Beste project management software 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Weet u niet hoe u al uw taken moet inplannen?

Bekijk onze lijst met de beste project management software. Op deze manier kunt u gemakkelijk een programma vinden dat aan al uw behoeften voldoet en u helpt georganiseerd te blijven.

Zorg ervoor dat u een programma kiest dat gemakkelijk te gebruiken is en waarmee het plannen van taken een fluitje van een cent is. Met de juiste software kunt u eindelijk uw leven weer op de rails krijgen en productiever zijn dan ooit tevoren.

Benieuwd welke project management software volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste project management softwares van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere project management software uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste project management softwares. 

Allereerst de top 5: de vijf project management softwares die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke project management software volgens ons de beste is.

1. Teamgantt review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Teamgantt review:

Werk je in een projectmatige omgeving? Sta je voor de uitdaging om je plannen en tijdlijnen online te brengen? TeamGantt is hier om je een frisse kijk op projectplanningssoftware te bieden. De Gantt chart creator is gratis te gebruiken, helpt complexe projecten te vereenvoudigen en kan samen met anderen worden gebruikt! Nodig teams en klanten uit om mee te werken aan het project – en kijk hoe het zich ontvouwt.

TeamGantt biedt een gebruiksvriendelijk maar krachtig platform voor iedereen die zijn projecten wil beheren of een tijdlijn wil opbouwen. Met de drag-and-drop functionaliteit kun je eenvoudig taken en mijlpalen aanpassen, zodat niets door de mand valt. Je hebt zelfs geen geavanceerde programmeerkennis nodig om te beginnen - log in, maak je projectplan, nodig je collega's uit en begin samen te bouwen!

TeamGantt brengt de kracht van het bekijken binnen handbereik met snelle grafieken en diagrammen waarmee je vrijwel direct de voortgang vergeleken met deadlines kunt zien. Alle deelnemers hebben toegang tot interactieve discussies, zodat ze snel alles kunnen inhalen wat ze onderweg hebben gemist. En als dingen onverwachts veranderen, kun je de functie voor ongedaan maken/herstellen van de grafiek gebruiken, zodat niemand zich ooit zorgen hoeft te maken over het maken van fouten met de hoofdtijdlijn.

Maak ingewikkelde projecten eenvoudiger dan ooit tevoren met TeamGantt. Ervaar vandaag nog de toekomst van planningssoftware!

2. Project.co review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Project.co review:

Als je op zoek bent naar een uitgebreide, maar gebruiksvriendelijke project management tool, zoek dan niet verder dan Project.co! Dit krachtige platform is ontworpen om visueel en intuïtief te zijn, zodat je volledig inzicht krijgt in je werk zonder dat je weken bezig bent met training. Bovendien zullen je klanten dol zijn op de eenvoudige navigatie, duidelijke labels en beschrijvende tekst - alles wat ze nodig hebben om effectief met je samen te werken.

Wat project.co onderscheidt, is dat elk project zijn eigen hub is. Hier kun je je team, klanten en freelancers uitnodigen om samen te werken op één plek - plus overal toegang tot de tools die je nodig hebt. Met project.co mis je nooit een slag als het gaat om het op de hoogte blijven van complexe projecten! Dus waarom wachten? Meld je nu aan voor project.co en verhoog je productiviteit vandaag nog!

3. Easy Project review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Easy Project review:

Moe van het jongleren met project management tools die de behoeften van je bedrijf niet kunnen bijhouden? Dan is het tijd om naar Easy Project te kijken. Dit "Swiss army zakmes" voor projectbeheer biedt de beste functies in zijn klasse voor WBS, Gantt Chart, SCRUM en Kanban om ervoor te zorgen dat elk project efficiënt en effectief wordt beheerd. Met Easy Project geniet je van soepele overgangen en harmonie in alle teams en afdelingen van je organisatie.

Zo integraal als het maar kan op dit gebied, biedt Easy Project toegevoegde waarde en gemoedsrust door zijn professionele diensten zoals implementatie, ondersteuning, webinars en e-learning. Ongeacht of je projecten beheert op een Agile of Waterfall manier of zelfs als je B2B CRM of helpdesk diensten afhandelt, wees er zeker van dat Easy Project je gedekt heeft. Stroomlijn vandaag nog je workflow met de eersteklas projectmanagementoplossing van Easy Project!

4. Paymo review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Paymo review:

Wil je beter samenwerken? Paymo is de ultieme organisatietool voor grote en kleine teams! Met een platform dat projecten beheert, werktijd bijhoudt, facturen maakt voor klanten en de winstgevendheid meet, blijft je team georganiseerd en productief.

Paymo maakt samenwerking eenvoudig met intuïtieve workflows en tools voor het delen van bestanden, zodat je sneller dan ooit op één lijn zit. Het is alsof je een extra teamlid hebt om de efficiëntie te verhogen en deadlines te halen. Bovendien kun je deze functies voor taakbeheer gebruiken om te schakelen tussen weergaven, afhankelijk van je behoeften of je werkstijl.

Geen vertragingen of onverwachte kosten meer bij projecten onder budget. Paymo's project management mogelijkheden zetten je weer op het juiste spoor wanneer er problemen ontstaan. En het beste nog, het zorgt ervoor dat iedereen eerlijk en op tijd betaald wordt met timesheets die snel worden omgezet in facturen. Dus als je op zoek bent naar een alles-in-één systeem om je teams georganiseerd, productief, efficiënt en op tijd betaald te houden, kijk dan niet verder dan Paymo!

5. Clickup review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Clickup review:

ClickUp is de perfecte tool om uw team samen te brengen om aan elk project te werken. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en aanpasbare weergaven maakt ClickUp van projectplanning een fluitje van een cent. U kunt uw hele project van begin tot eind volgen en uw resources met gemak beheren. ClickUp is de perfecte tool om ervoor te zorgen dat uw projecten op schema liggen en uw doelstellingen worden gehaald.

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste project management softwares

Heb je na het zien van onze top 5 project management softwares nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf project management softwares die misschien wel bij je passen.

Een project management software van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 project management softwares zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Slenke review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Slenke review:

Slenke is een krachtige softwareoplossing voor teamsamenwerking en projectmanagement die bedrijven helpt om een steeds groeiend volume aan projecten, taken, teamcommunicatie en tijdregistratie te beheren, allemaal op één plek. De software is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken met een verscheidenheid aan functies die organisaties helpen hun hele team te verbinden vanaf elke locatie, updates te bekijken en de voortgang bij te houden van initiatieven op de werkplek. Met Slenke kunnen gebruikers projectportefeuilles, individuele projecten, interne communicatie, facturering, het delen van bestanden en nog veel meer beheren - waardoor het de ideale oplossing is voor bedrijven van elke omvang.

7. Teamwork review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Teamwork review:

Teamwork is de perfecte tool om complexe projecten met gemak te beheren. Met zijn eenvoudig te gebruiken interface en krachtige functies, maakt Teamwork het gemakkelijk om alles op één centrale plaats bij te houden. U kunt taken en projecten aanmaken, bestanden uploaden en opmerkingen toevoegen, zodat alles altijd precies is waar u het nodig hebt. Bovendien kunt u Teamwork dankzij het flexibele ontwerp aanpassen aan uw specifieke workflowbehoeften. En voor die momenten waarop u nog meer kracht nodig hebt, zijn de geavanceerde functies van Teamwork tegen hun taak opgewassen. Dus maak van uw volgende project een fluitje van een cent met Teamwork!

8. TimeChimp review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze TimeChimp review:

Bent u het zat om te proberen uw personeelsplanning in uw eentje te beheren? TimeChimp is er om u te helpen. Met onze gebruiksvriendelijke software voor personeelsplanning kunt u eenvoudig werkroosters maken die duidelijk en gemakkelijk te volgen zijn. Werknemers kunnen hun eigen beschikbaarheid invoeren via hun eigen TimeChimp-omgeving, zodat u geen tijd hoeft te verspillen met telefoontjes en e-mails. Bovendien maakt onze functie voor verlofzichtbaarheid het gemakkelijk voor werknemers om verlof aan te vragen en te zien wanneer anderen niet op kantoor zijn. TimeChimp is de perfecte oplossing voor drukke professionals die hun planningsproces willen stroomlijnen.

9. Kingsoftware review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Kingsoftware review:

Met KING ERP Online kunt u eenvoudig de kosten en opbrengsten van uw bedrijf bijhouden en cruciale bedrijfsprocessen beheren, zoals verkoop, voorraad, productie en projecten. Bovendien zorgen onze financiële beheertools voor een efficiënte administratie en duidelijke rapportage. En dat allemaal vanuit één online systeem!

Nauwkeurige en actuele informatie is essentieel om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen die de prestaties van uw bedrijf kunnen helpen verbeteren. Bij KING Software begrijpen we deze behoefte en hebben we onze software ontworpen om ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te helpen vanuit één centrale locatie inzicht en controle te krijgen over hun bedrijfsvoering. KING ERP Online is een uitgebreide oplossing met een breed scala aan functies die aansluiten op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

10. Azendoo review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Azendoo review:

Azendoo is de perfecte taakbeheer applicatie voor teams die hun werk willen organiseren en bijhouden. Met Azendoo kan je project management, het delen van documenten, het bijhouden van werk en meer vereenvoudigen. Azendoo biedt gebruikers de tools die ze nodig hebben om hun werk te organiseren, ideeën te delen en efficiënt samen te werken. Bovendien is Azendoo geïntegreerd met Google Drive, Evernote, DropBox, Box en Onedrive, zodat je elk type document gemakkelijk kunt delen.

Met Azendoo kan je je werk organiseren via het takenbord, en projecten creëren en deze in real time bespreken met teamgenoten, klanten of partners. Plus, met Azendoo's time tracking functies, kan je rapporteren over je werk en gemakkelijk documenten delen.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 project management softwares geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste project management software

Of u nu een eenmanszaak bent of deel uitmaakt van een groot team, projectmanagementsoftware kan u helpen georganiseerd te blijven en het werk in de gaten te houden. Met zoveel goede opties op de markt, is er geen excuus om niet iets te vinden dat aan uw behoeften voldoet. Wacht niet langer, kies uit de top 10 en koop de beste projectmanagementsoftware voor uw bedrijf.

Vraag en antwoord over project management softwares

Na uitvoerig project management softwares met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere project management software het beste. Maak zelf een project management software vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een project management software van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de project management software.

Voor iedere project management software in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen project management softwares te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste project management software

Met onze top 10 project management softwares hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste project management software te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde project management software niet bij je past. In onze reviews proberen we project management softwares mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een project management software tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede project management software vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste project management software vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 project management softwares, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een project management software, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: