BC.GAME kondigt samenwerking met Leicester City en nieuw $BC Token aan!

Het toonaangevende iGaming platform BC.GAME heeft een belangrijke samenwerking gesloten met de Engelse Premier League Club Leicester City Football Club en is nu de officiële hoofdpartner van de club in een meerjarige overeenkomst.

Bovendien heeft het iGaming project, in lijn met dit partnerschap, ook een nieuwe token gelanceerd, de $BC, die de iGaming ervaring van gebruikers zal verbeteren.

Strategisch partnerschap met Leicester City Football Club

BC. GAME’s partnerschap met Leicester City Football Club, geldig van augustus 2024 tot mei 2026, zal het wereldwijde bereik vergroten en nieuwe belangrijke spelers binnen het iGaming ecosysteem brengen.

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor beide partijen. Vanaf het seizoen 2024/25 zal het Leicester City voetbalteam nieuwe shirts dragen met BC. GAME op de voorkant van het shirt.

Leicester City Football Club is een belangrijke speler in de Engelse Premier League. Bovendien heeft het succes door de jaren heen geleid tot een sterke reputatie en een gepassioneerde fanbase, wat heeft geleid tot internationale erkenning.

Leicester City steeg met hun Premier League-triomf in 2016 en verstevigde hun nalatenschap door in 2021 de FA Cup aan hun prijzenkast toe te voegen. Met een rijke geschiedenis en een toegewijde aanhang blijft Leicester City een boeiende club, zowel op als naast het veld.

De iGaming-ervaring verhogen met $BC

Het is bekend dat BC.GAME zijn toewijding aan de spelerservaring versterkt en daarom lanceert het $BC, een native cryptocurrency die is ontworpen om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten.

Ontwikkeld als reactie op uitgebreide feedback uit de community, biedt $BC een meer geïntegreerd en lonend platform. Het token dient daarentegen als de kern van het ecosysteem en faciliteert transacties voor in-game aankopen, toegang tot exclusieve functies en meer.

Bovendien heeft BC.GAME een veelomvattend plan geïmplementeerd om de groei van $BC te stimuleren, waaronder community airdrops, liquidity mining-initiatieven en strategische marketingcampagnes.

Deze inspanningen worden ondersteund door een robuust tokenomics raamwerk, met als doel een bloeiende markt te creëren en consistente gebruikerswaarde te leveren. Early adopters en actieve deelnemers zullen beloond worden via community airdrops, terwijl liquidity mining ervoor zorgt dat $BC een stabiele en waardevolle asset blijft.

Verder dan gamen: Gemeenschap en innovatie bevorderen

De introductie van $BC betekent een belangrijke stap voorwaarts voor BC.GAME, het verbetert de gameplay en biedt een sterk gemeenschapsgevoel onder spelers.

Met name omdat BC.GAME sinds 2019 een prominente supporter is van het Bitcoin Lightning Network, toont het zijn toewijding aan het bevorderen van de cryptoruimte. Deze toewijding wordt verder weerspiegeld in de innovatieve transformatie van de “B” in hun logo naar “₿” op de shirts.

Bovendien staat BC. GAME op de 16e plaats op 1ml.com, wat de leidende rol binnen de cryptogemeenschap benadrukt.

Over BC.GAME

BC.GAME is een toonaangevend iGaming platform dat een superieure gebruikerservaring biedt door middel van een uitgebreide bibliotheek met verleidelijke casinospellen, een geïntegreerd sportsbook en een bloeiende community.

BC.GAME innoveert voortdurend en geeft prioriteit aan de betrokkenheid van spelers, waardoor een dynamische en lonende omgeving ontstaat.

Het is toegewijd aan het verleggen van de grenzen van de crypto-spelindustrie, zoals blijkt uit de vroege adoptie van het Bitcoin Lightning Network en de eigen cryptocurrency, $BC.

Meer informatie

Bezoek de officiële website van BC.GAME en volg ze op sociale media zoals Discord, (X)Twitter, Telegram, Facebook, Instagram, GitHub en Bitcoin Talk

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: