Beste Bitcoin app

Toen Satoshi Nakamoto begon te werken aan het concept zelf van Bitcoin was hij zich waarschijnlijk niet bewust van de betekenis die zijn creatie en de Bitcoin-apps die daarop zouden volgen zouden hebben voor ons leven in de huidige tijd. Het beste beeld van de Bitcoin-apps

Het Bitcoin-verschijnsel is echt op ons afkomt, met zijn huidige impact die wordt aangeduid als de drijvende kracht achter de vierde industriële revolutie van alle dingen! Bitcoin is een munt die de grenzen verlegt van wat wij als ‘munt’ beschouwen en doet precies wat fiatvaluta’s niet doen – Bitcoin is vrij van regulering, totaal anoniem en heeft een waarde die niet bepaald wordt door vraag en aanbod. Met dit concept is een verscheidenheid aan Bitcoin-apps geleverd.

Bitcoin heeft alle voorspellingen getrotseerd in het feit dat het, ondanks de kritiek, records heeft gemaakt door het bereiken van een waarde van meer dan $1 miljard! En hoewel het nog steeds niet verder gaat dan het gebruik door techneuten en de online gokgemeenschap, wordt het potentieel van Bitcoin langzaam gerealiseerd naarmate er meer en meer crypto-currencies op de markt komen.

Het idee van Bitcoin en de manier waarop het werkt kan lastig zijn om er grip op te krijgen. Het is in wezen een gecodeerd activum dat kan worden verdiend door de methode van ontginning of geruild voor het gebruik van fiatvaluta. Als u meer wilt weten over Bitcoin en alle mogelijkheden die het biedt in de online wereld, dan hebben we een lijst samengesteld met een aantal van de beste apps die u in 2017 op uw smartphone of tablet kunt downloaden.

1. Bitvavo

Meer informatie over de Bitvavo App

Om gebruik te kunnen maken van de Bitvavo App, dien je eerst een account aan te maken op Bitvavo.

Wanneer je beschikt over een Bitvavo account, kun je de Bitvavo App erg eenvoudig downloaden in de Playstore van jouw mobiele telefoon.

Nadat je de app hebt gedownload hoef je simpelweg alleen nog maar in te loggen met jouw Bitvavo account en kun je beginnen met het verhandelen van verschillende cryptocurrency op Bitvavo met de Bitvavo App!

2. Binance

Meer informatie over de Binance app

Wat ik het leukst vind aan Binance is zijn populariteit en reputatie. Op dit moment is Binance de grootste cryptobeurs ter wereld, dus ik voel me er volledig op mijn gemak mee om bitcoin te verhandelen en ook enkele andere soorten altcoins op te slaan.

Bovendien heb ik toegang tot de diensten van Binance over de hele wereld zonder geografische beperkingen. Binance heeft ook een mobiele app op Android en iOS die het gemakkelijk maakt om overal toegang te krijgen.

Bovendien is de gebruikskosten van Binance naar mijn mening erg goedkoop in vergelijking met sommige andere vergelijkbare diensten. Je kunt ook de BNB-munt van Binance gebruiken om korting te krijgen op de transactiekosten.

Wat ik ook leuk vind aan Binance is dat de interface zeer eenvoudig te gebruiken is. Ik denk dat Binance’s interface de duidelijkste en meest intuïtieve is van alle cryptografische handelsplatformen vandaag de dag. Hoewel crypto trading vrij ingewikkeld is voor beginners, besteed ik met Binance niet al te veel tijd aan het wennen.

3. Litebit

Meer informatie over de LiteBit App

Met de LiteBit app kunt u Bitcoin en meer dan 50 andere cryptocurrencies op een snelle, veilige en eenvoudige manier kopen, verkopen en verhandelen. Bewaar uw cryptocurrency veilig in uw eigen LiteBit portemonnee en blijf altijd op de hoogte van de laatste marktupdates.

Litebit ondersteunt u bij het kopen, verkopen en beheren van uw crypto, zoals Bitcoin, Ethereum en 50+ andere munten. We streven ernaar het meest klantvriendelijke en vertrouwde platform in Europa te zijn. Heeft u een vraag? Ons klantenserviceteam is 24/7 beschikbaar om u en de rest van onze gebruikers te helpen.

Koop crypto direct met euro’s en betaal met de meest gebruikte betaalmethoden zoals: iDEAL, Mastercard, Visa, SOFORT, EPS, Giropay, Bancontact, SEPA en MyBank.

Wat te zoeken in een Cryptocurrency App

Het maakt niet uit welk type cryptocurrency app je nodig hebt, er zijn een paar dingen waar je naar moet kijken als je al je opties vergelijkt.

Veiligheid op hoog niveau

Bitcoin en andere cryptocentrische transacties zijn zeer moeilijk te traceren. Als u eenmaal een transactie tussen portemonnees initieert, is het vrijwel onmogelijk om uw geld te annuleren of terug te krijgen. Door het decentrale karakter van de blokketen is het ook bijna onmogelijk om te achterhalen wie welke portemonnee heeft.

Een ongeautoriseerde transactie van uw beurs kan in de straat of helemaal naar Australië zijn gegaan – er is geen manier om precies te weten wie er verantwoordelijk is. Dit maakt cryptocurrency de perfecte markt voor criminelen, hackers en oplichters. Voordat u een ruil- of portemonnee-app downloadt, dient u de veiligheidsfuncties van het bedrijf te controleren. Zoek naar 2-factor authenticatie en back-end encryptie om uw munten zo veilig mogelijk te houden.

Real-time gegevens

Cryptocurrency markten zijn altijd in beweging. Het is mogelijk om te gaan slapen en een enkele munt met 25% te zien stijgen – of de helft van de waarde ervan te verliezen. Het houden van de vinger aan de pols van de cryptocurrency markt betekent actuele, minutieuze informatie omdat crypto gegevens veel sneller verouderd raken dan informatie over aandelen of fiat valuta.

Of u nu een uitgebreid cryptocurrency trading platform wilt of een eenvoudige tracker die u laat weten hoe het met uw favoriete munten gaat, zoek naar real-time gegevens en informatie. Dit zorgt ervoor dat u geen verouderde informatie gebruikt om uw handels- en investeringsbeslissingen te informeren.

 

Volg ons op social media voor de laatste tips