Beste planning software 2022 - Top 10

Worstelt u met het bijhouden van al uw taken en lijkt u nooit genoeg tijd te hebben?

U bent niet de enige! Veel mensen zijn op zoek naar een betere manier om hun tijd te beheren. Daarom hebben wij de beste planningssoftware uitgezocht die er is. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan u helpen meer gedaan te krijgen in minder tijd.

Verspil geen tijd meer en bekijk vandaag nog onze beste planning software! Het zal u helpen uw dagen effectiever te plannen, zodat u eindelijk uw doelen kunt bereiken.

Benieuwd welke planning software volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste planning softwares van 2022

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere planning software uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste planning softwares. 

Allereerst de top 5: de vijf planning softwares die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke planning software volgens ons de beste is.

1. Timechimp review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Timechimp review:

Op zoek naar een eenvoudige manier om uw werknemers in te plannen? Kijk niet verder dan TimeChimp! Met onze personeelsplanning software, kunt u standaard verschuivingen creëren en deze eenvoudig naar het werknemersrooster slepen. U kunt de verschuivingen ook aanpassen als dat nodig is. En omdat werknemers hun eigen beschikbaarheid kunnen invoeren, heb je altijd een up-to-date rooster. TimeChimp is de perfecte oplossing voor drukke managers!

2. Wrike review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Wrike review:

Wrike is de perfecte tool om in contact te blijven met teams in uw organisatie. Met Wrike kunt u eenvoudig resources testen, goedkeuren en delen, waardoor u nog meer kunt leveren voor klanten. Bovendien kunt u aanvragen automatiseren en tools zoals Salesforce en Quickbooks integreren, zodat u eenvoudig projectbudgetten, tijdlijnen en taken kunt beheren. Bovendien kan uw team met Gantt-diagrammen en Kanban-borden gemakkelijk alles gedaan krijgen en de voortgang in realtime bewaken. Tot slot helpen gedetailleerde en aanpasbare rapporten u bij het bijhouden van grote portfolio's en de werklast van uw werknemers, en bij het elimineren van miscommunicatie. Probeer Wrike vandaag nog om te zien hoe het uw bedrijf kan helpen soepel te draaien!

3. Simplicate review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Simplicate review:

Wilt u een tool die u helpt bij het plannen van uw taken en het vereenvoudigen van uw capaciteitsplanning? Kijk dan niet verder dan simplicate! Deze innovatieve software vertaalt geplande taken automatisch in een duidelijke capaciteitsplanning, op basis van de realtime beschikbaarheid van collega's. Met zijn heatmap-functie hebt u altijd meteen inzicht in de beschikbare ruimte per persoon. Probeer simplicate vandaag nog en maak u het leven gemakkelijker

4. Cleverdesk review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Cleverdesk review:

Bent u op zoek naar een tijdbesparende, effectieve manier om uw projecten en werkorders te beheren? Kijk dan niet verder dan cleverdesk! Met cleverdesk kunt u eenvoudig mensen en materieel inplannen, materiaalbeheer bijhouden en uw administratie digitaal bijhouden. Bovendien zijn onze magazijnbeheerfuncties ongeëvenaard. En alsof dat nog niet genoeg is, helpen onze Kam en Qhse functies u bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen.

5. Hoorayhr review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Hoorayhr review:

Met HoorayHR, is het bijhouden van al uw HR processen een fluitje van een cent. Geen losse Excel spreadsheets of ongeorganiseerde rondslingerende documenten meer - met HoorayHR, zult u nooit meer een HR taak vergeten! Uw werknemers zullen blij zijn met u als hun werkgever, en u zult meer tijd hebben om u te concentreren op het runnen van uw bedrijf.

HoorayHR biedt slimme afwezigheids- en verlofregistratie, documentbeheer, en declaraties voor bonnen en reiskosten. Het stroomlijnen van al uw HR-taken in één eenvoudig te gebruiken platform zal uw leven - en dat van uw werknemers - veel gemakkelijker maken. Probeer HoorayHR vandaag nog en zie hoeveel eenvoudiger uw HR-proces kan zijn!

Top 6 - 10 beste planning softwares

Heb je na het zien van onze top 5 planning softwares nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf planning softwares die misschien wel bij je passen.

Een planning software van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 planning softwares zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Jira review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Jira review:

Jira is niet voor niets de nummer één projectmanagementtool die door agile teams wordt gebruikt: het werkt. Met Jira als de ruggengraat van het werk van uw team, zal de samenwerking naadloos verlopen en zal iedereen op één lijn zitten met het grotere geheel. U kunt beginnen met een sjabloon of een aangepaste workflow bouwen, maar hoe dan ook, Jira zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde lijn zit. Bovendien is het gratis voor maximaal 10 gebruikers en altijd gratis (geen creditcard nodig), dus u kunt het zonder verplichtingen uitproberen. Dus waar wacht u nog op? Haal Jira in huis en breng uw team in beweging!

7. Easyprojects review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Easyprojects review:

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, effectieve manier om projecten te beheren en resources binnen uw hele organisatie op elkaar af te stemmen, dan is easyprojects de perfecte oplossing. Met onze speciaal gebouwde software kunt u uw project management ervaring aanpassen aan uw specifieke behoeften, of dat nu met behulp van een tabel, Gantt chart, Kanban bord, of kalenderweergave is. Bovendien maken onze kleurcodering en risico-indicatoren het gemakkelijk om de status van uw projecten in de gaten te houden. En als u de zaken nog verder wilt vereenvoudigen, kunt u met onze archiveringsfunctie inactieve, gepauzeerde of voltooide projecten verbergen, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is. En dankzij onze onbeperkte hiërarchie kunt u zelfs de meest complexe projecten gemakkelijk afhandelen.

8. The PlanMinder review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze The PlanMinder review:

Elke projectmanager weet dat het bijhouden van een actueel projectplan essentieel is voor succes. De PlanMinder maakt het beheer van uw plannen een stuk eenvoudiger dankzij de automatische planning en feedbackfuncties. Uw plannen zijn altijd actueel en u kunt direct zien welke invloed wijzigingen in de scope of prioriteiten hebben op uw tijdlijn. De onzekerheidsberekeningen van de PlanMinder geven u waardevolle inzichten in de risico's die u neemt, zodat u betere beslissingen kunt nemen en crises op het laatste moment kunt voorkomen. Als u multidisciplinaire teams moet coördineren, kosten en leverdata moet voorspellen en deadlines moet halen, is de PlanMinder het gereedschap dat u nodig hebt.

9. Backlog review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Backlog review:

Als je op zoek bent naar een product dat je zal helpen om je code en projectwerk georganiseerd te houden, dan is Backlog de perfecte tool voor jou. Met zijn eenvoudig te gebruiken interface, kun je snel bugs en issues toevoegen, en elke stap van het proces volgen via pull requests. Plus, met Git en Subversion ondersteuning, kun je je team verbonden houden, waar ze ook zijn.

10. Backlog review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Backlog review:

Als je op zoek bent naar een product dat je zal helpen om je code en projectwerk georganiseerd te houden, dan is Backlog de perfecte tool voor jou. Met zijn eenvoudig te gebruiken interface, kun je snel bugs en issues toevoegen, en elke stap van het proces volgen via pull requests. Plus, met Git en Subversion ondersteuning, kun je je team verbonden houden, waar ze ook zijn. Bent u op zoek naar een manier om op koers te blijven en uw doelen sneller te bereiken? Dan is ClickUp de perfecte oplossing voor u! Met onze doelstellingen voor het voltooien van taken, aantallen, monetaire waarden en meer, kunt u op koers blijven en uw doelen in een mum van tijd bereiken. Bovendien kunt u met onze realtime voortgangscontrole precies zien hoe u het doet en wat er nog gedaan moet worden. En omdat ClickUp toegankelijk is op elk apparaat - mobiel, desktop, voice assistants - kunt u overal aan de slag!

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 planning softwares geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

Onze conclusie over de beste planning software

Of u nu op zoek bent naar een uitgebreide projectmanagement suite of gewoon iets om de beschikbaarheid van uw team bij te houden, wij hebben de beste planningssoftware voor u. Wacht niet langer, kies uit de top 10 en koop de beste software voor uw behoeften.

Vraag en antwoord over planning softwares

Na uitvoerig planning softwares met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere planning software het beste. Maak zelf een planning software vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een planning software van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de planning software.

Voor iedere planning software in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen planning softwares te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste planning software

Met onze top 10 planning softwares hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste planning software te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde planning software niet bij je past. In onze reviews proberen we planning softwares mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een planning software tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede planning software vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste planning software vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 planning softwares, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een planning software, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: