Beste agenda software 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Op zoek naar een geweldige manier om uw afspraken in te plannen? Wij hebben de beste agenda software die perfect is voor elk bedrijf. U kunt het gemakkelijk aanpassen aan uw behoeften en hoeft zich nooit meer zorgen te maken over dubbele afspraken!

Onze beste agenda software maakt het gemakkelijk voor u om al uw afspraken bij te houden en klanten zullen het geweldig vinden hoe snel ze een afspraak met u kunnen plannen. Bovendien integreert onze beste agenda software met andere programma's zodat je alles op één plek georganiseerd kunt houden.

Benieuwd welke agenda software volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste agenda softwares van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere agenda software uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste agenda softwares. 

Allereerst de top 5: de vijf agenda softwares die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke agenda software volgens ons de beste is.

 

1. Setmore review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Setmore review:

Op zoek naar een betrouwbare en gratis planning software? Zoek niet verder, Setmore is hier! Met deze geautomatiseerde online boekingsservice en 24/7 beschikbaarheid kun je de concurrentie een stap voor blijven.

Deel je online boekingspagina zodat elke nieuwe afspraak met gemak in je agenda belandt. Met de toegevoegde 1-click Zoom of Teleport video meeting links naar afspraken is het makkelijk om een wereldwijd klantenbestand te bereiken. Maak je geen zorgen meer over het najagen van factuurbetalingen - Setmore laat je veilig en gemakkelijk online betalingen accepteren!

En vergeet die vervelende no-shows niet - Setmore stuurt gepersonaliseerde e-mail of sms-herinneringen naar je klanten, zodat je altijd op de hoogte bent van komende afspraken. Geen vergaderingen meer missen - koop Setmore vandaag nog en blijf georganiseerd!

2. Timechimp review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Timechimp review:

TimeChimp is de perfecte oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een gemakkelijke en efficiënte manier om de beschikbaarheid van werknemers te beheren en werkroosters te maken. Met TimeChimp kunnen werknemers hun eigen beschikbaarheid in het systeem invoeren, waardoor het voor managers gemakkelijker wordt om up-to-date te blijven over wie beschikbaar is om te werken. Open verschuivingen kunnen ook worden toegevoegd aan het werkschema, waardoor het voor werknemers gemakkelijker wordt om beschikbare verschuivingen te vinden en te claimen. Verlofzichtbaarheid is een andere geweldige functie van TimeChimp, omdat het werknemers in staat stelt verlof aan te vragen en automatisch hun onbeschikbaarheid in het werkschema laat zien. TimeChimp maakt het plannen van werknemers gemakkelijk en moeiteloos - perfect voor bedrijven van elke omvang!

3. Wrike review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Wrike review:

Wrike is een projectmanagementtool waarmee marketingteams campagnes kunnen plannen en lanceren, de planning van evenementen kunnen stroomlijnen en actiepunten voor vergaderingen kunnen bijhouden. Het biedt professionele dienstverleningsteams ook de mogelijkheid om belangrijke leveringsdatums te visualiseren, vergaderingen met klanten te plannen en de toewijzing van middelen te maximaliseren. En voor PMO-teams biedt Wrike inzicht in meerdere projecten, identificeert en adresseert het blokkades en maakt het de toevoeging of herverdeling van middelen mogelijk. Tot slot stelt Wrike bedrijfsteams in staat om 360° zicht te krijgen op projecten, afdelingen af te stemmen op belangrijke projecten en teams te voorzien van consistente, betrouwbare tools.

4. Bookafy review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Bookafy review:

Als je op zoek bent naar een uitgebreide en gebruiksvriendelijke planningsoplossing, dan hoef je niet verder te zoeken dan Bookafy. Onze software maakt het gemakkelijk om alle agenda's van uw personeel te bekijken op een plaats, en u kunt eenvoudig bewerken en downloaden van gegevens als dat nodig is. Bovendien bieden we account-brede instellingen, zodat je de boekingservaring voor je hele organisatie kunt aanpassen. En onze integraties met populaire apps zoals Zoom, Webex, Teams, Skype, Outlook, Icloud, Zapier, Mailchimp, enzovoort, maken het eenvoudig om aan de slag te gaan. Dus waarom wachten? Plan vandaag nog een demo en zie hoe bookafy uw bedrijf kan helpen stroomlijnen.

5. Teamdeck review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Teamdeck review:

Teamdeck is een krachtige tool voor planning, tijdregistratie en projectbeheer die teams helpt georganiseerd en productief te blijven. Met Teamdeck kunnen teamleden hun werklast, beschikbaarheid en projectdeadlines op één plaats zien, en eenvoudig tijdregistraties maken op basis van hun Google Agenda-gebeurtenissen. Teamdeck biedt ook integraties met populaire productiviteitstools zoals Asana en Podio, zodat teamleden verbonden kunnen blijven en naadloos kunnen samenwerken.

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste agenda softwares

Heb je na het zien van onze top 5 agenda softwares nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf agenda softwares die misschien wel bij je passen.

Een agenda software van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 agenda softwares zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Odysseeservice review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Odysseeservice review:

Organiseer uw klanten en installaties in één duidelijk overzicht met Odysseeservice. Bewaar alle specificaties, werkorderhistorie en handleidingen op één plek voor eenvoudige toegang en snelle verwijzing. Presteer beter dankzij data-gedreven algoritmes en machine learning strategieën die zijn geïmplementeerd in de slimme planner. Stel uw klant in staat serviceverzoeken te plaatsen waar en wanneer zij dat willen en volg alle lopende verzoeken in realtime. Stem uw SLA's en contracten af op uw serviceactiviteiten. Mis nooit meer een aankomsttijd of een periodiek preventief onderhoud. Los problemen snel op en documenteer elke interventie in een mum van tijd. Beschikbaar op iOS, Android en Windows Store. Gebruik 360° dashboards en rapportering om uw mensen, processen en klantentevredenheid elke dag te optimaliseren.

7. Quickbooks review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Quickbooks review:

QuickBooks is de perfecte oplossing voor kleine ondernemers die hun boekhouding op orde en up-to-date willen houden. Dankzij de snelle en eenvoudige bank synchronisatie bent u er zeker van dat uw boekhouding altijd accuraat is. QuickBooks maakt het ook gemakkelijk om al uw rechten bij de belasting te claimen, met uw onkosten bonnen veilig en gesorteerd opgeslagen. En mocht u ooit hulp nodig hebben, dan biedt QuickBooks gratis en onbeperkte klantenondersteuning. Organiseer uw zaken vandaag nog met QuickBooks!

8. Calendly review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Calendly review:

Calendly is een geweldig planningshulpmiddel voor het organiseren van vergaderingen en afspraken tussen individuele werknemers en hun collega's, en tussen bedrijven en hun klanten. Het is gemakkelijk te gebruiken - stel gewoon je beschikbaarheid voorkeuren in en verstuur je gepersonaliseerde uitnodigingslink om vergaderingen of afspraken te regelen. Je genodigden ontvangen een selectie van beschikbare tijden en data op basis van jouw beschikbaarheid, en kunnen daaruit kiezen. Calendly biedt een voorgestelde vergaderduur van 15, 30 en 60 minuten, maar je kunt een onbeperkt aantal verschillende evenement types aanmaken om aan je behoeften te voldoen, buffertijd instellen tussen afspraken en een minimum aanmeldingstermijn aanhouden om last-minute boekingen te vermijden.

9. Google Agenda review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Google Agenda review:

Google Agenda is een geweldige manier om je agenda en evenementen bij te houden. Met een klik op een knop kunt u nieuwe gebeurtenissen aan uw agenda toevoegen vanaf websites die u bezoekt. U kunt ook aanstaande evenementen in Google Agenda bekijken zonder ooit uw pagina te verlaten. En als u op sites bent waarvoor speciale evenementen zijn gecodeerd, kunt u op de knop klikken om deze direct aan uw agenda toe te voegen. De knop toont een oranje plusteken wanneer gebeurtenissen aan uw agenda kunnen worden toegevoegd op de pagina die u bekijkt. Google Agenda maakt het gemakkelijk om georganiseerd te blijven en uw agenda bij te houden.

10. Doodle review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Doodle review:

Doodle is de oplossing voor iedereen die wel eens moeite heeft gehad met het plannen van een vergadering of evenement. Met Doodle vindt u gemakkelijk en moeiteloos de juiste datum en het juiste tijdstip. De Doodle website biedt een eenvoudige, elegante interface die het plannen van een vergadering een fluitje van een cent maakt. Met een paar klikken kunt u een poll opzetten en deelnemers uitnodigen om te stemmen op hun favoriete vergadertijden en activiteiten. De dienst is gratis en vereist geen registratie of downloads. Premium Doodle geeft u nog meer aanpassingsmogelijkheden, terwijl Branded Doodle perfect is voor bedrijven die hun logo en huisstijl willen toevoegen aan de polls. Of u nu een zakelijke bijeenkomst plant, een familiereünie of gewoon met vrienden bij elkaar komt, met Doodle vindt u gemakkelijk een tijdstip dat voor iedereen werkt.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 agenda softwares geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste agenda software

Zo, daar heb je het - onze top 10 beste agenda software. Hopelijk heeft dit u geholpen bij uw zoektocht naar het perfecte product om uw werkschema te helpen beheren. Al deze programma's zijn geweldige opties en we zijn er zeker van dat u er een zult vinden die perfect bij uw behoeften past. Wacht niet langer, kies uit de top 10 en koop vandaag nog de beste agenda software!

Vraag en antwoord over agenda softwares

Na uitvoerig agenda softwares met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere agenda software het beste. Maak zelf een agenda software vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een agenda software van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de agenda software.

Voor iedere agenda software in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen agenda softwares te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste agenda software

Met onze top 10 agenda softwares hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste agenda software te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde agenda software niet bij je past. In onze reviews proberen we agenda softwares mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een agenda software tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede agenda software vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste agenda software vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 agenda softwares, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een agenda software, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: