Bitcoin Cash verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$141,06

-0,25%

-6,24%

-38,48%

Bitvavo

De laatste prijs voor Bitcoin SV staat momenteel op $141,06. De afgelopen 24 uur was $141,95 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $134,21.

Bitcoin Cash heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Bitcoin Cash koers verwachting, wat het laatste Bitcoin Cash nieuws is, wat de Bitcoin Cash is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Bitcoin Cash.

Mocht je nog niet weten waar je Bitcoin Cash (BCH) kan kopen, dat kan bij Litebit (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Bitvavo in Nederland & België.

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash is een harde vork van Bitcoin die pleit voor en bouwt aan een letterlijke interpretatie van Bitcoin als een “peer-to-peer elektronisch kassysteem”. Het ziet goedkope peer-to-peer transacties als de kernwaardepropositie van het netwerk en is toegewijd aan het vergroten van de blokgrootte en de doorvoer van transacties in de keten om dit doel te bereiken. Bitcoin Cash gelooft dat beginnen als een ruilmiddel de superieure route is om geld te worden in tegenstelling tot de strategie van Bitcoin om eerst te optimaliseren voor het veilig opslaan van waarde.

Al in 2010, kort nadat Satoshi een bloklimiet in Bitcoin had ingevoerd, begonnen de discussies over de grootte van de blokken. De discussies rond de bloklimiet bleven echter grotendeels op de achtergrond tot 2017, toen de spanningen binnen de Bitcoin-gemeenschap toenamen vanwege de stijgende transactiekosten en de steeds meer uiteenlopende meningen over het opschalen van Bitcoin. Voorstanders van grotere blokken geloofden dat het voor Bitcoin cruciaal was om de bloklimiet te verhogen om de visie van een peer-to-peer elektronische valuta, zoals beschreven in de oorspronkelijke whitepaper te vervullen.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 89 Bitvavo Bitvavo
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Open website Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester Bitcoinmeester
Kucoin Kucoin Open website Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 409 Kucoin Kucoin
OKEX OKEX Open website Grote internationale exchange, veel currencies en opties. 9.2 276 OKEX OKEX

De koersverwachting van Bitcoin Cash | 2021 – 2025

Bitcoin Cash is een snel groeiende cryptocurrency. De Bitcoin Cash heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Bitcoin Cash. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Bitcoin Cash is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Bitcoin Cash voorspelling prijs is niet uit te brengen, maar vast staat dat een koersstijging van 100% – 300% erg realistisch binnen een timeframe van 1-2 jaar.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Bitcoin Cash koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de Bitcoin Cash alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt Bitcoin Cash?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Bitcoin Cash nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Bitcoin Cash nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

bitcoin cash

Wat zijn onze Bitcoin Cash (BCH) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Bitcoin Cash is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Bitcoin Cash zijn dan ook erg positief.

Deel dit artikel :)
Volg ons op social media voor de laatste tips