Bitcoin koers verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$38.158,00

-2,17%

+9,87%

+244,81%

Bitvavo

De laatste prijs voor Bitcoin staat momenteel op $38.158,00. De afgelopen 24 uur was $39.887,00 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $37.913,00.

Bitcoin is een gedecentraliseerde financiële technologie die fictieve valuta’s over de hele wereld zou kunnen vervangen. Omdat het zo’n potentieel heeft, kunnen de Bitcoin-prijsvoorspellingen oplopen tot $1M.

Bitcoin is de eerste cryptocentrische munt die ooit is gemaakt, wat de geboorte van een hele industrie en duizenden en duizenden altcoins naar het beeld van Bitcoin heeft doen ontstaan.

Niet alleen is Bitcoin de eerste in zijn soort, maar het is ook ontworpen om papieren fiatvaluta te ontwrichten en te vervangen om de wereldwijde digitale valuta te worden die door de hele bevolking wordt gebruikt, ongeacht in welk land of welke regio ze wonen.

Omdat Bitcoin zo krachtig is en zoveel potentieel heeft, zou de verwachte waarde en geschatte groei van Bitcoin astronomisch kunnen zijn. Speculaties van cryptoanalisten en industrie-experts suggereren dat de waarde van Bitcoin op lange termijn meer dan $100.000 tot wel een miljoen dollar per BTC zou kunnen bereiken in de toekomst.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Bitcoin? Bitcoin kopen kan het goedkoopst bij Bitvavo.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 89 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 327 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
Bitpanda Bitpanda Open website Investeren in de volledige crypto index, gebruiksvriendelijke exchange, Crypto ATM kaart 9.0 17 Bitpanda Bitpanda
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Open website Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester Bitcoinmeester

Wat is Bitcoin?

Bitcoin koers verwachting

Bitcoin werd door de mysterieuze Satoshi Nakamoto gecreëerd om het eerste peer-to-peer elektronische geldsysteem te zijn. Omdat Bitcoin peer-to-peer is, wordt het beschouwd als gedecentraliseerd en vereist het geen controlerende derde partij – zoals een bank of overheid – om transacties te bevestigen of te controleren.

In plaats daarvan worden Bitcoin-transacties bevestigd door mijnwerkers die worden beloond met BTC voor elk blok dat wordt geverifieerd en toegevoegd aan de blokketen. Deze beloning stimuleert mijnwerkers om transacties te blijven bevestigen en het Bitcoin-netwerk te laten groeien.

Elke vier jaar wordt de blokbeloning van Bitcoin gehalveerd, waardoor mijnwerkers steeds minder BTC ontvangen naarmate de tijd verstrijkt. Dit wordt door de crypto-industrie een halvering genoemd.

Het aanbod van Bitcoin is hard-capped op 21 miljoen BTC en gecombineerd met elke blokhelft, geeft Bitcoin een deflatoir aspect en zorgt voor een schaarste die vergelijkbaar is met goud. In feite wordt Bitcoin algemeen aangeduid als digitaal goud.

Van deze unieke eigenschappen wordt gezegd dat ze van Bitcoin niet alleen een transactievaluta zonder grenzen maken, maar ook een opslagplaats van waarde en zelfs een veilige haven in tijden van economische crisis.

Bitcoin is ontworpen door Satoshi Nakamoto in de nasleep van de economische crisis van 2008, als een manier om macht en controle terug te geven aan de gebruikers en buiten het bereik van banken en overheden die de geldstroom lange tijd hebben gecontroleerd.

Al deze aspecten samen maken Bitcoin tot een ongelooflijke financiële technologie met het potentieel om de wereld te veranderen. En als gevolg daarvan wordt verwacht dat de verwachte groei van Bitcoin aanzienlijk zal zijn en de werkelijke waarde ervan als wereldwijde valuta zal weerspiegelen.

Investeren in Bitcoin? Dit zijn betrouwbare exchanges & brokers.

De Bitcoin koersverwachting in 2021 en verder

De crypto markt is altijd volatiel, gezien deze in het algemeen nog kleiner is dan andere markten waardoor de prijzen sterker kunnen stijgen en dalen. Het is daarom altijd goed te kijken naar de ontwikkelingen en de toekomst om te wat te zeggen over een prognose.

De technische analyse van Bitcoin ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn. Het verhandelen van een Bitcoin op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt Bitcoin, maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

Wat kan een Bitcoin waard worden? 2021 – 2015

Dit is een lastige vraag welke niet zo direct te beantwoorden is. Het beste is daarom op de hoogte te zijn van het laatste Bitcoin nieuws. Dan weet je waar het project en de community mee bezig. Kijk na welke ontwikkelingen gepland staan, welke samenwerkingen ze mee bezig zijn of er al zijn, hoe ze bezig zijn met de community en andere factoren zodat je een goed beeld van een blockchain project. Een Bitcoin kan namelijk tientallen keren stijgen als alles er echt veelbelovend uitziet en het team dit ook werkelijkheid weet te maken. Wij doen daarom zelf geen predictie maar zijn wel erg positief over de Bitcoin toekomst. Maar een voorspelling laten we achterwegen.

Bitcoin nieuws verwachting

2021 wordt een goed jaar voor Bitcoin. In 2020 is de prijs al aardig gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor, maar dit jaar lijkt een veel beter jaar te worden vanwege alle nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer over het laatste nieuws en de verwachtingen van Bitcoin.

Bitcoin verwachting 2023

BTCUSD handelt al een groot deel van 2021 zijdelings en bereidt zich voor op een explosieve beweging. De cryptocurrency is terug boven de $12.000 en zou kunnen zijn uitgebroken uit een lange termijn driehoek en een dalende trend lijn. De prijs van de Bitcoin zou kunnen oplopen tot $20.000 voor het einde van het jaar, of tot $16.000 als het niet helemaal tot $20.000

Inspelen op de hoge prijsverwachtingen van Bitcoin? Onderstaande brokers en exchanges zijn de beste opties om te starten.

Bitcoin verwachting 2025

Nu is het tijd om te kijken naar de Bitcoin-voorspellingen voor 2025. De meeste analisten en beleggers zijn bullish op BTC en de prijsdoelen voor de lange termijn, hoe onbetrouwbaar ze ook zijn, gaan vaak in zeven cijfers.

Analyse van Bloomberg Intelligence, bijvoorbeeld, stelt de Bitcoin-voorspelling voor 2025 vast op $100.000, aangezien de meeste metingen van de vraag en de adoptie een opwaarts traject voor BTC ondersteunen.

 

Volg ons op social media voor de laatste tips