Beste time tracking 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Weet je niet zeker welke software voor tijdregistratie het beste is voor jouw behoeften?

Bekijk onze top 10 lijst om de beste tijdregistratie software voor jou te vinden. We hebben verschillende opties om uit te kiezen, zodat je de perfecte voor jouw bedrijf kunt vinden.

Zorg ervoor dat je altijd bijhoudt hoeveel tijd je aan elke taak besteedt. Met de juiste tijdregistratiesoftware kun je ervoor zorgen dat elk uur van je dag wordt verantwoord. Dit zal je efficiëntie en productiviteit op de lange termijn helpen verbeteren.

Benieuwd welke time tracking volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste time trackers van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere time tracking uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste time trackers. 

Allereerst de top 5: de vijf time trackers die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke time tracking volgens ons de beste is.

 

1. TimeDoctor review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze TimeDoctor review:

Als je op zoek bent naar een manier om je tijdmanagementvaardigheden te verbeteren, dan is Time Doctor misschien precies wat je nodig hebt. Time Doctor is een tijdregistratiesoftware die je kan helpen om te zien waar je je tijd doorbrengt, en gebieden te identificeren waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Met Time Doctor kun je dagelijks je tijd bijhouden, en zien hoeveel tijd je besteedt aan specifieke taken. Je kunt ook doelen en doelstellingen stellen, zodat je kunt werken aan het verbeteren van je tijdmanagementvaardigheden. Time Doctor is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die zijn productiviteit wil verbeteren en zijn tijd optimaal wil benutten.

2. Getharvest review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Getharvest review:

Besteed je elke week uren aan het bijhouden van je tijd? Zo ja, dan ben je niet alleen. Tijdsregistratie kan zelfs voor de meest georganiseerde persoon een uitdaging zijn. Gelukkig is er een hulpmiddel dat kan helpen. Harvest is een app voor tijdregistratie waarmee je gemakkelijk kunt zien hoe je je tijd besteedt. Met Harvest kun je de tijd bijhouden per project, klant en taak. Je kunt ook gedetailleerde rapporten maken om te zien waar je tijd naartoe gaat. Bovendien integreert Harvest met meer dan 50 andere apps, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is met je bestaande workflow. Als je op zoek bent naar een manier om je tijd onder controle te krijgen, dan is Harvest het bekijken waard.

3. Tickspot review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Tickspot review:

tijdsregistratie is om een aantal redenen belangrijk. Ten eerste kan het je helpen om deadlines te halen en ervoor te zorgen dat je je tijd zo efficiënt mogelijk gebruikt. Het kan je ook helpen om tijdverspillende activiteiten op te sporen, zodat je je routine kunt aanpassen. Daarnaast kan tijdregistratie een handig hulpmiddel zijn voor het factureren van klanten of het bijhouden van projectvoortgang. Hoe je het ook gebruikt, tijdregistratie kan een nuttige manier zijn om je productiviteit te verhogen en je tijd effectiever te beheren.

4. Tmetric review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Tmetric review:

TMetric is een app voor tijdregistratie die je helpt om productief en efficiënt te blijven. Door bij te houden hoeveel tijd je aan taken besteedt, kun je gebieden identificeren waar je misschien tijd verspilt of productiever zou kunnen zijn. Met TMetric kun je ook de tijd over verschillende projecten bijhouden, zodat je kunt zien welke projecten de meeste tijd in beslag nemen. Bovendien biedt TMetric gedetailleerde rapporten die je kunnen helpen je tijdgebruik te optimaliseren. Al met al is TMetric een uiterst nuttig hulpmiddel voor iedereen die zijn tijdmanagementvaardigheden wil verbeteren.

5. Webwork-Tracker review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Webwork-Tracker review:

Tijdsregistratie is om een aantal redenen belangrijk. Ten eerste kan het je helpen deadlines te halen en ervoor te zorgen dat je je tijd zo efficiënt mogelijk gebruikt. Het kan je ook helpen tijdverspillende activiteiten op te sporen, zodat je je routine kunt aanpassen. Daarnaast kan tijdregistratie een handig hulpmiddel zijn voor het factureren van klanten of het bijhouden van projectvoortgang. Hoe je het ook gebruikt, tijdregistratie kan een nuttige manier zijn om je productiviteit te verhogen en je tijd effectiever te beheren.

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste time trackers

Heb je na het zien van onze top 5 time trackers nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf time trackers die misschien wel bij je passen.

Een time tracking van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 time trackers zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Insightful review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Insightful review:

tijdregistratie is het registreren van de hoeveelheid tijd die aan een taak wordt besteed. In bedrijven kan tijdregistratie worden gebruikt om de aan taken bestede tijd vast te leggen om klanten te factureren. Tijdregistratie kan ook gebruikt worden om werkstromen te optimaliseren en de productiviteit te verbeteren. Er zijn veel softwaretoepassingen voor tijdregistratie beschikbaar, elk met zijn eigen kenmerken. Insightful Time Tracker is een applicatie voor tijdregistratie die verschillende functies biedt om bedrijven te helpen hun productiviteit te verbeteren. De applicatie bevat een timer, werkruimte en activiteitenrapporten. De timer kan worden gebruikt om de tijd die aan taken wordt besteed bij te houden, en met de werkruimte kunnen gebruikers hun taken organiseren. De activiteitenrapporten geven inzicht in hoe productief gebruikers zijn. Insightful Time Tracker biedt ook diverse integraties, zoals met projectmanagementsoftware en boekhoudsoftware.

7. Desktime review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Desktime review:

DeskTime is een tijdregistratiesoftware die je kan helpen productiever te zijn op je werk. De software houdt bij hoeveel tijd je aan elke taak besteedt, en geeft je gedetailleerde rapporten van je activiteit. Deze informatie kan worden gebruikt om je tijdmanagementvaardigheden te verbeteren, en om gebieden te identificeren waar je misschien tijd verspilt. DeskTime bevat ook functies zoals de mogelijkheid om doelen te stellen, en herinneringen te ontvangen als je te lang aan een taak hebt gewerkt. Deze functies kunnen je helpen om gefocust en op schema te blijven, en kunnen het gemakkelijker maken om je productiviteitsdoelen te bereiken. Als je op zoek bent naar een manier om je productiviteit te verhogen, is DeskTime het overwegen waard.

8. Everhour review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Everhour review:

Everhour is tijdregistratiesoftware die bedrijven helpt beter te begrijpen hoe hun werknemers hun tijd besteden. De software maakt het gemakkelijk om de tijd over verschillende projecten en taken bij te houden, en biedt gedetailleerde rapporten die gebruikt kunnen worden om de efficiëntie en productiviteit te verbeteren. Everhour is ook zeer flexibel, en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf. Al met al is Everhour een uiterst nuttig hulpmiddel voor bedrijven van elke omvang.

9. Bigtime review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Bigtime review:

timetracking timetracking timetracking timetracking timetracking timetracking timetracking timetrackingTime Tracking AppsTime trackers zijn essentieel voor elk bedrijf dat zijn workflow wil verbeteren en de efficiëntie wil verhogen. Bigtime is een van de toonaangevende aanbieders van time-tracking apps en biedt een breed scala aan functies die passen bij de behoeften van elke organisatie. Met Bigtime kunnen bedrijven de aan taken bestede tijd bijhouden, factureerbare tarieven toewijzen en gedetailleerde rapporten genereren. Dit maakt het gemakkelijk om gebieden te identificeren waar de workflow kan worden verbeterd, en helpt bedrijven uiteindelijk om geld te besparen. Naast de kernfuncties biedt Bigtime ook een aantal integraties met populaire productiviteitstools, waardoor het beheer van workflows nog gemakkelijker wordt.

10. Ebillity review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Ebillity review:

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en nauwkeurige manier om tijd bij te houden, dan is Ebillity de perfecte oplossing. Met onze tijdregistratiesoftware kun je eenvoudig de factureerbare uren, facturen en meer bijhouden. We bieden een verscheidenheid aan functies om je te helpen je tijdregistratie te stroomlijnen, waaronder de mogelijkheid om aangepaste rapporten te maken, herinneringen in te stellen en tijd offline bij te houden. Bovendien maakt onze intuïtieve interface het gemakkelijk om meteen aan de slag te gaan met het bijhouden van tijd. Of je nu een freelancer bent of een kleine ondernemer, Ebillity kan je helpen je tijd efficiënter te beheren en je facturatieproces te optimaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze software voor tijdregistratie.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 time trackers geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste time tracking

Als je nog twijfelt over welke software voor tijdregistratie je moet kiezen, helpt onze lijst van de 10 beste tijdregistratieprogramma's hopelijk bij het nemen van een beslissing. Al deze programma's zijn uitgeprobeerd en getest door gebruikers zoals jij, dus lees gerust hun recensies en beslis zelf welke het beste bij jouw bedrijf past. Bedankt voor het volgen en veel succes met het bijhouden van je tijd!

Vraag en antwoord over time trackers

Na uitvoerig time trackers met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere time tracking het beste. Maak zelf een time tracking vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een time tracking van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de time tracking.

Voor iedere time tracking in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen time trackers te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste time tracking

Met onze top 10 time trackers hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste time tracking te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde time tracking niet bij je past. In onze reviews proberen we time trackers mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een time tracking tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede time tracking vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste time tracking vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 time trackers, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een time tracking, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: