, Groot aanbod cryptocurrency 8.7 76 Kraken Kraken
Kucoin Kucoin Open website Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 409 Kucoin Kucoin

De koersverwachting van USD coin | 2021 – 2025

USD coin is een snel groeiende cryptocurrency. De USD coin heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van USD coin. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van USD coin is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte USD coin voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de USD coin koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de USD coin alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt USD coin?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief USD coin nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele USD coin nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

usdcoin

Wat zijn onze USD coin (USDC) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een USD coin is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van USD coin zijn dan ook erg positief.

 

Deel dit artikel :)
Volg ons op social media voor de laatste tips