Heb jij jouw naam al op het internet beschermd?
Bescherm jouw naam op het internet
Check of jouw naam nog vrij is Meer informatie

Wie zoekt Wie op het internet onderzoek

Onderzoek: ‘Wie zoekt Wie op het internet’ 

Het “Wie zoekt Wie op het internet” onderzoek van Mijn Online IDentiteit is het eerste Nederlandse onderzoek naar informatie zoeken over personen op het internet.

Download het onderzoeksrapport

Het “Wie zoekt Wie op het internet” onderzoek van Mijn Online IDentiteit is helaas niet meer te downloaden. Wil je meer leren over waarom online identiteit en online reputatie steeds belangrijker worden voor bedrijven, professionals en werkzoekenden? Wil je leren hoe je hiermee kan omgaan en er jouw voordeel mee kan doen? Mijn Online IDentiteit geeft inspirerende presentaties over dit actuele en interessante onderwerp. Klik hier voor meer informatie.

Mijn Online IDentiteit

Mijn Online IDentiteit geeft praktisch advies aan particulieren, (zelfstandige) professionals en bedrijven om hun online identiteit en online reputatie te managen. Jaarlijks maken meer dan 600.000 unieke bezoekers gebruik van de praktische tips op Mijn Online IDentiteit. Mijn Online IDentiteit is daarmee het grootste platform in Nederland op dit gebied. Lees meer over Mijn Online IDentiteit >>>

Presentatie online identiteit

Wil je meer leren over waarom online identiteit en online reputatie steeds belangrijker worden voor bedrijven, professionals en werkzoekenden? Wil je leren hoe je hiermee kan omgaan en er jouw voordeel mee kan doen? Mijn Online IDentiteit geeft inspirerende presentaties over dit actuele en interessante onderwerp. Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op social media voor de laatste tips