Chainlink verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$16,33

+0,74%

-24,10%

-34,00%

Bitvavo

De laatste prijs voor Chainlink staat momenteel op $16,33. De afgelopen 24 uur was $16,87 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $15,29.

Chainlink heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Chainlink koers verwachting, wat het laatste Chainlink nieuws is, wat de Chainlink is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Chainlink.

Mocht je nog niet weten waar je Chainlink (LINK) kan kopen, dat kan bij Binance (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Bitvavo in Nederland & België.

Wat is Chainlink?

Chainlink is een decentraal orakelnetwerk. Het wil dienen als middleware tussen slimme contracten op slimme contracteerplatforms en externe databronnen, waardoor slimme contracten veilig toegang kunnen krijgen tot off-chain data feeds.

Chainlink vindt zijn oorsprong in september 2014, toen het moederbedrijf SmartContract.com werd opgericht om een brug te slaan tussen externe databronnen en publieke blokkades. Het team ontwikkelde uiteindelijk een product genaamd Chainlink dat het mogelijk maakt om slimme contracten te koppelen aan data feeds van elke web API en data bron. SmartContract.com’s oorspronkelijke orakeloplossing voor publieke blokkades berustte echter op gecentraliseerde orakels, waardoor het zogenaamde orakelprobleem ontstond – het probleem dat voortkomt uit het feit dat slimme contracten voor externe data afhankelijk zijn van vertrouwde derden.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 364 Binance Binance
Huobi Huobi Open website Zeer goede klantenservice (24/7) 9,2 403 Huobi Huobi
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 47 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange

De koersverwachting van Chainlink | 2022 – 2025

Chainlink is een snel groeiende cryptocurrency. De Chainlink heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Chainlink. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Chainlink is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Chainlink voorspelling prijs is niet uit te brengen, maar vast staat dat een koersstijging van 100% – 300% erg realistisch binnen een timeframe van 1-2 jaar.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Chainlink koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de Chainlink alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

 

Waarom stijgt Chainlink?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Chainlink nieuws is over wat het gaat in 2022 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Chainlink nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

chainlink

Wat zijn onze Chainlink (LINK) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2022,2023,2025
of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Chainlink is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Chainlink zijn dan ook erg positief.

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: