Zilliqa verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$0,02

-3,03%

-14,86%

+1,85%

Koop Zilliqa

De laatste prijs voor Zilliqa staat momenteel op $0,02. De afgelopen 24 uur was $0,02 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $0,02.

Zilliqa heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Zilliqa koers verwachting, wat het laatste Zilliqa nieuws is, wat de Zilliqa is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Zilliqa.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 277 Bitvavo Bitvavo
Crypto.com Crypto.com Open website Internationale Crypto exchange met 1.000+ cryptocurrencies 8.9 1.000+ Crypto.com Crypto.com

Mocht je nog niet weten waar je Zilliqa (ZIL) kan kopen, dat kan bij Bitvavo(exchange met betrouwbare reputatie) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Crypto.com in Nederland & België.

Wat is Zilliqa?

Zilliqa is een slim contractplatform met een afgeschermde architectuur die gericht is op het aanpakken van de schaalbaarheidsbeperkingen die in sommige andere blokkades voorkomen. Het sharded ontwerp maakt het mogelijk om parallelle transacties uit te voeren, waardoor de totale capaciteit van het netwerk toeneemt. Naast de schaalbaarheid biedt Zilliqa een slimme contractlaag om slimme contractcreatie te ondersteunen door middel van haar moedertaal, Scilla. Het netwerk bereikt een consensus over transacties en contractuitvoeringen via een hybride Proof-of-Work-BFT mechanisme. In de komende weken zal het ook een staking systeem introduceren om, in zijn woorden, de distributie van node operatoren te verhogen.

Het Zilliqa-project is in 2017 opgericht door een groep onderzoekers van de National University of Singapore. De eerste teamleden waren onder andere Xinshu Dong, Yaoqi Jia, Amrit Kumar en Prateek Saxena (die eerder samenwerkte met Loi Luu, CEO en mede-oprichter van Kyber Network). Zij hebben het bedrijf achter Zilliqa (genaamd Zilliqa Research) opgericht in juni 2017, een paar maanden voordat het team zijn eerste testnet lanceerde.

De koersverwachting van Zilliqa | 2024 – 2025

Zilliqa is een snel groeiende cryptocurrency. De Zilliqa heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Zilliqa. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Zilliqa is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt.  Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Zilliqa voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Veel investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar en niet naar de prijzen op korte termijn, omdat deze vaak erg volatiel kunnen zijn. Om echt vooruit te kijken wat de Zilliqa koers verwachting van 2025 is, is erg lastig. Zoals elke investering brengt ook crypto’s risico’s met zich mee en kunnen de prijsveranderingen erg volatiel zijn in de tussentijd. 

Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline van een nieuwe ontwikkeling of een aanpassing van een product, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Als het project veel waar kan maken wat ze aangeven en willen realiseren, dan is er een kans op een positieve koersstijging volgens veel crypto experts. Maar er zijn altijd risico’s met crypto en garanties zijn er niet.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de Zilliqa alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 277 Bitvavo Bitvavo
Crypto.com Crypto.com Open website Internationale Crypto exchange met 1.000+ cryptocurrencies 8.9 1.000+ Crypto.com Crypto.com

Waarom stijgt Zilliqa?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Zilliqa nieuws is over wat het gaat in 2024 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat kan leiden tot een stijging van de prijs, maar garanties zijn er niet. Hoe meer adoptie er is in het algemeen van deze crypto, hoe meer dit zal leiden tot een prijsverandering volgens veel crypto liefhebbers.  Maar niemand kan in de toekomst kijken, doe dus altijd je eigen onderzoek. Er blijven risico’s aan verbonden. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Zilliqa nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

zilliqa

Wat zijn onze Zilliqa (ZIL) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2024-2025 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen in Zilliqa is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld.

Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, voor deze doelgroep kan het interessant zijn om te kijken welk nieuws eraan komt met betrekking tot het project. Positieve ontwikkelingen kunnen leiden tot een goede prijsstijging volgens veel investeerders, maar dat hoeft niet altijd een garantie te zijn. Veel hangt ook af van het sentiment van de markt en andere factoren.

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: