Beste personeelsplanning software 2024 - Top 10

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Maak je je zorgen over hoe je de roosters van je werknemers gaat bijhouden?

Je hebt geluk! Onze Beste werknemer scheduling software is ontworpen om het gedoe uit het bijhouden van werknemer uren gewerkt, vakantie tijd, en ziektedagen te nemen. Wij weten dat nauwkeurige personeelsplanning is de sleutel tot een soepel lopend bedrijf - laat ons u helpen te krijgen georganiseerd!

Benieuwd welke personeelsplanning software volgens ons de allerbeste is? Kijk snel verder.

Top 5 beste personeelplanning softwares van 2024

We hebben bij MijnOnlineIdentiteit.nl iedere personeelsplanning software uitvoerig getest, en op basis daarvan zijn we tot een top 10 gekomen van beste personeelplanning softwares. 

Allereerst de top 5: de vijf personeelplanning softwares die volgens ons het beste zijn en de meeste waarde voor je geld bieden. Scroll snel verder om te zien welke personeelsplanning software volgens ons de beste is.

 

1. Sage review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Sage review:

Sage HR is software voor personeelsplanning waarmee bedrijven hun personeelsbestand effectief kunnen beheren. De software biedt een platform voor bedrijven om werknemersschema's te maken en te beheren, vrije tijd en afwezigheden bij te houden en verschuivingspatronen te beheren. Ook kunnen bedrijven met werknemers communiceren over komende diensten en wijzigingen in het rooster. Bovendien biedt Sage HR verschillende functies zoals prikklokintegratie, loonlijstintegratie en prestatierapportage. Daardoor is de software een essentieel hulpmiddel voor bedrijven die hun personeelsbeheer willen stroomlijnen.

2. Jibble review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Jibble review:

Jibble is een personeelsplanning software die bedrijven helpt bij het beheren van hun werknemer schema's. Het bevat functies zoals shift swapping, vrije tijd verzoeken, en payroll integratie. Jibble biedt ook een mobiele app zodat werknemers onderweg toegang hebben tot hun rooster. De app bevat pushmeldingen voor verschuivingswisselingen en verlofaanvragen, evenals een kaart van de werkplek zodat werknemers gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Jibble is een waardevol hulpmiddel voor bedrijven van elke omvang, en de functies ervan kunnen helpen om de communicatie en efficiëntie onder werknemers te verbeteren.

3. Teamdeck review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Teamdeck review:

teamdeck.io is een software voor personeelsplanning die bedrijven met complexe personeelsbehoeften kan helpen om hun werknemers beter te beheren. De software biedt een verscheidenheid aan functies die kunnen helpen om het planningsproces te stroomlijnen, waaronder de mogelijkheid om schema's te maken en te delen, vrije tijd en vakantieverzoeken bij te houden, en real-time updates te ontvangen wanneer wijzigingen worden aangebracht. teamdeck.io biedt ook een mobiele app waarmee werknemers hun schema's kunnen bekijken en overal vrije tijd kunnen aanvragen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide set functies is teamdeck.io een uitstekende optie voor bedrijven die een betere manier nodig hebben om hun personeel te beheren.

4. Bitrix24 review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Bitrix24 review:

Zoals elke ondernemer weet, kan het beheren van een team van werknemers een moeilijke en tijdrovende taak zijn. Naast het bijhouden van ieders uren en vakantiedagen, moet je er ook voor zorgen dat iedereen goed is ingeroosterd voor zijn diensten. Gelukkig is er een hulpmiddel dat kan helpen. Bitrix24 is personeelsplanningssoftware waarmee je snel en eenvoudig dienstroosters voor je medewerkers kunt maken. Met Bitrix24 kun je zowel fulltime als parttime medewerkers inplannen, evenals degenen die op roulerende basis werken. Bovendien kun je met Bitrix24 vakantiedagen en ziektedagen van medewerkers bijhouden, zodat je altijd het juiste aantal medewerkers achter de hand hebt. Met zijn unieke functies en gebruiksgemak is Bitrix24 de perfecte tool voor elke ondernemer die zijn team beter wil beheren. Software voor personeelsplanning zoals Bitrix24 kan bedrijfseigenaren helpen tijd en geld te besparen door het proces van het maken en beheren van personeelsroosters te vereenvoudigen. bitrix24.com helpt bedrijven met het beheer van arbeidskosten door personeelsroosters te optimaliseren. Bedrijven kunnen analyses gebruiken om te bepalen welke veranderingen in de planning kunnen helpen bij het verlagen van de arbeidskosten zonder de kwaliteit of productiviteit te verminderen. Personeelsoptimalisatie door betere roosters helpt bedrijven winstgevend te blijven en toch de werknemers de ideale balans tussen werk en privé te bieden. Grote bedrijven hebben vaak honderden werknemers die verschillende diensten draaien op verschillende tijden; het beheren van al deze werknemers via traditionele methoden zoals Excel-sheets kan extreem tijdrovend en foutgevoelig zijn. Software voor personeelsplanning zoals Bitrix24 helpt managers om verschuivingen van werknemers veel efficiënter te plannen door functies te bieden als sjablonen voor verschuivingen, detectie van botsingen, de mogelijkheid om meerdere locaties en kalenders toe te voegen, de mogelijkheid om 'wat als'-scenario's te maken, en meer. Het plannen van personeel is een belangrijk maar vaak over het hoofd gezien aspect van het runnen van een bedrijf. Door een tool als Bitrix24 te gebruiken, kun je het proces stroomlijnen en ervoor zorgen dat je team altijd goed wordt ingepland. Dit bespaart je op de lange termijn tijd en geld, en zorgt ervoor dat je bedrijf soepel blijft draaien.

5. Rentman review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Rentman review:

Het plannen van personeel kan een moeilijke en tijdrovende taak zijn, vooral voor bedrijven met grote teams. Gelukkig zijn er nu allerlei softwareprogramma's die het proces veel eenvoudiger kunnen maken. Rentman is zo'n programma dat een groot aantal functies biedt om je te helpen je personeel efficiënter in te plannen. Met Rentman kun je gedetailleerde werknemersprofielen aanmaken, beschikbaarheid in één oogopslag bekijken en vrije tijd en dienstwisselingen bijhouden. De software bevat ook diverse communicatiemiddelen om je te helpen in contact te blijven met je team. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige manier om de roosters van je werknemers bij te houden of een meer robuuste oplossing nodig hebt voor het beheer van je personeelsbestand, Rentman kan je helpen.

Ook interessant:

Top 6 - 10 beste personeelplanning softwares

Heb je na het zien van onze top 5 personeelplanning softwares nog niet het juiste product gevonden? Geen zorgen, we hebben nog vijf personeelplanning softwares die misschien wel bij je passen.

Een personeelsplanning software van slechte kwaliteit zal je nooit vinden in onze lijstjes. Ook de nummer 6 tot 10 personeelplanning softwares zijn dus ook van prima kwaliteit en misschien wel perfect voor jou!

6. Synchroteam review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Synchroteam review:

Synchroteam is personeelsplanningssoftware waarmee bedrijven hun personeelsbestand efficiënter kunnen beheren. Hiermee kunnen managers verschuivingspatronen maken en delen, vakanties plannen en de aanwezigheid van werknemers bijhouden. Het biedt werknemers ook een self-service portal waar ze hun verschuivingen kunnen bekijken, verlof kunnen aanvragen en verschuivingen kunnen ruilen met andere werknemers. Synchroteam is beschikbaar in zowel cloud als on-premise versies, en biedt een gratis proefperiode van 14 dagen.

7. Shifton review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Shifton review:

Als je op zoek bent naar een uitgebreide personeelsplanning software, ShiftON is zeker de moeite waard om te bekijken. Met functies zoals werknemer beschikbaarheid bijhouden, automatische shift toewijzing, en verlof management, is het geen wonder dat ShiftON is een van de meest populaire Personeel scheduling software op de markt. En omdat het cloud-based is, heb je overal toegang tot je account met een internetverbinding. Dus als je op zoek bent naar een Personeel scheduling software die is makkelijk te gebruiken en vol met functies, ShiftON is zeker een kijkje waard.

8. Jungleworks review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Jungleworks review:

Work force management is cruciaal voor elk bedrijf dat vertrouwt op een team van werknemers om de klus te klaren. Er zijn verschillende manieren om een team te beheren, maar een van de belangrijkste hulpmiddelen is software voor personeelsplanning. Met dit soort software kunnen bedrijven uren, roosters en vakantiedagen van werknemers bijhouden. Het kan ook worden gebruikt om verschuivingspatronen te maken en de prestaties van werknemers te controleren. Software voor personeelsplanning is een essentieel hulpmiddel voor elk bedrijf dat zijn personeelsbeheer wil verbeteren.

9. Performly review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Performly review:

Het plannen van personeel kan een ingewikkelde en tijdrovende taak zijn, vooral voor bedrijven met grote teams. Gelukkig zijn er nu een aantal softwareoplossingen beschikbaar die het proces veel gemakkelijker kunnen maken. Tookan is zo'n oplossing. Het biedt een reeks functies die bedrijven kunnen helpen hun personeelsbestand effectief te beheren. Deze omvatten ploegenplanning, taakbeheer en real-time tracking. Tookan biedt ook een mobiele app voor werknemers, waarmee ze gemakkelijk op de hoogte kunnen blijven van hun rooster en belangrijke meldingen kunnen ontvangen. Al met al is Tookan een indrukwekkende personeelsplanningsoplossing die bedrijven veel tijd en moeite kan besparen.

10. Teamultim review

Na uitvoerig vergelijken en testen is dit onze Teamultim review:

TeamUltim is een software voor personeelsplanning die bedrijven helpt bij het beheren van hun personeelsroosters. De software is gebruiksvriendelijk ontworpen en biedt een scala aan mogelijkheden om bedrijven te helpen hun planningsproces te stroomlijnen. Met TeamUltim kunnen bedrijven personeelsplanningen maken en publiceren, vrije tijd en beschikbaarheid bijhouden, en automatische herinneringen aan medewerkers sturen over komende diensten. De software bevat ook een prikklokfunctie, die het voor werknemers gemakkelijk maakt om in en uit hun diensten te klokken. Bovendien biedt de software een verscheidenheid aan rapporten die bedrijven kunnen gebruiken om de productiviteit en prestaties van werknemers bij te houden. Al met al is TeamUltim een effectief hulpmiddel voor bedrijven die hun personeelsplanning moeten verbeteren.

Wat dacht je hier van?

Met onze top 10 personeelplanning softwares geven we je hopelijk goed advies om het juiste product uit te kiezen, maar misschien heb je ook interesse in onze andere product vergelijkingen:

 

Onze conclusie over de beste personeelsplanning software

Nu je onze top 10 kent van software voor personeelsplanning, is het tijd om een beslissing te nemen. Welke van deze pakketten past het beste bij de behoeften van jouw bedrijf? Bekijk de aangeboden functies en beslis welke de meeste voordelen heeft voor jouw team. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, maak dan gebruik van de gratis tests die elk bedrijf aanbiedt, zodat je kunt zien hoe goed de software voor jouw team werkt. Wacht niet langer - begin vandaag nog!

Vraag en antwoord over personeelplanning softwares

Na uitvoerig personeelplanning softwares met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere personeelsplanning software het beste. Maak zelf een personeelsplanning software vergelijking om de beste keuze te maken.

Ja, onze top 10 is betrouwbaar. We krijgen niet betaald om een personeelsplanning software van een bepaalde fabrikant hoger of juist lager te zetten. De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de personeelsplanning software.

Voor iedere personeelsplanning software in onze lijst hebben we gelijk een webshop opgezocht waar je het product tegen de laagste prijs kan kopen. Niet alleen helpen we je zo om een goede vergelijking tussen personeelplanning softwares te maken, ook helpen we je zo geld te besparen!

Kiezen voor de beste personeelsplanning software

Met onze top 10 personeelplanning softwares hopen we dat we je al goed hebben geholpen om de beste personeelsplanning software te vinden. Natuurlijk kan het zo zijn dat onze beste gewaardeerde personeelsplanning software niet bij je past. In onze reviews proberen we personeelplanning softwares mee te nemen uit iedere prijscategorie. Zo zit er voor iedereen een personeelsplanning software tussen die aansluit bij de wensen.

Wil je zelf nog een goede personeelsplanning software vergelijking doen, let dan onder meer op het gebruiksgemak, de levensduur, reviews van anderen en de prijs. Zo kan je de beste personeelsplanning software vinden op basis van prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 personeelplanning softwares, kan het zijn dat er een foutje is gemaakt. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten uit de lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een personeelsplanning software, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant.

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: