Beste password manager 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Maakt u zich zorgen over uw veiligheid online?

Een wachtwoordmanager is de oplossing voor u! Het is software die u helpt om al uw wachtwoorden op één plaats op te slaan, zodat u nooit meer bang hoeft te zijn dat u ze vergeet. En het beste deel is dat het volledig veilig is - hackers zullen nooit in staat zijn om uw wachtwoorden te stelen.

Met een wachtwoordmanager kunt u gerust zijn, wetende dat al uw wachtwoorden veilig en gezond zijn. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat u gehackt wordt - zodat u onbezorgd op internet kunt.

Benieuwd welke password manager volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste password managers van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere password manager uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste password managers. 

Allereerst de top 5: de vijf password managers die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke password manager volgens ons de beste is.

1. Sticky passwords review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Sticky passwords review:

Stop met worstelen met wachtwoorden en neem de controle over je online veiligheid! Met Sticky Password kun je veilig inloggen op websites in seconden, formulieren nauwkeurig en automatisch invullen. Waar je ook bent, kun je snel supersterke wachtwoorden genereren om jezelf veilig te houden, en zelfs je creditcards opslaan en synchroniseren voor eenvoudige betalingen met één klik. Ze nemen wachtwoordbeveiliging serieus, dus ze hebben je gedekt met Dark Web Monitoring om te detecteren wanneer je privégegevens online worden blootgesteld.

Hou jezelf veilig terwijl je tijd bespaart - ontvang Sticky Password nu!

2. KEEPER review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze KEEPER review:

Als u op zoek bent naar een wachtwoordmanager die zowel veilig als gemakkelijk in het gebruik is, dan hoeft u niet verder te zoeken dan KEEPER. Met autofill mogelijkheden en een verscheidenheid aan functies om uit te kiezen, is KEEPER de perfecte oplossing voor iedereen die zijn online beveiliging naar een hoger niveau wil tillen. Van betalingsinformatie tot gevoelige bestanden, KEEPER heeft u gedekt met hun zeer versleutelde digitale kluis. En in het geval van een noodsituatie, kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen en toegankelijk zijn voor uw contactpersonen. Dus waarom wachten? Begin vandaag nog met KEEPER!

3. dashlane review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze dashlane review:

Als het om uw bedrijf gaat, is veiligheid van het grootste belang. Met Dashlane, kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn. Onze eenvoudig te gebruiken password manager maakt het eenvoudig om nieuwe teamleden toe te voegen en rechten te beheren. En met onze rapportage dashboard kunt u slechte wachtwoorden opsporen en beveiligings kwesties monitoren. Dashlane is de enige zakelijke wachtwoord manager met al deze functies! Dus waarom wachten? Meld u vandaag nog aan en begin met het veilig houden van uw bedrijfsgegevens.

4. bitwarden review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze bitwarden review:

Bitwarden is een krachtige beveiligingsoplossing die snel en eenvoudig op te zetten is. Het is ideaal voor zowel particulieren als bedrijven die meer willen doen en meer willen beveiligen. Met onbeperkte wachtwoorden en apparaten, is Bitwarden een handige manier om al uw belangrijke informatie veilig en beveiligd te houden. De cross-platform toegang en ondersteuning in meer dan 40 talen maken het gemakkelijk te gebruiken op elk apparaat. En de zero-kennis, end-to-end encryptie betekent dat u Bitwarden kunt vertrouwen met uw belangrijkste gegevens.

5. kaspersky review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze kaspersky review:

Kaspersky is de perfecte oplossing om uw wachtwoorden en documenten veilig en beveiligd te houden. Met de unieke encryptietechnologie zijn uw gegevens altijd veilig en toegankelijk, ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Kaspersky maakt het eenvoudig om je gegevens te beheren met de handige organisatiefuncties, en de efficiënte functies voor automatisch invullen en automatisch aanvullen maken het invullen van online formulieren een fluitje van een cent.

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste password managers

Heb je na het zien van onze top 5 password managers nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf password managers die misschien wel bij je passen.

Een password manager van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 password managers zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Keepass review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Keepass review:

KeePass Password Safe is een gratis en open-source wachtwoordbeheerder, voornamelijk voor Windows. Het ondersteunt officieel macOS en Linux besturingssystemen door het gebruik van Mono. Daarnaast zijn er verschillende onofficiële ports voor Windows Phone, Android, iOS, en BlackBerry-apparaten. KeePass slaat gebruikersnamen, wachtwoorden en andere velden, inclusief vrije-vorm notities en bestandsbijlagen, op in een versleuteld bestand. Dit bestand kan worden beveiligd door een combinatie van een hoofdwachtwoord, een sleutelbestand en de huidige Windows-accountgegevens. Standaard wordt de KeePass database opgeslagen op een lokaal bestandssysteem (in tegenstelling tot cloud-opslag).

7. Enpass review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Enpass review:

Maak kennis met enpass - de veilige oplossing voor online winkelen die u het leven gemakkelijker maakt en u helpt te beschermen tegen phishing-aanvallen. Met enpass kunt u automatisch uw betalingsgegevens invullen wanneer u online winkelt, waardoor u snel en gemakkelijk kunt afrekenen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onthouden van uw wachtwoord. Bovendien helpen onze regelmatige wachtwoordcontroles u om uw wachtwoorden sterk en up-to-date te houden, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw account veilig en beveiligd is. En met meerdere kluizen kunt u eenvoudig alles organiseren en werk-, persoonlijke en gezinsprofielen gescheiden houden met toegang tot wat iedereen nodig heeft. Bovendien kunt u met onze bibliotheek met meer dan 80 ingebouwde sjablonen gemakkelijk creditcards, paspoorten, rijbewijzen, verzekeringsdocumenten en meer opslaan.

8. LastPass review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze LastPass review:

Zoekt u een gemakkelijke en handige manier om al uw wachtwoorden en persoonlijke informatie op te slaan? Zoek niet verder dan LastPass. Met LastPass hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het vergeten van een wachtwoord. En als u zich zorgen maakt over de beveiliging, hoeft dat niet - LastPass maakt gebruik van sterke encryptie om uw gegevens veilig en beveiligd te houden. U kunt zelfs de toegang tot uw account eenvoudig en moeiteloos met anderen delen. Dus waarom wachten?

9. Nordpass review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Nordpass review:

NordPass is een gemakkelijke en handige manier om uw wachtwoorden en inloggegevens bij te houden. Met NordPass kunt u eenvoudig wachtwoorden opslaan en eenvoudig inloggen. U hebt ook toegang tot uw wachtwoorden op elk apparaat, zelfs wanneer u offline bent. En met de Data Breach Scanner kunt u regelmatig controleren of uw wachtwoorden zijn gecompromitteerd bij eventuele nieuwe datalekken. NordPass is dus een geweldige manier om uw wachtwoordbeveiliging in eigen hand te nemen en uw informatie veilig en beschermd te houden.

10. F-Secure review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze F-Secure review:

Maak kennis met f-secure, de eenvoudige en effectieve manier om al uw wachtwoorden, logins en andere gevoelige informatie op te slaan. Met f-secure kunt u eenvoudig uw wachtwoorden bijhouden en in één oogopslag zien welke wachtwoorden verbeterd moeten worden. En met waarschuwingen bent u altijd op de hoogte van potentiële risico's voor uw accountbeveiliging. f-secure maakt het gemakkelijk om uw online informatie veilig te bewaren - upgrade naar premium om uw wachtwoorden op al uw apparaten te synchroniseren voor ultiem gemak. Riskeer geen verlies van belangrijke gegevens - f-secure is de slimme keuze voor wachtwoordbeveiliging.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 password managers geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste password manager

Het is tijd om een einde te maken aan de frustratie van het proberen te onthouden van al uw wachtwoorden. De top 10 beste wachtwoord managers kunnen u helpen precies dat te doen. Deze programma's maken het gemakkelijk voor u om sterke wachtwoorden te maken en op te slaan, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken dat u ze vergeet. En veel van deze managers bieden ook functies zoals twee-factor authenticatie en encryptie, zodat uw informatie veilig blijft. Dus waar wacht u nog op? Kies uit onze lijst van de top 10 beste wachtwoordmanagers en koop degene die voor u geschikt is. Bescherm uzelf vandaag nog online met de hulp van een wachtwoordmanager!

Vraag en antwoord over password managers

Na uitvoerig password managers met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere password manager het beste. Maak zelf een password manager vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een password manager van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de password manager.

Voor iedere password manager in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen password managers te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste password manager

Met onze top 10 password managers hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste password manager te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde password manager niet bij je past. In onze reviews proberen we password managers mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een password manager tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede password manager vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste password manager vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 password managers, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een password manager, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: