Beste content management 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Ben je op zoek naar een content management systeem?

Een content management systeem (CMS) is een computersoftwaretoepassing waarmee inhoud kan worden gepubliceerd, bewerkt en gewijzigd, en waarmee de structuur van de website kan worden beheerd. Er zijn veel verschillende CMS'en op de markt, maar wij hebben de 10 beste op een rijtje gezet om je beslissing te vergemakkelijken.

Elk van deze CMS'en heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, dus lees ze allemaal goed door en zoek degene die het beste bij je behoeften past. Het zijn allemaal krachtige hulpmiddelen die je kunnen helpen je website naar nieuwe hoogten te brengen.

Benieuwd welke content management volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste content management van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere content management uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste content management. 

Allereerst de top 5: de vijf content management die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke content management volgens ons de beste is.

1. WordPress review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze WordPress review:

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je een website of blog vanaf nul kunt maken, of een bestaande website kunt verbeteren. WordPress is gratis en open source software vrijgegeven onder de GPL. WordPress wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld, waaronder veel grote organisaties, zoals The Guardian, Forbes en The New York Times. WordPress is een zeer veelzijdig platform en kan gebruikt worden voor de meest uiteenlopende websites en toepassingen. Behalve dat het een geweldig CMS is, heeft WordPress ook een enorme gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die steeds nieuwe plugins en thema's ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een krachtig, flexibel en gebruiksvriendelijk CMS, dan is WordPress een uitstekende keuze.

2. Hubspot review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Hubspot review:

HubSpot is een content management systeem (CMS) dat bedrijven helpt hun publiek te bereiken via content marketing. Met HubSpot kunnen bedrijven inhoud creëren en publiceren, de betrokkenheid van bezoekers bijhouden en resultaten meten. Daarnaast biedt HubSpot een breed scala aan functies en integraties die het creëren en beheren van content eenvoudig maken. Daardoor is HubSpot een essentieel hulpmiddel voor content marketeers. content management systemen (CMS-en), helpt het bedrijven om hun inhoud op het juiste moment voor de juiste mensen te krijgen. Met andere woorden, HubSpot maakt contentmarketing eenvoudig en effectief. En daarom zijn bedrijven er dol op. Bedankt, HubSpot!

3. Hubspot review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Hubspot review:

HubSpot is een content management systeem (CMS) dat je helpt bij het maken en publiceren van inhoud op je website. Met HubSpot kun je blogberichten, landingspagina's en e-mailnieuwsbrieven maken zonder dat je hoeft te leren coderen of een webontwikkelaar hoeft in te huren. HubSpot biedt ook hulpmiddelen waarmee je de prestaties van je inhoud kunt volgen, zodat je kunt zien hoeveel verkeer het krijgt en hoeveel leads het oplevert. Bovendien integreert HubSpot met andere marketingsoftware om je te helpen je marketinginspanningen te automatiseren. Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om de inhoud van je website te beheren, dan is HubSpot een prima optie.

4. Joomla review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Joomla review:

Joomla is een content management systeem waarmee je de inhoud van je website kunt maken en beheren. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een groot aantal functies, waardoor het een populaire keuze is voor zowel kleine als grote websites. Met Joomla kun je pagina's maken, inhoud toevoegen en je website beheren vanuit één enkele interface. Je kunt de functionaliteit van Joomla ook uitbreiden door extensies te installeren, die beschikbaar zijn voor een breed scala aan taken, zoals integratie van sociale media, e-commerce, en nog veel meer. Of je nu een eenvoudige website of een complexe webwinkel wilt maken, Joomla is een prima optie om te overwegen.

5. Woocommerce review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Woocommerce review:

WooCommerce is een content management systeem (CMS) waarmee gebruikers hun online winkels kunnen maken en beheren. Het is een van de populairste CMS-platforms op de markt, dat meer dan 30% van alle e-commerce websites aandrijft. WooCommerce is een gratis en open source plugin voor WordPress. Het is eenvoudig te installeren en in te stellen, en het biedt een groot aantal functies en aanpassingsmogelijkheden. Met WooCommerce kunnen gebruikers fysieke en digitale producten verkopen, op abonnementen gebaseerde producten maken, couponcodes en kortingen aanbieden, en nog veel meer. Kortom, WooCommerce is een flexibel en krachtig platform waarmee bijna elke soort webwinkel kan worden gebouwd.

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste content management

Heb je na het zien van onze top 5 content management nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf content management die misschien wel bij je passen.

Een content management van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 content management zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Drupal review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Drupal review:

Drupal is een content management systeem (CMS) waarmee websitebeheerders gemakkelijk inhoud kunnen maken en beheren. Drupal is geschreven in de programmeertaal PHP en gebruikt een MySQL database voor het opslaan van inhoud. Drupal is vrijgegeven onder de GNU General Public License (GPL), wat betekent dat het vrij te gebruiken en te verspreiden is. Drupal wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld, waaronder enkele van de grootste organisaties zoals de Verenigde Naties, Amnesty International en Al Jazeera. Drupal is een veelzijdig CMS dat gebruikt kan worden voor alles van eenvoudige websites tot complexe toepassingen. Als je op zoek bent naar een CMS dat gemakkelijk te gebruiken is en een grote gemeenschap van gebruikers heeft, dan is Drupal een goede keuze.

7. Wix review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Wix review:

Wix is een content management systeem (CMS) waarmee gebruikers websites kunnen maken en beheren. Het is beschikbaar in zowel een gratis als een betaalde versie. De betaalde versie biedt meer mogelijkheden en flexibiliteit, maar de gratis versie is nog steeds zeer capabel. Wix is gemakkelijk te gebruiken en heeft een breed scala aan mogelijkheden, waardoor het een goede keuze is voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Een van de voordelen van Wix is dat je er zowel eenvoudige als complexe websites mee kunt maken. Bovendien voegt Wix voortdurend nieuwe functies toe, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie een platform wil dat altijd up-to-date is. Hoewel Wix enkele nadelen heeft, zoals het gebrek aan aanpasbaarheid, is het over het geheel genomen een heel goed CMS en zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een nieuw platform.

8. Bigcommerce review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Bigcommerce review:

BigCommerce is een content management systeem (CMS) waarmee bedrijven hun online winkel kunnen maken en beheren.BigCommerce biedt gebruikers alles wat ze nodig hebben om hun winkel te ontwerpen, te bouwen en te beheren, inclusief een aanpasbare catalogus, winkelwagentje en afrekenproces. BigCommerce biedt ook een reeks functies waarmee bedrijven hun activiteiten kunnen optimaliseren, zoals orderbeheer, verzending en belastingberekening. Bovendien integreert BigCommerce met een aantal toepassingen van derden om bedrijven nog meer functionaliteit te bieden. Over het geheel genomen is BigCommerce een uitgebreide oplossing voor bedrijven die online willen verkopen.

9. Shopify review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Shopify review:

Shopify is een content management systeem (CMS) waarmee gebruikers een online winkel kunnen maken. Het wordt gebruikt door meer dan een half miljoen bedrijven in 175 landen, en biedt gebruikers een aanpasbaar platform, 24/7 ondersteuning, en een groot aantal functies. Met Shopify kunnen bedrijven ook hun producten verkopen via een aantal verschillende kanalen, waaronder online, in de winkel en via sociale media. Bovendien biedt Shopify een veilige betalingsgateway en fraudepreventietools om bedrijven te helpen de informatie van hun klanten te beschermen. Al met al is Shopify een krachtige en flexibele eCommerce oplossing die gebruikt kan worden om producten online te verkopen.

10. Ghost review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Ghost review:

Ghost is een content management systeem dat eenvoudig, snel en gemakkelijk te gebruiken is. Het is perfect voor bloggers, schrijvers en online contentmakers. Ghost is gebouwd op een modern content management platform waarmee je gemakkelijk inhoud kunt maken en beheren. Het platform is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, en het biedt een groot aantal functies die het maken en beheren van inhoud gemakkelijk maken. Ghost is ook gebouwd op een responsief ontwerpraamwerk dat het gemakkelijk maakt om je inhoud op alle apparaten te bekijken. Het responsieve ontwerp zorgt ervoor dat je inhoud er geweldig uitziet op alle apparaten, van desktop computers tot mobiele telefoons. Ghost is een uitstekende keuze voor contentmakers die een eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk contentbeheersysteem willen.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 content management geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste content management

Nu je weet wat je in een CMS moet zoeken, is het tijd om te gaan shoppen. Vergeet niet onze gratis gids, 10 vragen die je moet stellen bij het kiezen van een CMS, te downloaden voordat je een definitieve beslissing neemt. Met de juiste tool in de hand ligt het maken en beheren van geweldige inhoud nu binnen handbereik.

Vraag en antwoord over content management

Na uitvoerig content management met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere content management het beste. Maak zelf een content management vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een content management van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de content management.

Voor iedere content management in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen content management te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste content management

Met onze top 10 content management hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste content management te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde content management niet bij je past. In onze reviews proberen we content management mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een content management tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede content management vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste content management vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 content management, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een content management, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: