[adinserter name=”Over Mijn Online IDentiteit”]

We zijn geïnteresseerd in samenwerkingsmogelijkheden met andere bedrijven waarbij we elkaars producten, diensten of concepten kunnen versterken. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw product of dienst in een specifieke categorie of op de volledige website onder de aandacht te brengen. Hieronder vindt u een aantal samenwerkingsmogelijkheden.

Editorial
Met een editorial bereikt u uw doelgroep met relevante content. Door de redactionele opbouw heeft u een groter communicatievermogen. In een editorial kunt u relevante informatie en/ of praktische tips delen met uw doelgroep en legt u verbinding naar uw product of dienst.

Met een editorial heeft u een grotere kans op conversie want de lezer weet wat u te bieden heeft, heeft u een groter communicatievermogen, is geschikt voor complexere boodschappen en kan worden ingezet bij producten, diensten en boodschappen die een meer inhoudelijke benadering nodig hebben. U kunt een editorial aanleveren of door ons laten samenstellen.

Sponsoring/ bannercampagne
Via een bannercampagne kunnen wij u product of dienst onder de aandacht brengen in een specifieke categorie of op de volledige website.

Partnership
Wellicht kunnen we elkaars product, dienst of concept versterken door onze krachten te bundelen. Er zijn diverse samenwerkingsvormen mogelijk.

Wilt u meer informatie of wilt u kennis met ons maken? Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier:

  Naam (*)

  Email (*)

  Telefoonnummer(*)

  Onderwerp (*)

  Bericht (*)

  * Verplichte velden

  Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

  Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

  Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

  Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: