Stellar verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$0,33

-10,81%

+20,40%

+312,27%

Bitvavo

De laatste prijs voor Stellar staat momenteel op $0,33. De afgelopen 24 uur was $0,38 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $0,32.

Stellar heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Stellar koers verwachting, wat het laatste Stellar nieuws is, wat de Stellar is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Stellar.

Mocht je nog niet weten waar je Stellar (XLM) kan kopen, dat kan bij Bitvavo (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Binance in Nederland & België.

Wat is Stellar?

Stellar is een open-source betalingsnetwerk dat dient als een gedistribueerde intermediaire blokketen voor wereldwijde financiële systemen en dat een native asset, Stellar Lumens (XLM), in omloop brengt. De Stellar-blockchainstelt iedereen in staat om nieuwe activa in het netwerk uit te geven en te ruilen voor andere activa via de ingebouwde functies voor de uitwisseling van activa. Activa op Stellar worden uitgegeven en ingewisseld door ankers, die betrouwbare entiteiten zijn die digitale kredieten op het Stellar-netwerk uitgeven in ruil voor deposito’s van de activa bij de vertrouwde entiteit. Ankers maken het mogelijk om activa uit de echte wereld op Stellar te ruilen door gebruik te maken van een gedistribueerde beurs die voor elk activapaar een orderportefeuille aanhoudt. Stellar ondersteunt de uitgifte van alle soorten activa, inclusief aandelen, valuta’s en cryptoactiva.

Na het verlaten van Ripple in 2013 als gevolg van interne conflicten over visie, heeft Jed McCaleb, samen met partner Joyce Kim, het Ripple-protocol gevorkt en in 2014 het Stellar-project gelanceerd. Met de oprichting van de non-for-profit Stellar Development Foundation (SDF) wilde het team “wereldwijde financiële toegang, alfabetisering en inclusie bevorderen… en een open en betaalbaar financieel systeem creëren waar mensen van alle inkomensniveaus toegang hebben tot eenvoudig te gebruiken, veilige en goedkope financiële diensten”.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 340 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
eToro eToro Open website Grote internationale exchange met vele opties 9.5 26 eToro eToro
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange

De koersverwachting van Stellar | 2021 – 2025

Stellar is een snel groeiende cryptocurrency. De Stellar heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Stellar. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Stellar is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Stellar voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Stellar koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de Stellar alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt Stellar?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Stellar nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Stellar nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

 

stellar

Wat zijn onze Stellar (XLM) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Stellar is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Stellar zijn dan ook erg positief.