Beste gantt chart 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Ben je op zoek naar een betere manier om je projecten te beheren?

Een gantt chart is een essentieel hulpmiddel voor het beheren van elk project. Je kunt er de taken mee visualiseren die voltooid moeten worden en hoe ze met elkaar samenhangen. Dit maakt het veel gemakkelijker om op schema te blijven en deadlines te halen.

Er zijn veel verschillende programma's voor planningstabellen beschikbaar, dus het is belangrijk om de juiste te vinden voor jouw behoeften. De 10 beste gantt chart software programma's die in dit artikel worden uitgelicht helpen je daarbij.

Benieuwd welke gantt chart volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste gantt charts van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere gantt chart uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste gantt charts. 

Allereerst de top 5: de vijf gantt charts die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke gantt chart volgens ons de beste is.

 

1. Clickup review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Clickup review:

ClickUp is projectmanagementsoftware die teams helpt efficiënter samen te werken. Het biedt functies als taakprioritering, het maken van Gantt-diagrammen en real-time updates. ClickUp is ook beschikbaar op mobiele apparaten, waardoor het gemakkelijk is om onderweg op de hoogte te blijven van taken. Hoewel er veel projectmanagementsoftware beschikbaar is, onderscheidt ClickUp zich door zijn gebruiksgemak en robuuste functieset. Of je nu een klein team of een grote onderneming beheert, ClickUp kan teams helpen effectiever samen te werken om de klus te klaren.

2. Monday review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Monday review:

Bij Monday.com geloven we dat werk een gantt chart moet zijn. Ons platform helpt teams samen te werken aan projecten en gantt chart gedaan te krijgen.Monday.com is de toonaangevende gantt chart software voor teams van elke omvang. Van kleine teams tot grote ondernemingen, wij helpen bedrijven om hun planning rond te krijgen. Wij worden gebruikt door enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zoals Google, Facebook en Airbnb. Ons hoofdkantoor is gevestigd in New York City en we hebben kantoren in Londen, Tel Aviv, Sydney en San Francisco.

3. Easyproject review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Easyproject review:

Het Gantt-diagram is een waardevol hulpmiddel voor projectbeheer. Het geeft een duidelijk overzicht van de taken die bij een project horen, en van de volgorde waarin ze moeten worden uitgevoerd. Dit kan uiterst nuttig zijn bij het coördineren van een team van medewerkers, want het zorgt ervoor dat iedereen weet wat er gedaan moet worden en wanneer. Het Gantt-diagram kan ook worden gebruikt om de voortgang van een project te volgen, zodat managers eventuele problemen of vertragingen kunnen opsporen. Om deze redenen is het Gantt-diagram een essentieel hulpmiddel voor iedereen die verantwoordelijk is voor het beheer van een project.

4. TeamGantt review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze TeamGantt review:

TeamGantt is projectmanagementsoftware die je helpt je projecten op één plek te plannen, in te plannen en bij te houden. Met TeamGantt kun je gedetailleerde projectplannen maken, taken aan teamleden toewijzen, vervaldata instellen en de voortgang in de tijd volgen. Je kunt ook rechtstreeks in de software met je teamleden communiceren, zodat je gemakkelijk op de hoogte kunt blijven van je projecten. Bovendien kan TeamGantt worden geïntegreerd met verschillende populaire productiviteitstools, waardoor het gemakkelijk is om je projecten van begin tot eind te beheren. Of je nu een klein team leidt of een grote organisatie, TeamGantt kan je helpen de klus te klaren.

5. Instagantt review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Instagantt review:

Instagantt is een gratis online hulpmiddel waarmee je in enkele minuten professioneel ogende Gantt-diagrammen kunt maken. Met Instagantt kun je je project van begin tot eind plannen en volgen, je Gantt-diagram gemakkelijk delen met teamleden, en je project exporteren naar Excel of PDF. Bovendien integreert Instagantt met populaire projectbeheertools als Trello, Asana en Jira, zodat je je projecten op schema kunt houden en meer gedaan kunt krijgen. Of je nu een projectmanager, softwareontwikkelaar of iets daartussenin bent, Instagantt is het perfecte hulpmiddel om je projecten georganiseerd en op schema te houden. Dus waarom wachten? Maak nu je eerste Gantt chart!

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste gantt charts

Heb je na het zien van onze top 5 gantt charts nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf gantt charts die misschien wel bij je passen.

Een gantt chart van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 gantt charts zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. ProofHub review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze ProofHub review:

ProofHub is een online projectmanagementprogramma dat je helpt om je projecten, samenwerking en communicatie op één plaats bij te houden. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, met een gebruiksvriendelijke interface waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt. Het ProofHub team is zeer responsief en ondersteunend, en ze bieden een gratis proefperiode aan zodat je de tool kunt uitproberen voordat je je eraan verbindt. Al met al is ProofHub een uitstekende projectmanagementtool die ik iedereen die op zoek is naar een manier om zijn workflow te stroomlijnen van harte zou aanbevelen. Bedankt, ProofHub!

7. Wrike review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Wrike review:

Wrike is projectmanagementsoftware die teams helpt bij het plannen, samenwerken en efficiënt werk gedaan krijgen. Het biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder takenlijsten, kanban-borden, Gantt-diagrammen en het delen van bestanden. Wrike heeft ook een robuuste set hulpmiddelen voor het bewaken van de voortgang en het bijhouden van deadlines. Met zijn intuïtieve interface en uitgebreide functies is Wrike een uitstekende keuze voor teams van elke omvang.

8. SmartSheet review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze SmartSheet review:

SmartSheet is een tool voor werkbeheer en samenwerking waarmee gebruikers vanaf elke plek werk kunnen plannen, bijhouden, automatiseren en rapporteren. Het biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder real-time updates, goedkeuringen, meldingen en voorwaardelijke opmaak. SmartSheet integreert ook met een aantal andere zakelijke toepassingen, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor het beheer van werkstromen. Ondanks de vele functies is SmartSheet eenvoudig in gebruik en kan het worden aangepast aan de behoeften van elke organisatie. Of je nu een eenvoudige manier zoekt om taken bij te houden of een uitgebreide oplossing voor het beheer van complexe werkstromen, SmartSheet is een uitstekende optie.

9. GanttPro review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze GanttPro review:

GanttPro is a project management software that helps users to plan, track, and collaborate on projects. The software is available in both free and premium versions, and it offers a variety of features to help users stay organized and on track. The Gantt chart feature is particularly useful for visualizing project timelines and dependencies, and the task management features help users to break down projects into smaller tasks and monitor their progress. In addition, the software includes collaboration features such as chat and file sharing, which make it easy for team members to communicate and work together on projects. Overall, GanttPro is a versatile and user-friendly piece of project management software that can be used by businesses of all sizes.

10. Microsoft review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Microsoft review:

GanttPro is een softwaretoepassing die je helpt bij het maken en beheren van planningen voor je projecten. Het bevat een reeks functies die projectplanning en -beheer eenvoudiger maken, zoals de mogelijkheid om taken te maken, ze toe te wijzen aan teamleden, deadlines te stellen en de voortgang bij te houden. Bovendien integreert GanttPro met een reeks andere tools, zoals Google Calendar en Microsoft Outlook, zodat je gemakkelijk al je projectinformatie op één plek kunt bewaren. Of je nu een klein team of een groot project beheert, GanttPro kan je helpen het overzicht te bewaren en ervoor te zorgen dat je projecten op tijd klaar zijn.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 gantt charts geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste gantt chart

Nu je onze top 10 van gantt chart software kent, is het tijd om een beslissing te nemen. Welke zal jij kiezen? Laat het ons weten in de commentaren hieronder! En vergeet niet om deze blogpost te delen met je vrienden en volgers - zij zullen ook willen weten wat de beste software voor gantt-grafieken is.

Vraag en antwoord over gantt charts

Na uitvoerig gantt charts met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere gantt chart het beste. Maak zelf een gantt chart vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een gantt chart van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de gantt chart.

Voor iedere gantt chart in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen gantt charts te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste gantt chart

Met onze top 10 gantt charts hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste gantt chart te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde gantt chart niet bij je past. In onze reviews proberen we gantt charts mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een gantt chart tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede gantt chart vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste gantt chart vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 gantt charts, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een gantt chart, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: