Beste office software 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Weet je niet zeker welke kantoorsoftware het beste is voor jouw behoeften?

Zoek niet verder! Onze lijst helpt je de perfecte software te vinden die past bij jouw unieke behoeften. We hebben een verscheidenheid aan opties die zeker iedereen tevreden zullen stellen.

Kantoorsoftware kan duur zijn, maar niet bij ons. Wij bieden top-of-the-line software voor een betaalbare prijs. Je zult er geen spijt van krijgen dat je voor onze producten hebt gekozen.

Benieuwd welke office software volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste office softwares van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere office software uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste office softwares. 

Allereerst de top 5: de vijf office softwares die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke office software volgens ons de beste is.

1. Microsoft review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Microsoft review:

Microsoft 365 is een pakket kantoorsoftware dat tekstverwerking, spreadsheets, e-mail en meer omvat. De zakelijke versie bevat ook functies als teamchat en videoconferenties. Microsoft 365 kan worden gekocht als abonnement, of als eenmalige aanschaf. Het abonnement bevat regelmatige updates en ondersteuning, terwijl de eenmalige aankoop dat niet doet. Microsoft 365 is beschikbaar voor zowel Windows als Mac.

2. Libreoffice review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Libreoffice review:

LibreOffice is een krachtig kantoorpakket dat alles bevat wat je nodig hebt om professioneel ogende documenten, spreadsheets en presentaties te maken. De software is gemakkelijk te gebruiken en heeft een groot aantal functies, waardoor het een goede keuze is voor zowel thuis- als kantoorgebruikers. Bovendien is LibreOffice gratis verkrijgbaar. Je kunt de software downloaden van de LibreOffice website en op elke computer gebruiken, zonder licentiekosten te betalen. Of je nu op zoek bent naar een alternatief voor Microsoft Office of gewoon een betrouwbaar kantoorpakket nodig hebt voor je huis of klein bedrijf, LibreOffice zou je eerste keuze moeten zijn.

3. Freeoffice review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Freeoffice review:

Als je op zoek bent naar een gratis kantoorpakket, dan zul je FreeOffice zeker willen bekijken. Het is een geweldig alternatief voor dure kantoorsoftware, en het is compatibel met alle grote besturingssystemen. Je kunt FreeOffice gebruiken om documenten, spreadsheets en presentaties te maken en te bewerken. Bovendien zit er een handige PDF converter bij. Dus of je nu werkt aan een schoolproject of een zakelijke presentatie voorbereidt, met FreeOffice zit je goed. En het beste van alles is dat het helemaal gratis te gebruiken is!

4. Openoffice review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Openoffice review:

OpenOffice.org is een gratis kantoorpakket dat een tekstverwerker, een spreadsheetprogramma, een presentatiemaker en meer bevat. Het is compatibel met verschillende bestandsformaten, waardoor het een veelzijdig programma is voor zowel thuis als op kantoor. OpenOffice.org is beschikbaar in meer dan 80 verschillende talen, waardoor het toegankelijk is voor gebruikers over de hele wereld. Bovendien kan de software worden gedownload en gebruikt op elke computer, zonder dat er speciale hardware of software nodig is. OpenOffice.org is een betaalbaar alternatief voor commerciële kantoorpakketten, en het biedt alle mogelijkheden en functies die de meeste gebruikers nodig hebben. Daardoor is het een van de meest populaire kantoorsoftware pakketten.

5. Wps review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Wps review:

WPS Office is kantoorsoftware waarmee je documenten, spreadsheets en presentaties kunt maken, bewerken en bekijken. Het is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. WPS Office omvat drie kantoorprogramma's: Writer, Presentation en Spreadsheets. Het ondersteunt ook het PDF-formaat. Je kunt WPS Office maximaal 60 dagen gratis gebruiken. Daarna moet je betalen voor een abonnement. WPS Office is een goede kantoorsoftware voor kleine bedrijven en particulieren. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft alle functies die je nodig hebt voor kantoorwerk.

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste office softwares

Heb je na het zien van onze top 5 office softwares nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf office softwares die misschien wel bij je passen.

Een office software van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 office softwares zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Microsoft review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Microsoft review:

kantoorsoftware is een verzameling computerprogramma's die door kantoormedewerkers worden gebruikt. Kantoorsoftware omvat tekstverwerkings-, spreadsheet- en presentatiesoftware. Kantoorsoftware is ontworpen om kantoorwerk efficiënter en productiever te maken. Kantoorsoftware is beschikbaar voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Kantoorsoftware kan worden aangeschaft als zelfstandig product of als onderdeel van een suite van kantoorproducten. Kantoorsoftware is meestal compatibel met andere kantoorsoftwareproducten. Kantoorsoftware wordt vaak gebruikt in combinatie met andere kantoorapparatuur, zoals printers en scanners.

7. Polarisoffice review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Polarisoffice review:

Polaris Office is een kantoorsoftware waarmee gebruikers kantoordocumenten kunnen maken, bewerken en bekijken. De software is beschikbaar voor zowel desktop als mobiele apparaten, en bevat een aantal functies die het ideaal maken voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Polaris Office is ontworpen om compatibel te zijn met verschillende kantoorapplicaties, waaronder Microsoft Office, Google Docs en Adobe Acrobat. Daarnaast bevat de software een aantal functies die het gebruiksvriendelijk maken, waaronder een gebruiksvriendelijke interface en ondersteuning voor meerdere talen. Over het geheel genomen is Polaris Office een uitstekende kantoorsoftware die veel flexibiliteit en functionaliteit biedt.

8. Apple review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Apple review:

iWork is een pakket kantoorsoftware ontwikkeld door Apple Inc. Het omvat een tekstverwerker, een spreadsheet en een presentatieprogramma. Het iWork-pakket is compatibel met Microsoft Office, waardoor het een goede keuze is voor bedrijven die compatibel moeten blijven met kantoorsoftware op Windows-computers. De tekstverwerker, Pages, heeft functies voor het maken van prachtige documenten met foto's en afbeeldingen. De spreadsheet Numbers is gebruiksvriendelijk en helpt je gegevens te visualiseren met grafieken en diagrammen. Met het presentatieprogramma Keynote kun je professioneel ogende diavoorstellingen maken met animaties en overgangen. iWork is een veelzijdig pakket kantoorsoftware waarmee je je werk kunt doen, of je nu op kantoor bent of onderweg.

9. Office Hancom review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Office Hancom review:

Hancom office is een pakket kantoorsoftware dat tekstverwerkings-, spreadsheet- en presentatieprogramma's bevat. De software is beschikbaar in zowel Engelse als Koreaanse versies. Het kantoorpakket is compatibel met Microsoft office, zodat het gebruikt kan worden voor het openen, bewerken en opslaan van bestanden in het Microsoft office formaat. Hancom office heeft ook een eigen bestandsformaat, waarmee bestanden kunnen worden opgeslagen in een formaat dat niet compatibel is met Microsoft office. De office suite bevat een verscheidenheid aan functies waarmee je gemakkelijk documenten, spreadsheets en presentaties kunt maken en bewerken. Het tekstverwerkingsprogramma bevat bijvoorbeeld een spellingcontrole, een grammaticacontrole en een woordenboek. Het spreadsheetprogramma bevat allerlei formules en functies waarmee berekeningen kunnen worden uitgevoerd. Het presentatieprogramma bevat een aantal sjablonen waarmee professioneel ogende presentaties gemaakt kunnen worden. Over het geheel genomen is Hancom office een krachtig kantoorpakket dat gemakkelijk te gebruiken is en beschikbaar is in zowel een Engelse als een Koreaanse versie.

10. Calligra review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Calligra review:

Calligra is een uitgebreide office suite die alles bevat wat je nodig hebt om werk gedaan te krijgen. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder tekstverwerking, spreadsheets, presentatietools en meer. Calligra is ook in hoge mate aanpasbaar, zodat je het kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. En het beste van alles is dat het gratis beschikbaar is! Of je nu een student bent, een drukke professional, of gewoon op zoek naar een nieuw kantoorpakket, Calligra is zeker de moeite waard om te bekijken.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 office softwares geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste office software

Als je nog steeds niet zeker weet welke software je moet kiezen, maak je dan geen zorgen. Wij hebben je gedekt. Bekijk onze kopersgids voor meer informatie over de verschillende soorten kantoorsoftware en wat het beste voor jouw bedrijf kan zijn. En als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Vraag en antwoord over office softwares

Na uitvoerig office softwares met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere office software het beste. Maak zelf een office software vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een office software van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de office software.

Voor iedere office software in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen office softwares te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste office software

Met onze top 10 office softwares hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste office software te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde office software niet bij je past. In onze reviews proberen we office softwares mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een office software tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede office software vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste office software vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 office softwares, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een office software, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: