4 tips om online de beste supermarktaanbiedingen te vergelijken

De tijd van papieren folders vergelijken is voorbij. Online heb je veel beter overzicht en je bespaart er een hoop papier mee. Dus plak die Nee-Nee-sticker maar op je brievenbus en vergelijk de aanbiedingen voortaan op één van de volgende handige online manieren:

  1. Abonneren op verschillende nieuwsbrieven

Tegenwoordig kun je je voor werkelijk elke winkel of website inschrijven op een nieuwsbrief. Vaak komt er dan een hoop onzin in je mailbox en gaat dit regelrecht de prullenbak in. Maar nieuwbrieven van supermarkten zijn dan weer wél heel handig als je graag aanbiedingen wil vergelijken. Abonneer je daarom op je favoriete supermarkten die bij jou in de buurt gevestigd zijn, en stel in je mailbox in dat deze automatisch naar een (supermarkt)nieuwsbrievenmapje gaan. Je kunt hierbij overigens zelf kiezen of je wel of geen melding krijgt hiervan. Op die manier word je dus niet om de haverklap afgeleid met een nieuwe mail, maar kun je de verschillende mails gewoon rustig met elkaar vergelijken op een moment dat jou het beste uit komt.

  1. Online folders vergelijken

Zoek je het liever zelf op in plaats van dat je steeds maar van alles krijgt toegestuurd? Ook dat is heel simpel. Zo bestaan er verschillende websites waarbij je alle folders online kunt inzien. En dan hebben we het niet alleen over supermarkten, maar ook over bouwmarkten, elektronicazaken, drogisterijen, groothandels en kledingwinkels. Benieuwd hoe dat werkt en eruitziet? Bekijk hier de Coop folder maar eens. Handig he?!

  1. Too Good To Go

Een andere leuke manier om heel voordelig boodschappen te doen is via de app van Too Good To Go. Deze applicatie is tot stand gekomen met als hoofddoel om voedselverspilling terug te dringen én de consument voor een prikkie heel veel lekkers en moois aan te bieden. De app laat je namelijk elke dag zien welke supermarkten, bakkerijen, bloemenwinkels, tankstations en hotels producten over hebben die de volgende dag niet meer verkocht mogen worden, maar die wel nog prima te eten zijn. Op de bloemen na dan. Wat je precies krijgt is altijd een verrassing, maar dat de originele waarde veel hoger is dan dat je betaalt staat vast. Zo betaal je meestal tussen de €3 en €5 en krijg je daar een tas vol brood, gebak, groenten, fruit, vlees, vis en andere lekkere producten voor. De betaling vindt overigens heel gemakkelijk via de app plaats. En ook leuk, zo kom je ook nog eens in andere winkels dan je normaal gesproken komt.

  1. Social media

Social media wordt al lang niet meer alleen gebruikt om vakantiefoto’s met je vrienden te delen. Ook bedrijven, winkels en nieuwsplatforms maken er dagelijks gebruik van om content te delen. Het is dan ook de perfecte manier om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en aanbiedingen bij je favoriete winkels.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: