Beste cryptomunten 2023

Cryptocurrency’s zijn al enkele jaren op de markt en hebben ongetwijfeld bewezen een van de meest winstgevende investeringsmogelijkheden te zijn, waarbij ze de winsten van conventionele voorraden en grondstoffen verslaan.

Als u nadenkt over waar u in 2023 moet investeren, kun je het beste onderzoek doen naar welke crypto gaat stijgen. Dit kan een zeer winstgevende optie zijn. De crypto markt heeft meer dan 500 verschillende soorten cryptocurrency, en het zou overweldigend kunnen zijn voor beginners om hun mening te vormen. Het is dus voor velen lastig om te bepalen wat de beste crypto parels zijn om te kopen in 2023.

Bitcoin is een van de meer besproken keuzes. Maar zeker niet de enige goede. Volgens de recente XRP-prijsvoorspelling wordt de cryptocurrency steeds populairder onder beleggers, waarbij nieuwe posities worden ingenomen en uitstekende resultaten worden geboekt. Andere opties zijn Zilliqa, Vechain, Ethereum, Elrond en Litecoin. Wilt u meer weten over interessante cryptomunten? Gelukkig hebben we een aantal interessante cryptomunten voor u opgesteld. Bekijk deze top 5 cryptomunten om volgend jaar in te investeren of mee te daytraden, en start uw 2023 op de juiste voet.

Meer informatieVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesAanbieder
Bekijk Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Bekijk Coinmerce

Groot aantal crypto om te traden

Rating

9,2

Aantal crypto

150+

 /></a><br />
<p class=Coinmerce

Bekijk Finst

Groot aanbod

Rating

8,6

Aantal cryptocurrencies

100+

 /></a><br />
<p class=
Finst

in welke crypto investeren in 2023 – Verwachte stijgers crypto

1.      Zilliqa zilliqa

ZIL is, net als de rest van de markt, gebonden aan de heup van de bitcoin’s prijsactie. Als bitcoin aan een andere stierenrennen begint, kan ZIL daar ook op hopen. Bitcoin heeft meestal een afkoelingsfase na zijn mega stierenrennen en dat is wanneer de altcoins het overnemen en een velddag met de stieren hebben, vaak een verdubbeling of verdrievoudiging van hun prijs binnen enkele dagen.

Met het uitbreken van de pandemie werd de wereld een paar maanden lang in een winterslaap gestuurd en dat weerspiegelde zich negatief in de cryptokringen, waardoor de bitcoin bergafwaarts werd gestuurd, terwijl we zelfs 40% van de dagelijkse verliezen zagen. De situatie stabiliseerde zich echter snel en de bitcoin nam de crypto-markt weer op, terwijl de vaandeldrager de crypto’s weer naar boven haalde. We zitten sinds de zomer in een grote bullrun en als we naar de analytici van de sociale media en de journalistieke bureaus luisteren, zijn we ver weg van het lokale hoogtepunt. Zilliqa staat bekend als een zeer veelbelovende crypto en staat daarom ook bovenaan in onze lijst. Lees hier meer over de Zilliqa koers verwachting

Zilliqa kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Binance, Bitvavo en Litebit

2.  Vechain VeChain

Supply chain management is een niche van de blokketentechnologie voor VeChain (VET). Het doel is om met behulp van gedecentraliseerd beheer en het internet van de dingen (IoT) een ecosysteem te creëren dat toezicht houdt op de verschillende supply chains.

Het idee achter VeChain is om de efficiëntie en transparantie van de verzendprocedures te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen en de individuele gebruikers meer controle te geven.

VeChain brengt echte innovatie in een industrie die door de jaren heen redelijk stabiel is gebleven. Bedrijven die de transparantie, controle en efficiëntie willen verhogen, zijn op zoek naar de introductie van blokketentechnologie in hun bedrijf.

Zo kondigde VeChain onlangs een partnerschap aan met KnowSeaFood – een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de gastronomie van zeevruchten, een industrie met een waarde van 100 miljard dollar.

Boeren zullen rechtstreeks kunnen communiceren met consumenten, die de exacte herkomst van de zeevruchten die ze kopen kunnen achterhalen.

De prijs van het beroepsonderwijs en de beroepsopleiding, van het lage niveau in maart tot het ATH in augustus met 0,023 dollar, is indrukwekkend. De cryptocurrency zag een winst van 1,478%, gevolgd door een correctie van ongeveer 63%. Het beroepsonderwijs en de beroepsopleiding maken het grootste deel van de verliezen al goed en zorgen voor een stevig draagvlak voordat er een verdere opwaartse beweging plaatsvindt.

Benjamin Cowen wijst erop dat een investering in beroepsonderwijs en -opleiding van maart tot december 2020 een recordbrekende ROI heeft opgeleverd die alleen maar plaats heeft gemaakt voor de LINK-munt.

Als een dergelijke prijsdynamiek wordt gehandhaafd, is de kans groot dat het beroepsonderwijs en de beroepsopleiding in 2022 hun ATH zullen breken en opnieuw een parabolische stijging zullen ervaren. Lees hier meer over de Vechain koers verwachting.

Vechain kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Binance, Bitvavo en Litebit

3. Ethereum (ETH) ethereum

Ethereum is na Bitcoin de populairste crypto-munt, met een ongelooflijk sterke marktkapitalisatie. In de afgelopen maanden is de prijs ervan omhooggeschoten, het kost nu 579 dollar per 28/11/2020. Het succes van de Ethereum 2.0 upgrade samen met het decentrale financieringssysteem kan een van de grootste redenen zijn voor zo’n verhoging.

Voordelen van ETH zijn – het is de op één na meest liquide cryptocurrency ter wereld, ondersteunt slimme contracten en maakt decentrale mobiele applicaties, dApps, mogelijk. Lees hier meer over de Ethereum koers verwachting.

Ethereum kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Finst, Bitvavo en Litebit

4. Elrond elrond

De recente run van Elrond is niet alleen gebaseerd op de techniek, want de zelfbenoemde blokketen op internet werd op eToroX vermeld als de negende cryptocurrency. Alleen grote kapmunten zijn op deze beurs genoteerd, maar Elrond is de eerste uitzondering geworden.

Elrond begon oorspronkelijk als een eerste ruilaanbod van het Binance Launchpad, dat in juli 2019 plaatsvond. Sindsdien heeft het project enkele belangrijke veranderingen ondergaan. Een van die veranderingen was de mainnet-swap, aangezien de ERD-token in de zomer EGLD werd. Deze swap vond plaats tijdens de lancering van het mainnet.

Daarnaast zal naar verwachting volgend jaar een nieuwe decentrale financieringsapplicatie worden gelanceerd die gebruik maakt van de Elrond blokketen. De app heet Maiar, een niet-klantgerichte digitale portemonnee en een wereldwijde betaalapplicatie voor het uitwisselen en opslaan van geld. Lees hier meer over de Elrond koers verwachting.

Elrond kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Binance, Bitvavo en Litebit

5. Litecoin (LTC) Litecoin

Litecoin wordt het zilver van de cryptocurrency genoemd, het is een gevestigd platform met een groot aantal volgelingen. De prijs van Litecoin is nu 68 dollar, vanaf 28/11/2020. Een interessante optie om te overwegen, gezien de geweldige resultaten die het dit jaar heeft laten zien. In oktober 2020 was deze munt een van de grootste cryptokringen. Al in november van datzelfde jaar had hij zijn positie verbeterd en werd hij de achtste grootste. Nogal een indrukwekkend resultaat voor zo’n korte tijd.

Onder de voordelen van Litecoin – het heeft een veel hogere blokbeloning in vergelijking met andere concurrenten en is ongelooflijk snel. De gemiddelde tijd om een blok te ontginnen is slechts 2 minuten.

Investeren in een van deze cryptocurrency’s in 2023 is een idee dat de moeite van het overwegen waard is, de prognose is veelbelovend voor hen allemaal in verschillende mate, en de investering is eenvoudig als nooit tevoren. Lees hier meer over de Litecoin koers verwachting

Litecoin kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Finst, Bitvavo en Litebit

6. Ripple (XRP)

Ripple wijkt op een aantal manieren af van veel van zijn cryptocurrency concurrenten. Ripple is een uitvinding van Ripple Labs, en het Ripple-token wordt wereldwijd gebruikt in snelle en goedkope geldoverdrachten.

Ripple Labs heeft een aantal partnerschappen aangekondigd met toonaangevende geldtransferdiensten, met meer financiële marktpartnerschappen die in de toekomst worden verwacht.

In tegenstelling tot veel cryptocurrencies die handelen op hoop en dromen, wordt Ripple vandaag de dag in de echte wereld gebruikt, en toont het tekenen van een van de toekomstige cryptomunten die adoptie binnen de financiële marktgemeenschap zou kunnen krijgen. Ripple steeg in 2017 meer dan 36.000% in waarde, maar soortgelijke winsten zijn misschien niet waarschijnlijk in de toekomst.

Investeren in een van deze cryptocurrency’s in 2023 is een idee dat de moeite van het overwegen waard is, de prognose is veelbelovend voor hen allemaal in verschillende mate, en de investering is eenvoudig als nooit tevoren. Lees hier meer over de Ripple koers verwachting

Ripple kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere FInst, Bitvavo en Litebit

7. EOS (EOS)

Een andere cryptocurrency met slimme contracten zoals Ethereum, en die aan populariteit wint, is EOS. EOS wordt gecrediteerd als het eerste blockchain-besturingssysteem, dat gedecentraliseerde applicaties biedt die leven op de blockchain en parallelle verwerking, waardoor snellere transactiesnelheden en betere schaalbaarheid mogelijk zijn dan bij sommige concurrenten. Transacties op het EOS-netwerk zijn gratis.

Veel concurrenten, waaronder Ethereum, hebben transactiekosten voor het overbrengen van munten of tokens van het ene wallet-adres naar het andere. EOS sloot zijn ICO van een jaar af in mei van dit jaar, waarbij een totaal van $ 4 miljard werd opgehaald. De ICO met langere looptijd werd gedaan in een poging om een ordelijke markt voor EOS te creëren zonder de dramatische run-up en plotselinge crash die gebruikelijk is bij cryptocurrencies bij de lancering.

YTD prestaties voor EOS zijn vlak, met minder volatiliteit dan is waargenomen bij sommige concurrenten. Het enthousiasme voor het project blijft hoog, en EOS is een van de meest actief verhandelde cryptocurrencies op beurzen.

Investeren in een van deze cryptocurrency’s in 2023 is een idee dat de moeite van het overwegen waard is, de prognose is veelbelovend voor hen allemaal in verschillende mate, en de investering is eenvoudig als nooit tevoren. Lees hier meer over de EOS koers verwachting

EOS kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Finst, Bitvavo en Litebit

8. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash, een fork van het oorspronkelijke Bitcoin-project, is er een om in de gaten te houden, aangezien het de op drie na grootste cryptocurrency is qua marktkapitalisatie.

Als er kritiek geuit moet worden op Bitcoin in zijn huidige vorm, dan zijn trage transactiesnelheden een van de grootste uitdagingen.

Bitcoin cash is ontwikkeld met aangepaste code van het Bitcoin-project, die grotere blokgroottes mogelijk maakte, wat snellere transactietijden en betere schaalbaarheid bevordert.

Hoewel Bitcoin Cash nog niet zo algemeen geaccepteerd of bekend is als Bitcoin, is het nog steeds een veelbelovend alternatief voor Bitcoin met een enthousiaste aanhang op de markt.

Investeren in een van deze cryptocurrency’s in 2023 is een idee dat de moeite van het overwegen waard is, de prognose is veelbelovend voor hen allemaal in verschillende mate, en de investering is eenvoudig als nooit tevoren. Lees hier meer over de Bitcoin cash koers verwachting

Bitcoin cash kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Finst, Bitvavo en Litebit

Welke Cryptocurrency gaat stijgen in 2023?

Alle bovenstaande crypto-projecten hebben geprofiteerd van de heropleving van de mainstream belangstelling voor bitcoin en de nieuwe belangstelling voor het ecosysteem van het Ethereum. Ethereum kan het verhaal zijn dat we moeten volgen in plaats van bitcoin. Getalenteerde ontwikkelaars migreren naar de symbolische structuur ervan, bouwen nieuwe use-cases uit en creëren meer mogelijkheden voor de markt.

Aangezien Ethereum zich scheidt van bitcoin, is het goed om een gevarieerde portefeuille van projecten in beide ecosystemen te hebben. Buiten de hierboven genoemde altcoins zijn er nog enkele projecten die een buzz hebben:

Cardano. Cardano is een concurrent van Ethereum met een ervaren kernontwikkelingsteam dat wellicht verbeteringen heeft ten opzichte van het protocol van Ethereum.

Kyber. Kyber zorgt idealiter voor liquiditeit en verlaagt de operationele kosten in decentrale netwerken.

Digibyte. De maker van de Digibyte heeft zich er zelfs van teruggetrokken, waardoor het een volledig open source project is geworden. Dit kan een voordeel zijn in een wereld van gecentraliseerde projecten die zich voordoen als gedecentraliseerde protocollen. Litecoin en Ripple, topmunten, hebben aan populariteit ingeboet toen men ontdekte dat ze behoorlijk gecentraliseerd waren en zelfs waren gebouwd om te integreren in de oude bankstructuur.

Meer informatieVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesAanbieder
Bekijk Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Bekijk Coinmerce

Groot aantal crypto om te traden

Rating

9,2

Aantal crypto

150+

 /></a><br />
<p class=Coinmerce

Bekijk Finst

Groot aanbod

Rating

8,6

Aantal cryptocurrencies

100+

 /></a><br />
<p class=
Finst

Beste altcoins 2023

Bitcoin kan zeker uw kennismaking met de crypto-industrie zijn, net zoals het kopen van een aandeel van Apple een eenvoudige kennismaking met de effectenmarkt is. Er zit echter nog zoveel meer onder de oppervlakte. Dit zou het jaar kunnen zijn dat veel van de beste altcoins  in prime time raken. Als mensen de beste altcoins beginnen te begrijpen door middel van hun real-world use cases, kun je er zeker van zijn dat de implementatie ervan zal stijgen met de prijs van hun valuta en penningen.

Wil je meer informatie over het volgen van de Bitcoin koers en wat crypto experts hiervan verwachten? Lees dan dit gesprek met René Today waarin hij bespreekt hoe en wanneer hij BTC koopt, en welke tools hij hiervoor gebruikt.

Veel gestelde vragen

Je zou alleen maar moeten investeren wanneer je zeker weet dat je het geïnvesteerde geld kan verliezen mocht er iets fout gaan. We kunnen er bijna niet omheen, crypto en blockchain is er voorgoed, maar het kan lang duren voordat je een rendement behaalt.

Wij zijn geen financieel adviseur, de cryptocoins benoemd in dit artikel zijn volgens de research de coins met de beste toekomst, maar je moet altijd zelf de research doen om de juiste keus te maken.

Alle grotere exchanges zoals Bitvavo, Binance en Coinbase bieden deze cryptcoins aan.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: