Monero verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$258,15

-1,54%

-1,52%

+114,33%

Binance

De laatste prijs voor Monero staat momenteel op $258,15. De afgelopen 24 uur was $265,34 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $254,10.

Monero heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Monero koers verwachting, wat het laatste Monero nieuws is, wat de Monero is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Monero.

Mocht je nog niet weten waar je Monero (XMR) kan kopen, dat kan bij Binance (wereldwijd grootste exchange). Dit is de beste exchange om Monero eenvoudig te kopen via iDeal of te verhandelen voor BTC of een andere currency. Ga hier naar Litebit om een account te registreren.

Wat is Monero (XMR)?

Monero is een munt die uit de grond kwam op 18 april 2014 en bestaat dus nu al ruim 7 jaar. Het is een crypto die gebaseerd is op CryptoNote-technologie. Dit is een crypto protocol dat in de white paper van Nicholas van Saberhagen beschreven stond (oprichter Monero). Monero onderscheidt zich van andere coins door zich te focussen of privacy en anonimiteit. Hierin verschilt het bijvoorbeeld met Bitcoin, waarin alle transacties etc publiekelijk zijn. Monero maakt gebruik van het RandomX algoritme voor het valideren van transacties. Dit is een relatief nieuw algoritme dat uit 2019 komt.

De anonimiteit van Monero is direct ook een puntje van kritiek. Hierdoor wordt het veel op het ‘darknet’ gebruikt voor onwettige bezigheden.

De koersverwachting van Monero | 2021 – 2025

Monero is een snel groeiende cryptocurrency. De Monero heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Monero. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Monero is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Monero voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Monero koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 338 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Open website Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester Bitcoinmeester
Kraken Kraken Open website Staken, kopen & verkopen, Groot aanbod cryptocurrency 8.7 90 Kraken Kraken

Waarom stijgt Monero?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Monero nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Monero nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

monero

Wat zijn onze Monero (XMR) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Monero is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Monero zijn dan ook erg positief.

Online prijsverwachting voor Monero (XMR)