Uniswap koers verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$9,43

+4,58%

+20,57%

+90,98%

Koop Uniswap bij

De laatste prijs voor Uniswap staat momenteel op $9,43. De afgelopen 24 uur was $9,69 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $8,79.

Uniswap is een gedecentraliseerde P2P exchange automated market maker (AMM). Het is gebouwd als twee slimme contracten op Ethereum.

In tegenstelling tot gecentraliseerde beurzen die een koper en verkoper nodig hebben om een levensvatbare markt te creëren, komt de liquiditeit van Uniswap rechtstreeks van liquiditeitsverschaffers (LP’s). Door de scheiding van de handelaren en de liquiditeitsaanbieders wordt de weg naar het pompen van een token geëlimineerd. Iedereen of elk project kan een token op Uniswap zetten voor het verhandelen van een token zonder toestemming.

Cryptocurrency-paren op Uniswap luiden in ETH; bijvoorbeeld YFI-ETH, DAI-ETH. De liquiditeitspools voor deze paren zijn opgebouwd met behulp van vergelijkbare paren.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Uniswap? Uniswap kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Uniswap?

Uniswap is een gedecentraliseerde uitwisseling die in november 2018 door Hayden Adams is opgericht. Het protocol bestaat in de vorm van twee slimme contracten die gehost worden op de blokketen van het Ethereum, evenals een publieke, open-source front-end client. Het is een 100% on-chain market maker die het mogelijk maakt om de ERC20 penningen te ruilen, en ETH naar een ERC20, en vice versa.

Uniswap koers verwachting

 

Uniswap is ontstaan uit een idee dat Vitalik Buterin in 2016 heeft voorgesteld voor een gedecentraliseerde beurs (DEX) die gebruik zou maken van een geautomatiseerde marktmaker met bepaalde unieke kenmerken. Een jaar later begon Hayden Adams te werken aan het omzetten van dit idee in een functioneel product. Na het ontvangen van verschillende subsidies en $100.000 van de Ethereum Foundation, werd Uniswap in november 2018 gelanceerd. Het protocol won snel aan liquiditeit en begon een betekenisvol volume te faciliteren.

UniSwap stelt haar gebruikers in staat om elk ERC20-munt, inclusief het originele ETH-munt, zonder tussenpersonen uit te wisselen en stelt iedereen met een Ethereum-adres in staat om bij te dragen aan de liquiditeit van de beurs, en zo te verdienen aan de beurs.

UNI is de native token van het Uniswap-protocol en geeft de houders ervan recht op bestuursrechten. Dit betekent alleen dat UNI-houders kunnen stemmen over wijzigingen in het protocol. De penningen zijn medio september 2020 in een airdrop aan duizenden gebruikers gelanceerd. Door de invoering van de penningen kan de gemeenschap van houders worden betrokken bij het beheer van het protocol.

1 miljard UNI-penningen werden geslagen bij het ontstaan van het protocol. 60% van Mothose werd verdeeld onder de bestaande leden van de Uniswap-gemeenschap, terwijl 40% beschikbaar werd gesteld aan teamleden, investeerders en adviseurs in de loop van vier jaar wachtperiodes.

De Uniswap koersverwachting in 2024-2025

Uniswap is een snel groeiende cryptocurrency. De Uniswap heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Uniswap. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Uniswap is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt.  Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Uniswap voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Veel investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar en niet naar de prijzen op korte termijn, omdat deze vaak erg volatiel kunnen zijn. Om echt vooruit te kijken wat de Uniswap koers verwachting van 2025 is, is erg lastig. Zoals elke investering brengt ook crypto’s risico’s met zich mee en kunnen de prijsveranderingen erg volatiel zijn in de tussentijd. 

Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline van een nieuwe ontwikkeling of een aanpassing van een product, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Als het project veel waar kan maken wat ze aangeven en willen realiseren, dan is er een kans op een positieve koersstijging volgens veel crypto experts. Maar er zijn altijd risico’s met crypto en garanties zijn er niet.

De technische analyse van Uniswap ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn. Het verhandelen van een Uniswap op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt Uniswap, maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

Wat kan de Uniswap koers waard worden?

Dit is een lastige vraag welke niet zo direct te beantwoorden is. Het beste is daarom op de hoogte te zijn van het laatste Uniswap nieuws. Dan weet je waar het project en de community mee bezig. Kijk na welke ontwikkelingen gepland staan, welke samenwerkingen ze mee bezig zijn of er al zijn, hoe ze bezig zijn met de community en andere factoren zodat je een goed beeld van een blockchain project. Een Uniswap kan namelijk tientallen keren stijgen als alles er echt veelbelovend uitziet en het team dit ook werkelijkheid weet te maken. Wij doen daarom zelf geen predictie maar zijn wel erg positief over de Uniswap toekomst. Maar een voorspelling laten we achterwegen.

Investeren in Uniswap? Dit zijn betrouwbare exchanges & brokers.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 277 Bitvavo Bitvavo
Finst Finst Open website De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024. 9.2 100+ Finst Finst
Crypto.com Crypto.com Open website Internationale Crypto exchange met 1.000+ cryptocurrencies 8.9 1.000+ Crypto.com Crypto.com

Uniswap verwachting 2024

De toekomst van de decentrale financiering ligt niet alleen in de handen van de ontwikkelaars en gebruikers, maar ook in die van de toezichthouders. Het debat over de toepassing van het effectenrecht heeft een nieuwe wending genomen met de DeFi-bestuursmuntjes.

Ethereum, het platform waarop het is ontworpen, speelt ook een cruciale rol in de toekomst van het project. Ethereum-gasprijzen schommelen dagelijks in functie van de vraag. Als veel mensen proberen om Ethereum in één keer te gebruiken, dan zullen de gasprijzen hoger zijn. Als de activiteit laag is, dan zullen de gasprijzen lager zijn. De implementatie van layer-2 en ETH 2.0 is nog steeds weg in de toekomst, dus tot die tijd is de hinderpaal voor retail adoptie nog steeds aanwezig. De UNI-token zouden de gebruikers naar het platform kunnen lokken, maar hun succes is verweven, wat voor verwarring zorgt bij de handelaars.

Inspelen op de hoge prijsverwachtingen van Uniswap? Onderstaande brokers en exchanges zijn de beste opties om te starten.

Waarom stijgt de prijs van Uniswap?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Uniswap nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat kan leiden tot een stijging van de prijs, maar garanties zijn er niet. Hoe meer adoptie er is in het algemeen van deze crypto, hoe meer dit zal leiden tot een prijsverandering volgens veel crypto liefhebbers.  Maar niemand kan in de toekomst kijken, doe dus altijd je eigen onderzoek. Er blijven risico’s aan verbonden.

Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Uniswap nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

2024 wordt een goed jaar voor Uniswap. In 2020 is de prijs al aardig gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor, maar dit jaar lijkt een veel beter jaar te worden vanwege alle nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer over het laatste nieuws en de verwachtingen van Uniswap.

Uniswap verwachting 2025

Het is nog maar drie weken geleden dat de UNI-markering werd gelanceerd. Het schatten van de prijs van de penning een jaar in de toekomst berust dus volledig op fundamentele waarde met bepaalde waarschijnlijkheden.

De mogelijke scenario’s in de toekomst voor Uniswap zijn:

Uniswap blijft het volume op de gecentraliseerde beurs bijbenen en bedraagt maar liefst 500 miljoen dollar per jaar. Deze inkomsten uit vergoedingen zullen worden verdiend door de liquiditeitsverschaffers en dan zal het beheer van de beurs waardevoller zijn.

De uitbreiding van de DeFi-ruimte buiten het Ethereum of de algemene vervaging van de beurs leidt tot een verlies aan liquiditeit, en de governance penning heeft in de toekomst weinig waarde.

De UNI-munt en het platform evolueren in de loop van de tijd naar een andere manier om de markt te bedienen. Momenteel richt het team zich op de opbouw van de Uniswap-platforms en doet dit via subsidies en publieke goederen.

Bovendien draagt Uniswap ook het technische risico dat gepaard gaat met elk slim contractueel project, d.w.z. dat contracten kunnen worden geëxploiteerd.

Op dit moment werkt de stimulans voor de mijnbouw van UNI-munten in het voordeel van een verhoging van de liquiditeit. Door de hoge vergoedingen voor Ethereum GAS bedragen de kosten van een ruiltransactie echter meer dan $3. Dit stoot de kleinhandelaren met een laag volume op het platform af, waardoor het volume van de transacties, dat het medium is om te verdienen, afneemt.

Uniswap kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: