Beste cloudopslag 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Zoek je een manier om je zakelijke bestanden op te slaan?

Bekijk onze lijst met de 10 beste zakelijke cloudopslagsoftware. We hebben deze lijst samengesteld om je te helpen de perfecte oplossing voor jouw behoeften te vinden.

Of je nu veel of weinig opslag nodig hebt, wij hebben een oplossing die voor jou werkt. En de meeste van deze oplossingen zijn zeer betaalbaar, zodat je vandaag nog aan de slag kunt zonder de bank te breken.

Benieuwd welke cloudopslag volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste cloudopslag van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere cloudopslag uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste cloudopslag. 

Allereerst de top 5: de vijf cloudopslag die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke cloudopslag volgens ons de beste is.

1. Microsoft review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Microsoft review:

Power BI is een cloudgebaseerd business intelligence-platform van Microsoft. Het maakt gebruik van cloudopslag voor de opslag en bewerking van gegevens. Power BI biedt ook verschillende manieren om gegevens te visualiseren, waaronder dashboards, rapporten en kaarten. Het platform wordt gebruikt door bedrijven over de hele wereld om inzicht te krijgen in hun bedrijfsgegevens. Power BI is een krachtig hulpmiddel voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om beter inzicht te krijgen in hun gegevens.

2. Looker review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Looker review:

Looker is een cloud-based data analytics platform dat organisaties helpt betere beslissingen te nemen door gemakkelijk toegang te bieden tot gegevens. Het platform biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder cloudopslag, gegevensvisualisatie en rapportage. Looker maakt het ook gemakkelijk om gegevens te delen met andere gebruikers, waardoor het een ideaal hulpmiddel is voor samenwerking. Bovendien is het platform zeer schaalbaar, zodat het kan meegroeien met je organisatie. Of je nu je besluitvormingsproces wilt verbeteren of gewoon een betere manier nodig hebt om gegevens te raadplegen en te delen, Looker is de moeite waard om eens te bekijken.

3. Icloud review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Icloud review:

iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. die op 12 oktober 2011 werd gelanceerd. In februari 2016 had de dienst 782 miljoen gebruikers. De dienst biedt zijn gebruikers een platform om gegevens zoals documenten, foto's en muziek op externe servers op te slaan om te downloaden naar iOS-, macOS- of Windows-apparaten, om gegevens te delen en te versturen naar andere gebruikers, en om hun Apple-apparaten te beheren als ze kwijt zijn. Met iCloud kunnen gebruikers ook draadloos een back-up maken van hun apparaten en toegang krijgen tot eerder gekocht iTunes-content op elk apparaat dat iCloud heeft gedownload en is ingelogd met hetzelfde Apple-ID. Ondanks zijn populariteit heeft iCloud te maken gehad met een aantal opmerkelijke punten van kritiek, zoals zorgen over de beveiliging, waardoor het werd opgenomen in het PRISM-programma van Edward Snowden. Andere problemen zijn onvoldoende opslagruimte in de cloud voor niet-kopende gebruikers en een slecht ontwerp van de interface. Over het algemeen wordt iCloud echter beschouwd als een betrouwbare en handige cloudopslagdienst.

4. Microsoft review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Microsoft review:

Microsoft OneDrive is een cloudopslagdienst waarmee je je bestanden online kunt opslaan. Je hebt toegang tot je bestanden vanaf elk apparaat met een internetverbinding, en je kunt je bestanden delen met anderen. OneDrive is een handige manier om je bestanden op te slaan, en het helpt de kans op gegevensverlies te verkleinen. Als je per ongeluk een bestand verwijdert, kun je het herstellen vanuit de prullenbak. OneDrive is een veilige manier om je bestanden op te slaan, en het is gemakkelijk te gebruiken.

5. Google Drive review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Google Drive review:

Google Drive is een cloudopslagdienst waarmee gebruikers online bestanden kunnen opslaan en openen. Het werd gelanceerd in 2012 en is beschikbaar voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Google Drive biedt verschillende functies, waaronder de mogelijkheid om documenten, spreadsheets en presentaties te maken en te delen. Het stelt gebruikers ook in staat om in realtime samen te werken aan projecten. Bovendien hebben gebruikers vanaf elk apparaat met een internetverbinding toegang tot hun bestanden. Google Drive is een handige manier om bestanden online op te slaan en te delen. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en biedt een verscheidenheid aan functies die zowel voor persoonlijke als zakelijke doeleinden nuttig kunnen zijn.

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste cloudopslag

Heb je na het zien van onze top 5 cloudopslag nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf cloudopslag die misschien wel bij je passen.

Een cloudopslag van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 cloudopslag zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Dropbox review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Dropbox review:

Dropbox is een cloudopslagdienst waarmee gebruikers bestanden online kunnen opslaan en delen. Het is een van de populairste cloudopslagdiensten, met meer dan 500 miljoen geregistreerde gebruikers. Dropbox biedt een gratis basisaccount met 2 GB aan opslag, maar ook betaalde Pro en Business plannen. Een van de belangrijkste voordelen van Dropbox is het gebruiksgemak; het is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Daarnaast biedt Dropbox verschillende functies die het tot een veelzijdige cloudopslagdienst maken, zoals de mogelijkheid om bestanden met anderen te delen en de mogelijkheid om bestanden offline te openen.

7. MediaFire review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze MediaFire review:

MediaFire is een cloudopslagdienst die gebruikers tot 50 GB gratis opslagruimte biedt. Met MediaFire kunnen gebruikers bestanden uploaden en delen, en ook vanaf elk apparaat toegang krijgen tot hun bestanden. MediaFire biedt ook betaalde plannen voor gebruikers die meer opslagruimte nodig hebben of extra functies willen gebruiken, zoals het delen van bestanden met een wachtwoord. MediaFire is een handige en gebruiksvriendelijke dienst die zowel voor persoonlijke als zakelijke doeleinden kan worden gebruikt.

8. Spideroak review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Spideroak review:

SpiderOak is een cloudopslagdienst die gebruikers een alternatief biedt voor traditionele opslagoplossingen als Dropbox en Google Drive. Met SpiderOak kunnen gebruikers genieten van functies als encryptie op militaire schaal, cloudback-up en het delen van bestanden. Bovendien biedt Spideroak een breed scala aan plannen om te voldoen aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven. Het Personal Plan biedt bijvoorbeeld gratis 2GB opslagruimte, terwijl het Pro Plan gebruikers tot 1TB opslagruimte geeft voor een maandelijks bedrag. Of je nu op zoek bent naar een veilige cloudopslagoplossing of gewoon een alternatief wilt voor de grote namen in de branche, SpiderOak is het overwegen waard.

9. Mega review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Mega review:

cloudopslagdiensten zoals Mega cloudopslag worden steeds populairder. Ze bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele bestandsopslagmethoden, waaronder meer veiligheid en toegankelijkheid. cloudopslagdiensten versleutelen je bestanden zodat alleen jij de sleutel hebt om ze te ontsleutelen. Dit betekent dat zelfs als iemand toegang zou krijgen tot je account, hij je bestanden niet kan lezen. cloudopslagdiensten stellen je ook in staat om overal ter wereld bij je bestanden te komen, zolang je maar een internetverbinding hebt. Dit is buitengewoon handig als je bestanden moet delen met iemand die zich niet op dezelfde locatie bevindt als jij. Over het geheel genomen bieden cloudopslagdiensten een veiligere en handigere manier om bestanden op te slaan en te delen.

10. Stackoverflow review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Stackoverflow review:

stackoverflow is een cloudopslagplatform dat gebruikers een handige manier biedt om bestanden op te slaan en te delen. De dienst biedt een gratis tier van opslag, evenals betaalde plannen voor meer opslag. stackoverflow heeft een eenvoudige interface die het gemakkelijk maakt om bestanden te uploaden en te downloaden. Daarnaast biedt de dienst allerlei samenwerkingsfuncties, zoals de mogelijkheid om bestanden met anderen te delen en commentaar op bestanden achter te laten. stackoverflow is een prima optie voor gebruikers die een gemakkelijke manier nodig hebben om bestanden op te slaan en te delen.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 cloudopslag geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste cloudopslag

Nu je weet wat je moet zoeken in een software voor cloudopslag, is het tijd om je beslissing te nemen. Onze top 10 lijst van de beste aanbieders van cloudopslag zou je op weg moeten helpen. Lees zeker de reviews en vergelijk de prijzen voordat je je definitieve keuze maakt. En vergeet niet dat ons team er altijd is om vragen te beantwoorden over cloudopslag of een van de aanbieders op onze lijst. Bedankt voor het lezen!

Vraag en antwoord over cloudopslag

Na uitvoerig cloudopslag met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere cloudopslag het beste. Maak zelf een cloudopslag vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een cloudopslag van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de cloudopslag.

Voor iedere cloudopslag in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen cloudopslag te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste cloudopslag

Met onze top 10 cloudopslag hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste cloudopslag te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde cloudopslag niet bij je past. In onze reviews proberen we cloudopslag mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een cloudopslag tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede cloudopslag vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste cloudopslag vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 cloudopslag, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een cloudopslag, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: