Over Mijn Online IDentiteit

MijnOnlineIDentiteit.nl is een belangrijke bron van informatie voor iedereen die zijn of haar online identiteit wilt managen. Jaarlijks maken meer dan 500.000 Nederlanders gebruik van de praktische tips op de website. Mijn Online IDentiteit is daarmee het grootste platform in Nederland op dit gebied.

Voor het zoeken en vergelijken van producten vinden we het de normaalste zaak van de wereld om online informatie en reviews te bekijken. Mijn Online IDentiteit ziet dat dit voor individuen tegenwoordig gewoon hetzelfde werkt; we kijken welke online informatie er over iemand beschikbaar is en vormen dan een beeld en mening over die persoon. Alleen noemen we het dan online identiteit.

Inmiddels zijn er diverse manieren om zelf jouw online identiteit te managen; enerzijds jezelf juist via internet op de kaart zetten (profileren), anderzijds je gegevens zoveel mogelijk privé houden (privacy) of een combi van beiden. Het thema online identiteit is daarom actueel, eigentijds en bovendien interessant!

Hieronder vind je een overzicht met categorieën met praktische informatie en tips over hoe jij jouw online identiteit kan managen.

Online identiteit - artikelen - informatie - tips

Tips voor veilig internetgebruik - Veilig internetten

Privacy instellingen en handleidingen - social media - apps -software

Privacy management tips - privacymanagement

Social media tips - social media instellingen - social media functies

Informatie van het internet verwijderen - social media - website - forum - zoekmachine - zoekresultaten

Personal branding tips

Reputatiemanagement tips - Reputatiemanagement informatie

Onderzoek online identiteit

Uit het nieuws - online identiteit - internet -veilig internetten - social media

Volg ons op social media voor de laatste tips