Bedrijfsautoverzekeringen vergelijken? Deze 3 tips komen van pas!

Voordat je een bedrijfsautoverzekering afsluit, is het handig om een vergelijking te maken. Veel ondernemers nemen hier alleen niet de tijd voor. Zonde, want in dat geval sluit je mogelijk niet de beste zakelijke autoverzekering af. Bovendien betaal je vaak onnodig veel als je geen vergelijking maakt. Reden genoeg om bedrijfsautoverzekeringen te vergelijken. In deze tekst zetten wij 3 tips op een rijtje die van pas komen bij het maken van een vergelijking.

1. Gebruik een vergelijkingssite

Vaak wordt gedacht dat autoverzekeringen vergelijken veel tijd kost. Als je de site van verschillende verzekeraars bezoekt om te kijken hoeveel premie je betaalt, kost vergelijken je inderdaad behoorlijk wat tijd. Gelukkig kan het tegenwoordig allemaal een stuk sneller. Hoe? Door gebruik te maken van een vergelijkingssite, zoals 123bestelautoverzekering.nl. Zo’n site doet het grootste deel van het werk voor je. Je hoeft zelf alleen jouw wensen in te vullen. Nadat je dit gedaan hebt, gaat de site voor je aan de slag. Binnen een paar tellen krijg je zakelijke autoverzekeringen te zien die aan jouw eisen voldoen. Hierdoor weet je binnen de kortste keren wat de beste bedrijfsautoverzekering is.

2. Kijk goed waar je precies voor verzekerd bent

Regelmatig kiezen ondernemers voor het bovenste resultaat dat een vergelijkingssite toont. Dit is vaak de goedkoopste zakelijke autoverzekering. Toch raden wij je aan niet alleen op de prijs af te gaan. Het is namelijk een stuk belangrijker dat je goed verzekerd bent. Dit is niet vanzelfsprekend, want je kunt uit verschillende zakelijke autoverzekeringen kiezen. De minimale verzekering die je af dient te sluiten is een WA-verzekering. Hiermee ben je verzekerd voor schade die je met jouw bedrijfsauto toebrengt aan (spullen van) een ander.

Voor sommige ondernemers is een WA-verzekering voldoende, maar dit geldt lang niet voor iedereen. Wil jij jouw bedrijfsauto beter verzekeren? Dan kies je voor WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco. De eerstgenoemde verzekering dekt ook schade door onder meer inbraak, diefstal, storm, hagel, blikseminslag en een aanrijding met loslopende dieren. Wanneer je voor WA + Volledig Casco kiest, ben je ook verzekerd voor schade aan jouw bedrijfsauto als gevolg van een aanrijding of vandalisme. Omdat deze verzekering de meest uitgebreide dekking heeft, staat hij ook wel bekend als allrisk autoverzekering.

3. Laat je niet te veel leiden door de premie

Bij het vergelijken van zakelijke autoverzekeringen letten veel ondernemers alleen op de premie. Hier valt wat voor te zeggen, want niemand betaalt graag te veel voor een bedrijfsautoverzekering. Wij begrijpen maar al te goed dat jij naar de hoogte van de premie kijkt, maar het is niet verstandig om je hier te veel door te laten leiden. Een lage premie is mooi meegenomen, maar uiteindelijk is het belangrijker dat je goed verzekerd bent. Werp daarom ook een blik op de polisvoorwaarden.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: