Bescherm jouw naam op het internet
Bescherm jouw naam op het internet
Check of jouw naam nog vrij is Meer informatie

Samenwerkingsmogelijkheden

MijnOnlineIDentiteit.nl is een belangrijke bron van informatie voor iedereen die zijn of haar online identiteit wilt managen. Jaarlijks maken meer dan 700.000 Nederlanders gebruik van de praktische tips op de website. Mijn Online IDentiteit is daarmee het grootste platform in Nederland op dit gebied.

We zijn geïnteresseerd in samenwerkingsmogelijkheden met andere bedrijven waarbij we elkaars producten, diensten of concepten kunnen versterken. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw product of dienst in een specifieke categorie of op de volledige website onder de aandacht te brengen. Hieronder vindt u een aantal samenwerkingsmogelijkheden.

Advertorial
Met een advertorial bereikt u uw doelgroep met relevante content. Door de redactionele opbouw heeft u een groter communicatievermogen. In een advertorial kunt u relevante informatie en/ of praktische tips delen met uw doelgroep en legt u verbinding naar uw product of dienst.

Met een advertorial heeft u een grotere kans op conversie want de lezer weet wat u te bieden heeft, heeft u een groter communicatievermogen, is geschikt voor complexere boodschappen en kan worden ingezet bij producten, diensten en boodschappen die een meer inhoudelijke benadering nodig hebben. U kunt een advertorial aanleveren of door ons laten samenstellen.

Sponsoring/ bannercampagne
Via een bannercampagne kunnen wij u product of dienst onder de aandacht brengen in een specifieke categorie of op de volledige website.

Partnership
Wellicht kunnen we elkaars product, dienst of concept versterken door onze krachten te bundelen. Er zijn diverse samenwerkingsvormen mogelijk.

Wilt u meer informatie of wilt u kennis met ons maken? Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier:

Naam (*)

Email (*)

Telefoonnummer(*)

Onderwerp (*)

Bericht (*)

* Verplichte velden

Postadres:
Mijn Online IDentiteit
Brederoplein 3
3521XA Utrecht
Kvk nummer: 62103962

Volg ons op social media voor de laatste tips