0x verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$0,99

-3,52%

-0,91%

+163,38%

Binance

De laatste prijs voor 0x staat momenteel op $0,99. De afgelopen 24 uur was $1,02 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $0,97.

0x heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de 0x koers verwachting, wat het laatste 0x nieuws is, wat de 0x is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van 0x.

Mocht je nog niet weten waar je 0x (ZRX) kan kopen, dat kan bij Binance (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Litebit in Nederland & België.

Wat is 0x?

0x is een protocol zonder toestemming om de handel in penningen op basis van ethereum te vergemakkelijken, met inbegrip van ERC-20, ERC-721 en andere ethereumstandaarden. 0x is op zich geen decentrale beurs, maar een systeem van slimme contracten die liquiditeitsverschaffers en marketmakers met elkaar verbindt om beursfunctionaliteit te bieden in een reeks van toepassingen.

0x bouwt aan een protocol dat het mogelijk maakt om gedecentraliseerde uitwisselingen voor de Ethereum-blokketen op te zetten om toestemmingloze overdracht van waarden mogelijk te maken. Decentrale beurzen hebben het potentieel om voordelen te bieden ten opzichte van gecentraliseerde systemen zoals real-time settlement, verminderd tegenpartijrisico, censuurbestendige transacties en transparante technologie. In eerste instantie zal het project zich richten op de uitwisseling van ERC20 met plannen om capaciteiten op te bouwen om de uitwisseling van elk ethereumgebaseerd activum mogelijk te maken.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 342 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Open website Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester Bitcoinmeester
Kraken Kraken Open website Staken, kopen & verkopen, Groot aanbod cryptocurrency 8.7 90 Kraken Kraken

De koersverwachting van 0x | 2021 – 2025

0x is een snel groeiende cryptocurrency. De 0x heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van 0x. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van 0x is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte 0x voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de 0x koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de 0x alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt 0x?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief 0x nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele 0x nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

0x

Wat zijn onze 0x (ZRX) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een 0x is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van 0x zijn dan ook erg positief.