Beste planning software 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Worstelt u met het bijhouden van al uw taken en lijkt u nooit genoeg tijd te hebben?

U bent niet de enige! Veel mensen zijn op zoek naar een betere manier om hun tijd te beheren. Daarom hebben wij de beste planningssoftware uitgezocht die er is. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan u helpen meer gedaan te krijgen in minder tijd.

Verspil geen tijd meer en bekijk vandaag nog onze beste planning software! Het zal u helpen uw dagen effectiever te plannen, zodat u eindelijk uw doelen kunt bereiken.

Benieuwd welke planning software volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste planning softwares van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere planning software uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste planning softwares. 

Allereerst de top 5: de vijf planning softwares die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke planning software volgens ons de beste is.

 

1. Teamgantt review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Teamgantt review:

Op zoek naar een slimme en betrouwbare manier om complexe projecten te plannen en te beheren? Zoek niet verder dan TeamGantt! Deze gratis gantt chart creator is de perfecte oplossing voor drukke professionals die een snellere, gemakkelijkere manier nodig hebben om de klus te klaren.

TeamGantt biedt een verfrissende kijk op projectplanning software die je helpt georganiseerd te blijven en op de hoogte van de meest recente veranderingen. Met deze eenvoudig te gebruiken gantt chart online, kun je je projectplan maken door simpelweg taken in je diagram te slepen. En het beste van alles is dat het absoluut geen training of extra werk vereist - spring er gewoon in en begin meteen dingen te laten gebeuren! Bovendien heb je de mogelijkheid om met één klik te wisselen tussen verschillende weergaven.

Over samenwerking gesproken, met TeamGantt kun je ook klanten en teams uitnodigen om mee te doen. Al je projecten worden opgeslagen in één centrale hub waar iedereen de komende taken, documenten, gesprekken en meer kan zien - zelfs als ze onderweg zijn! Dus vergeet urenlang werken aan complexe projectplannen - laat TeamGantt al het zware werk doen. Word vandaag nog creatief met dee geweldige planning software!

2. Project.co review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Project.co review:

Worstel je met het vinden van de perfecte project management tool voor jou en je klanten? Nu, strijd niet meer! Met project.co kun je projecten beheren zonder lange trainingssessies. Niet alleen biedt het volledige zichtbaarheid in al je werk, maar het is ook ongelooflijk eenvoudig - zozeer zelfs dat elke persoon die het gebruikt het geweldig zal vinden! Plus, we bieden krachtige tools die ervoor zorgen dat wat gedaan moet worden ook gedaan wordt!

Het is ook ontworpen om een visuele gebruikersinterface te hebben, bewust gebouwd met klanten in het achterhoofd. Alle labels zijn duidelijk en overal staat beschrijvende tekst, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken dat hij niet kan vinden wat hij zoekt. We hebben ervoor gezorgd dat er geen verborgen menu-items zijn die mensen zouden kunnen verwarren wanneer ze door het systeem proberen te navigeren.

Elk project op Project.co wordt zijn eigen hub voor werk en samenwerking met teamleden, klanten of freelancers - wat het beste past bij een bepaald project. Het maakt zelfs embedding vanuit andere tools die je ook gebruikt mogelijk, waardoor het eenvoudig is om alle relevante documenten vanaf elk apparaat binnen je projecthub te benaderen.

3. Easy Project review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Easy Project review:

Maak kennis met Easy Project - de meest uitgebreide project management tool die vandaag beschikbaar is! Of je nu een ervaren projectmanager bent of net begint, Easy Project heeft alle functies die je nodig hebt om je werk efficiënt en succesvol te maken. Met de ingebouwde WBS, Gantt Chart, SCRUM en Kanban tools, is er geen grens aan de projecten die je met gemak kunt beheren.

Gericht op het creëren van harmonie in teams en tussen bedrijven, maakt Easy Project het eenvoudig om door elke fase van een project te gaan volgens de methode die voor je het beste werkt - Agile? Waterfall? Easy Project kan het allemaal aan. Plus, met professionele diensten zoals implementatie, ondersteuning en e-learning, zal Easy Project er elke stap van de weg zijn om je succes te verzekeren.

Verspil geen tijd meer met het worstelen met ingewikkelde project simulaties en begin met het boeken van vooruitgang met behulp van Easy Project. Ervaar een duidelijkere organisatiestructuur en superieur teamwerk, ongeacht het soort project waaraan je werkt - of het nu gaat om B2B CRM of een helpdesksysteem - terwijl je geniet van een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface die de workflowprocessen in je hele team stroomlijnt.

Als je op zoek bent naar een uitgebreide, betrouwbare project management tool die elke taak makkelijker maakt voor jezelf en je team - kijk dan niet verder dan Easy Project!

4. Paymo review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Paymo review:

Ben je op zoek naar een uitgebreide oplossing om je team op één lijn te krijgen en ervoor te zorgen dat projecten hun deadlines en budgetten halen? Paymo is het antwoord. Door de combinatie van krachtige samenwerkingstools, transparante tijdsregistratie en het direct opstellen van facturen, neemt Paymo complex projectmanagement uit handen zodat je je kunt concentreren op wat belangrijk is: het voltooien van taken met kwaliteitsresultaten.

Leiders van succesvolle teams weten hoe moeilijk het kan zijn om georganiseerd en productief te blijven. Daarom is Paymo speciaal ontworpen om projecten gemakkelijker te maken voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Paymo is altijd en overal toegankelijk en bevat taakbeheer met aanpasbare weergaven voor verschillende werkstijlen, flexibele workflows om ervoor te zorgen dat teams op schema blijven en een ingebouwd proofing systeem zodat je projecten effectief kunt opleveren.

Het belangrijkste is dat de timesheetfunctie je helpt je winstgevendheid te maximaliseren, terwijl de automatische factuurgeneratie ervoor zorgt dat je nooit te weinig betaald krijgt van klanten. Paymo weet dat succes begint met een effectieve team dynamiek - daarom is het toegewijd om professionals dichter bij elkaar te brengen door middel van een asurmption platform gericht op efficiënte productiviteit. Geen wonder dat Paymo populair is bij ambitieuze organisaties die hun projectresultaten willen maximaliseren zonder hun tijdschema's te verlengen of hun kosten op te drijven.

Met Paymo aan je zijde zijn er geen verrassingen meer als het gaat om het samen managen van projecten - alleen maar heerlijke resultaten!

5. Hoorayhr review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Hoorayhr review:

Met HoorayHR, is het bijhouden van al uw HR processen een fluitje van een cent. Geen losse Excel spreadsheets of ongeorganiseerde rondslingerende documenten meer - met HoorayHR, zult u nooit meer een HR taak vergeten! Uw werknemers zullen blij zijn met u als hun werkgever, en u zult meer tijd hebben om u te concentreren op het runnen van uw bedrijf.

HoorayHR biedt slimme afwezigheids- en verlofregistratie, documentbeheer, en declaraties voor bonnen en reiskosten. Het stroomlijnen van al uw HR-taken in één eenvoudig te gebruiken platform zal uw leven - en dat van uw werknemers - veel gemakkelijker maken. Probeer HoorayHR vandaag nog en zie hoeveel eenvoudiger uw HR-proces kan zijn!

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste planning softwares

Heb je na het zien van onze top 5 planning softwares nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf planning softwares die misschien wel bij je passen.

Een planning software van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 planning softwares zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Jira review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Jira review:

Jira is niet voor niets de nummer één projectmanagementtool die door agile teams wordt gebruikt: het werkt. Met Jira als de ruggengraat van het werk van uw team, zal de samenwerking naadloos verlopen en zal iedereen op één lijn zitten met het grotere geheel. U kunt beginnen met een sjabloon of een aangepaste workflow bouwen, maar hoe dan ook, Jira zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde lijn zit. Bovendien is het gratis voor maximaal 10 gebruikers en altijd gratis (geen creditcard nodig), dus u kunt het zonder verplichtingen uitproberen. Dus waar wacht u nog op? Haal Jira in huis en breng uw team in beweging!

7. Easyprojects review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Easyprojects review:

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, effectieve manier om projecten te beheren en resources binnen uw hele organisatie op elkaar af te stemmen, dan is easyprojects de perfecte oplossing. Met onze speciaal gebouwde software kunt u uw project management ervaring aanpassen aan uw specifieke behoeften, of dat nu met behulp van een tabel, Gantt chart, Kanban bord, of kalenderweergave is. Bovendien maken onze kleurcodering en risico-indicatoren het gemakkelijk om de status van uw projecten in de gaten te houden. En als u de zaken nog verder wilt vereenvoudigen, kunt u met onze archiveringsfunctie inactieve, gepauzeerde of voltooide projecten verbergen, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is. En dankzij onze onbeperkte hiërarchie kunt u zelfs de meest complexe projecten gemakkelijk afhandelen.

8. The PlanMinder review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze The PlanMinder review:

Elke projectmanager weet dat het bijhouden van een actueel projectplan essentieel is voor succes. De PlanMinder maakt het beheer van uw plannen een stuk eenvoudiger dankzij de automatische planning en feedbackfuncties. Uw plannen zijn altijd actueel en u kunt direct zien welke invloed wijzigingen in de scope of prioriteiten hebben op uw tijdlijn. De onzekerheidsberekeningen van de PlanMinder geven u waardevolle inzichten in de risico's die u neemt, zodat u betere beslissingen kunt nemen en crises op het laatste moment kunt voorkomen. Als u multidisciplinaire teams moet coördineren, kosten en leverdata moet voorspellen en deadlines moet halen, is de PlanMinder het gereedschap dat u nodig hebt.

9. Backlog review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Backlog review:

Als je op zoek bent naar een product dat je zal helpen om je code en projectwerk georganiseerd te houden, dan is Backlog de perfecte tool voor jou. Met zijn eenvoudig te gebruiken interface, kun je snel bugs en issues toevoegen, en elke stap van het proces volgen via pull requests. Plus, met Git en Subversion ondersteuning, kun je je team verbonden houden, waar ze ook zijn.

10. Backlog review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Backlog review:

Als je op zoek bent naar een product dat je zal helpen om je code en projectwerk georganiseerd te houden, dan is Backlog de perfecte tool voor jou. Met zijn eenvoudig te gebruiken interface, kun je snel bugs en issues toevoegen, en elke stap van het proces volgen via pull requests. Plus, met Git en Subversion ondersteuning, kun je je team verbonden houden, waar ze ook zijn. Bent u op zoek naar een manier om op koers te blijven en uw doelen sneller te bereiken? Dan is ClickUp de perfecte oplossing voor u! Met onze doelstellingen voor het voltooien van taken, aantallen, monetaire waarden en meer, kunt u op koers blijven en uw doelen in een mum van tijd bereiken. Bovendien kunt u met onze realtime voortgangscontrole precies zien hoe u het doet en wat er nog gedaan moet worden. En omdat ClickUp toegankelijk is op elk apparaat - mobiel, desktop, voice assistants - kunt u overal aan de slag!

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 planning softwares geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste planning software

Of u nu op zoek bent naar een uitgebreide projectmanagement suite of gewoon iets om de beschikbaarheid van uw team bij te houden, wij hebben de beste planningssoftware voor u. Wacht niet langer, kies uit de top 10 en koop de beste software voor uw behoeften.

Vraag en antwoord over planning softwares

Na uitvoerig planning softwares met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere planning software het beste. Maak zelf een planning software vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een planning software van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de planning software.

Voor iedere planning software in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen planning softwares te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste planning software

Met onze top 10 planning softwares hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste planning software te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde planning software niet bij je past. In onze reviews proberen we planning softwares mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een planning software tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede planning software vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste planning software vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 planning softwares, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een planning software, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: