Beste email marketing software 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Weet je niet zeker welke e-mail marketing software het beste is voor jouw bedrijf?

Zoek niet verder! Onze lijst van de top 10 e-mail marketing software zal je helpen de perfecte te kiezen voor jouw behoeften.

Al deze softwares zijn ongelooflijk gebruiksvriendelijk en kunnen je helpen je bedrijf met sprongen te laten groeien. Kies degene die het beste bij je past en ga vandaag nog aan de slag!

Benieuwd welke email marketing software volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste email marketing softwares van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere email marketing software uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste email marketing softwares. 

Allereerst de top 5: de vijf email marketing softwares die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke email marketing software volgens ons de beste is.

1. SendInBlue review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze SendInBlue review:

Sendinblue is een e-mail marketing software waarmee je bulk e-mails kunt versturen en de prestaties ervan kunt bijhouden. Je kunt Sendinblue gebruiken om je e-maillijst aan te maken en te beheren, je e-mailcampagnes te ontwerpen en je resultaten bij te houden. Sendinblue biedt ook een groot aantal aanpassingsmogelijkheden, zodat je je campagnes kunt afstemmen op je specifieke behoeften. Naast e-mail marketing biedt Sendinblue ook een verscheidenheid aan andere functies, waaronder SMS marketing, chat ondersteuning en CRM integratie. Met zoveel functies en opties is Sendinblue een geweldige keuze voor bedrijven van elke omvang.

2. Mailchimp review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Mailchimp review:

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing waarbij promotionele berichten via e-mail naar een groep ontvangers worden gestuurd. E-mailmarketing kan worden gebruikt om producten of diensten te promoten, naamsbekendheid op te bouwen of leads te genereren. Om succesvol te zijn moeten e-mailmarketingcampagnes goed gepland en zorgvuldig uitgevoerd worden. MailChimp is een e-mailmarketingsoftware die bedrijven helpt bij het plannen en uitvoeren van e-mailmarketingcampagnes. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder sjablonen, aanpasbare aanmeldingsformulieren en rapporten over de prestaties van de campagne. MailChimp is een populaire keuze voor bedrijven van alle groottes, en het biedt een gratis plan voor kleine bedrijven.

3. Emailoctopus review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Emailoctopus review:

EmailOctopus is een krachtige e-mailmarketingsoftware die bedrijven helpt hun klanten en prospects te bereiken. De software biedt een groot aantal functies, waaronder een drag-and-drop Email Builder, autoresponders, contactbeheer en inzichtelijke rapporten. EmailOctopus is ook gemakkelijk te integreren met andere softwareplatforms, waardoor het een ideale oplossing is voor bedrijven van elke omvang. Bovendien biedt EmailOctopus concurrerende prijzen en een gratis plan voor kleine bedrijven. Daardoor is EmailOctopus een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare en effectieve manier om hun klanten te bereiken.

4. Registration Smtp review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Registration Smtp review:

Registration.smtp.com is een e-mailmarketing software die gebruikers een reeks hulpmiddelen biedt om hun e-mailcampagnes te maken en te beheren. De software bevat een drag-and-drop Email Builder, waarmee je eenvoudig professioneel ogende e-mails kunt maken. Daarnaast biedt de software gebruikers een verscheidenheid aan sjablonen en autoresponders, en de mogelijkheid om het openen en klikken van e-mails bij te houden. registration.smtp.com biedt ook een reeks functies voor het beheer van abonnees, waaronder de mogelijkheid om abonnees in verschillende lijsten te segmenteren en geautomatiseerde druppelcampagnes te maken. registration.smtp.com is een krachtig e-mailmarketinghulpmiddel dat bedrijven kan helpen hun doelgroepen te bereiken en de verkoop te verhogen.

5. Convertkit review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Convertkit review:

E-mailmarketing is een waardevol hulpmiddel voor elk bedrijf. Het kan je helpen in contact te blijven met klanten en prospects, relaties op te bouwen en de verkoop te stimuleren. Het beheren van een succesvolle e-mailmarketingcampagne kan echter tijdrovend en complex zijn. Dat is waar ConvertKit om de hoek komt kijken. ConvertKit is e-mailmarketingsoftware waarmee je eenvoudig je e-maillijsten kunt maken en beheren, je e-mailmarketingcampagnes kunt automatiseren en je resultaten kunt bijhouden. Met ConvertKit kun je snel en gemakkelijk professioneel ogende e-mails maken, je e-mailautomatiseringsworkflows aanpassen en je succes meten met gedetailleerde rapporten. E-mailmarketing is nog nooit zo eenvoudig en effectief geweest. Probeer ConvertKit vandaag nog en zie hoe het je kan helpen je bedrijf te laten groeien.

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste email marketing softwares

Heb je na het zien van onze top 5 email marketing softwares nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf email marketing softwares die misschien wel bij je passen.

Een email marketing software van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 email marketing softwares zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Campaigner review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Campaigner review:

E-mailmarketing is een waardevol hulpmiddel voor elk bedrijf. Het kan je helpen in contact te blijven met klanten en prospects, relaties op te bouwen en de verkoop te stimuleren. Het beheren van een succesvolle e-mailmarketingcampagne kan echter tijdrovend en complex zijn. Dat is waar ConvertKit om de hoek komt kijken. ConvertKit is e-mailmarketingsoftware waarmee je eenvoudig je e-maillijsten kunt maken en beheren, je e-mailmarketingcampagnes kunt automatiseren en je resultaten kunt bijhouden. Met ConvertKit kun je snel en gemakkelijk professioneel ogende e-mails maken, je e-mailautomatiseringsworkflows aanpassen en je succes meten met gedetailleerde rapporten. E-mailmarketing is nog nooit zo eenvoudig en effectief geweest. Probeer ConvertKit vandaag nog en zie hoe het je kan helpen je bedrijf te laten groeien.

7. Omnisend review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Omnisend review:

E-mailmarketing software kan een geweldige manier zijn om potentiële klanten te bereiken en je bedrijf te promoten. Het kan je helpen om rechtstreeks met je klanten te communiceren, en het kan je ook helpen om bij te houden hoe effectief je marketingcampagnes zijn. E-mail marketing software kan je ook waardevolle inzichten verschaffen in wat werkt en wat niet werkt voor je bedrijf. Bovendien kan e-mailmarketing software je helpen om tijd te besparen door je e-mailcampagnes te automatiseren. E-mail marketing software is een essentieel hulpmiddel voor elk bedrijf dat de concurrentie voor wil blijven.

8. Convertkit review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Convertkit review:

E-mailmarketing is een krachtig middel om contact te leggen met klanten en de verkoop te stimuleren. Het kan echter moeilijk zijn om E-mailcampagnes te beheren zonder de juiste software. ConvertKit is een e-mailmarketingplatform waarmee je gemakkelijk e-mailcampagnes kunt ontwerpen en verzenden. Het biedt ook krachtige hulpmiddelen voor het bijhouden van resultaten en het beheren van abonnees. Met ConvertKit kun je eenvoudig E-mailcampagnes maken die zijn afgestemd op je specifieke behoeften. Bovendien biedt ConvertKit een gratis proefperiode, zodat je het platform kunt uitproberen voordat je een verbintenis aangaat. Of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, E-mailmarketing is een essentieel onderdeel van je marketingstrategie. ConvertKit maakt het gemakkelijk om te beginnen en resultaten te zien.

9. Getresponse review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Getresponse review:

GetResponse is een e-mailmarketingsoftware die bedrijven helpt bij het beheren van hun e-mailcampagnes. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder een drag-and-drop e-mail builder, autoresponders, landingspagina's en webinars. GetResponse biedt ook een aantal integraties met software van derden, waardoor het een veelzijdige tool is voor bedrijven van elke omvang. Bovendien biedt GetResponse een gratis proefperiode voor nieuwe gebruikers, zodat bedrijven het kunnen uitproberen voordat ze zich vastleggen op een abonnement. Al met al is GetResponse een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een e-mailmarketingoplossing.

10. Engagebay review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Engagebay review:

EngageBay is een krachtige e-mailmarketingsoftware die bedrijven helpt hun klanten te bereiken en hun verkoop te laten groeien. Met deze software kunnen bedrijven gemakkelijk professioneel ogende e-mails maken en versturen, de betrokkenheid van klanten bijhouden en de resultaten van hun campagnes meten. Bovendien biedt EngageBay een groot aantal functies en hulpmiddelen om bedrijven te helpen hun e-mailmarketinginspanningen te maximaliseren. Deze omvatten aanpasbare sjablonen, A/B-testen, autoresponders en meer. Met zoveel te bieden is het geen wonder dat EngageBay een van de meest populaire e-mail marketing software platforms op de markt is.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 email marketing softwares geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste email marketing software

Nu je onze top 10 van beste E-mail marketing software kent, is het tijd om aan de slag te gaan! Kies degene die het beste lijkt te werken voor jouw bedrijf en begin je abonneelijst te laten groeien. Vergeet niet dat het belangrijkste is om waardevolle inhoud en aanbiedingen te bieden die de abonnees zullen waarderen en graag willen ontvangen. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het opbouwen van die relaties!

Vraag en antwoord over email marketing softwares

Na uitvoerig email marketing softwares met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere email marketing software het beste. Maak zelf een email marketing software vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een email marketing software van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de email marketing software.

Voor iedere email marketing software in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen email marketing softwares te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste email marketing software

Met onze top 10 email marketing softwares hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste email marketing software te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde email marketing software niet bij je past. In onze reviews proberen we email marketing softwares mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een email marketing software tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede email marketing software vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste email marketing software vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 email marketing softwares, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een email marketing software, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: