THORChain verwachting

 

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$6,21

-3,77%

+7,20%

+456,63%

Koop THORChain

De laatste prijs voor THORChain staat momenteel op $6,21. De afgelopen 24 uur was $6,50 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $6,01.

THORChain heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de THORChain koers verwachting, wat het laatste THORChain nieuws is, wat de THORChain is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van THORChain.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 277 Bitvavo Bitvavo
Crypto.com Crypto.com Open website Internationale Crypto exchange met 1.000+ cryptocurrencies 8.9 1.000+ Crypto.com Crypto.com

Mocht je nog niet weten waar je THORChain (RUNE) kan kopen, dat kan bij Bitvavo(exchange met betrouwbare reputatie). Dit is de beste exchange om THORChain eenvoudig te kopen via iDeal of te verhandelen voor BTC of een andere currency. Ga hier naar  Crypto.com om een account te registreren.

Wat is THORChain?

THORChain is een onafhankelijk cryptonetwerk dat tot doel heeft de uitwisseling van activa over verschillende blokketennetwerken op een niet-bewaarbare manier mogelijk te maken. Het protocol is voorzien van een cross-chain brugsysteem (bekend als het Bifröst-protocol) om verschillende ketens met elkaar te verbinden. THORChain gebruikt ook een aangepaste versie van de “smart tokens” van Bancor, die zij Continuous Liquidity Pools (CLP’s) noemt, om de uitwisseling van activa te vergemakkelijken.

Het belangrijkste verschil is dat CLP’s gebruikers belonen voor hun bijdrage aan de liquiditeit in elke pool. THORChain beschikt over een native token, RUNE, dat eigenaren kunnen gebruiken om deel te nemen aan het netwerk of toe te voegen aan een liquiditeitspool.

Het THORChain-project is in 2018 opgericht met als uitgangspunt dat het gebruik van gecentraliseerde uitwisselingen voor de overdracht van cryptoactiva tussen verschillende blockchains niet goed werkte. Niet-centrale uitwisselingen, ook wel decentrale uitwisselingen (DEX’s) genoemd, waren de oplossing voor de lange termijn.

Daarom wilde het THORChain-team een onafhankelijke blokketen bouwen die een brug kon slaan naar externe netwerken en zo ketenoverschrijdende overdrachten kon faciliteren, en die op dezelfde manier functioneerde als een DEX. Het probleem waar DEX’s vaak mee te maken hebben is het vinden van voldoende liquiditeit. Handelaren gaan naar de platforms waar ze geen waarde verliezen door slip.

De koersverwachting van THORChain | 2024 – 2025

THORChain is een snel groeiende cryptocurrency. De THORChain heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van THORChain. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van THORChain is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt.  Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt.

Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte THORChain voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Veel investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar en niet naar de prijzen op korte termijn, omdat deze vaak erg volatiel kunnen zijn. Om echt vooruit te kijken wat de THORChain koers verwachting van 2025 is, is erg lastig. Zoals elke investering brengt ook crypto’s risico’s met zich mee en kunnen de prijsveranderingen erg volatiel zijn in de tussentijd. 

Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline van een nieuwe ontwikkeling of een aanpassing van een product, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Als het project veel waar kan maken wat ze aangeven en willen realiseren, dan is er een kans op een positieve koersstijging volgens veel crypto experts. Maar er zijn altijd risico’s met crypto en garanties zijn er niet.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 277 Bitvavo Bitvavo
Crypto.com Crypto.com Open website Internationale Crypto exchange met 1.000+ cryptocurrencies 8.9 1.000+ Crypto.com Crypto.com

Waarom stijgt THORChain?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief THORChain nieuws is over wat het gaat in 2024 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat kan leiden tot een stijging van de prijs, maar garanties zijn er niet. Hoe meer adoptie er is in het algemeen van deze crypto, hoe meer dit zal leiden tot een prijsverandering volgens veel crypto liefhebbers.  Maar niemand kan in de toekomst kijken, doe dus altijd je eigen onderzoek. Er blijven risico’s aan verbonden. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele THORChain nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

Thorchain

Wat zijn onze THORChain (RUNE) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2024-2025 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een THORChain is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs.

Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, voor deze doelgroep kan het interessant zijn om te kijken welk nieuws eraan komt met betrekking tot het project. Positieve ontwikkelingen kunnen leiden tot een goede prijsstijging volgens veel investeerders, maar dat hoeft niet altijd een garantie te zijn. Veel hangt ook af van het sentiment van de markt en andere factoren.

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: