Beste HR software 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Benieuwd hoe je je bedrijf soepeler kunt laten draaien? Bekijk onze top 10 lijst van de beste zakelijke hr-software.

Een bedrijf runnen is hard werken, maar het is een stuk gemakkelijker als je de juiste hulpmiddelen hebt. Daarom hebben we deze lijst van de beste zakelijke hr-software samengesteld - zodat je de perfecte tool voor jouw behoeften kunt vinden.

Of je nu de loonlijst moet beheren, uren van werknemers moet bijhouden of gewoon moet bijhouden wie wat doet, wij hebben de perfecte zakelijke hr-software voor je. Dus waar wacht je nog op? Begin met bladeren en vind de tool die je leven gemakkelijker zal maken.

Benieuwd welke HR software volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste HR softwares van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere HR software uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste HR softwares. 

Allereerst de top 5: de vijf HR softwares die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke HR software volgens ons de beste is.

1. Monday review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Monday review:

Monday.com is een hr-software die bedrijven helpt bij het beheren van personeel. Het platform maakt het gemakkelijk voor hr-professionals en leidinggevenden om te onderhandelen, problemen op te lossen en beslissingen te nemen over het werknemersbestand. Het platform biedt ook een aantal voordelen voor werknemers, zoals een online portal waar ze hun salarisstrookjes kunnen bekijken, e-mailnotificaties over carrièregelegenheden en toegang tot een online kennisbank met antwoorden op veelgestelde vragen. Monday.com gebruikers beoordelen het platform hoog voor zijn gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide functies en goede klantenservice. Als je op zoek bent naar hr-software met alle belangrijke functies in één platform, is Monday.com zeker de moeite waard om te checken.

2. Freshworks review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Freshworks review:

Freshworks HR software is ontworpen om bedrijven te helpen hun personeelszaken effectiever te beheren. De software bevat verschillende functies die bedrijven kunnen helpen bij het bijhouden van personeelsgegevens, de naleving van wet- en regelgeving en de prestaties van hun werknemers. Freshworks HR software is gemakkelijk te gebruiken en biedt een verscheidenheid aan rapporten en hulpmiddelen die bedrijven kunnen helpen hun personeelszaken optimaal te benutten. De software is ook schaalbaar, zodat het kan worden gebruikt door bedrijven van elke omvang. Freshworks biedt een gratis proefversie van hun HR-software, zodat bedrijven het kunnen proberen voordat ze het kopen. Al met al is de HR-software van Freshworks een effectieve en betaalbare manier voor bedrijven om hun personeelszaken te beheren.

3. Retable review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Retable review:

Retable is een krachtige hr-software oplossing die je bedrijf kan helpen bij het beheren van werknemersinformatie, het bijhouden van werknemersrollen en verantwoordelijkheden, en het bijhouden van de prestaties van werknemers. Het kan je ook helpen om hr-formulieren en sjablonen te maken, en hr-workflows te beheren. Retable is gemakkelijk te gebruiken en biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je eenvoudig aan de slag kunt. Je kunt Retable gratis proberen, en er is geen verplichting aan verbonden. Bovendien biedt Retable een geld-terug-garantie, zodat je zeker weet dat je de beste hr-software voor je bedrijf krijgt. Kom vandaag nog meer te weten over Retable en zie hoe het je kan helpen je hr-processen te stroomlijnen.

4. Quickbooks review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Quickbooks review:

QuickBooks Time en QuickBooks Online Payroll bieden een volledig pakket functies om kleine bedrijven te helpen bij het bijhouden van de tijd van werknemers. Met deze tools kunnen bedrijfseigenaren aangepaste urenstaten maken, PTO van werknemers bijhouden en gedetailleerde rapporten genereren over gewerkte uren van werknemers. QuickBooks Time biedt ook integraties met populaire hr-softwareplatforms, waardoor het gemakkelijk is om al je werknemersgegevens op één plek te bewaren. Of je nu net begint met het bijhouden van de tijd van werknemers of op zoek bent naar een robuustere oplossing, QuickBooks Time heeft de functies die je nodig hebt om de klus te klaren.

5. Adp review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Adp review:

ADP Workforce Now is een uitgebreide hr-softwareoplossing waarmee bedrijven hun personeelsgegevens kunnen beheren. De software bevat verschillende functies waarmee bedrijven de uren, vakantiedagen en ziektedagen van werknemers kunnen bijhouden. Het bevat ook tools voor het beheer van salaris en uitkeringen, en voor het voeren van functioneringsgesprekken. Bovendien biedt de software toegang tot een schat aan hr-resources, waaronder een online bibliotheek met hr-best practices. Daardoor is ADP Workforce Now een waardevol hulpmiddel voor bedrijven van elke omvang.

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste HR softwares

Heb je na het zien van onze top 5 HR softwares nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf HR softwares die misschien wel bij je passen.

Een HR software van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 HR softwares zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Gusto review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Gusto review:

Gusto is hr-software die kleine bedrijven helpt bij het beheren van salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden en hr. Het is ontworpen om eenvoudig en intuïtief te zijn, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf, niet op het beheren van hr. Gusto wordt gebruikt door meer dan 100.000 bedrijven en is genoemd in The Wall Street Journal, Forbes en Fast Company. Gusto biedt een gratis proefperiode, zodat je het kunt uitproberen voordat je een abonnement neemt. En als je besluit een abonnement te nemen, krijg je een maand gratis service. Dus waarom zou je Gusto niet eens proberen? Je zou zomaar kunnen ontdekken dat het hr-management een fluitje van een cent wordt.

7. Paycor review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Paycor review:

Als je HR-software zoekt, is Paycor een geweldige optie. Ze bieden een breed scala aan functies, waaronder onboarding, prestatiebeheer en salarisadministratie. Hun software is gemakkelijk te gebruiken en te navigeren, waardoor het een geweldige keuze is voor bedrijven van elke omvang. Bovendien is hun klantenservice uitstekend, zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd iemand hebt om je te helpen als je tegen problemen aanloopt. Paycor is een geweldige keuze voor bedrijven die hun HR-processen willen stroomlijnen.

8. Bamboohr review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Bamboohr review:

BambooHR is de toonaangevende hr-software voor kleine en middelgrote bedrijven. Ons cloudgebaseerde systeem maakt het eenvoudig om personeelsgegevens, van aanname tot functioneringsgesprekken, op één centrale locatie te beheren. En met onze mobiele app hebben werknemers overal en altijd toegang tot hun hr-gegevens. Bovendien maken onze intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke functies het gemakkelijk voor hr-professionals om met BambooHR aan de slag te gaan.Vraag vandaag nog een gratis demo aan om te zien hoe BambooHR jouw bedrijf kan helpen hr-processen te stroomlijnen en de betrokkenheid van werknemers te verbeteren.

9. Namely review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Namely review:

Namely is een human resources softwarebedrijf dat tools en middelen biedt voor het beheer van werknemersgegevens. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan producten en diensten, waaronder salaris- en voordelenbeheer, tijdregistratie en prestatiebeoordelingen. Namely biedt ook een mobiele app waarmee werknemers onderweg toegang hebben tot hun HR-informatie. Naast de producten en diensten biedt Namely een schat aan hulpmiddelen voor HR-professionals, waaronder een online community en blog. Of je nu op zoek bent naar software voor je HR-behoeften of gewoon op de hoogte wilt blijven van de laatste HR-trends, Namely is een geweldige bron.

10. Workday review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Workday review:

Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud-applicaties voor financiën en human resources. Workday, opgericht in 2005, levert applicaties voor financieel beheer, human capital management en analyses die zijn ontworpen voor 's werelds grootste bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsinstellingen. Workday-applicaties worden gebouwd met behulp van een modern technologieplatform dat veilig, schaalbaar en flexibel is. De hr-software van Workday helpt organisaties bij het beheer van hun personeelsbestand, inclusief aanwerving, prestatiebeoordelingen en opvolgingsplanning. Daarnaast bieden de analysemogelijkheden van Workday organisaties inzicht in hun personeelsgegevens, waardoor ze betere beslissingen over hun mensen kunnen nemen. Het hoofdkantoor van Workday is gevestigd in Pleasanton, Californië.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 HR softwares geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste HR software

Dus daar heb je het, onze top 10 hr software programma's. Hopelijk heeft dit geholpen om je beslissing wat gemakkelijker te maken en je een aantal goede opties gegeven om uit te kiezen. Welk programma je ook kiest, zorg ervoor dat je gebruik maakt van alle functies die het biedt en zoek manieren om ze te gebruiken die het beste zijn voor jouw bedrijf. En vergeet vooral niet er plezier aan te beleven! Het managen van mensen kan een uitdaging zijn, maar ook heel lonend, dus geniet van het proces en zie je bedrijf groeien.

Vraag en antwoord over HR softwares

Na uitvoerig HR softwares met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere HR software het beste. Maak zelf een HR software vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een HR software van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de HR software.

Voor iedere HR software in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen HR softwares te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste HR software

Met onze top 10 HR softwares hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste HR software te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde HR software niet bij je past. In onze reviews proberen we HR softwares mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een HR software tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede HR software vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste HR software vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 HR softwares, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een HR software, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: