Bitcoin minen iphone

Je kunt niet langer geld verdienen door te mijnen op je telefoon terwijl je slaapt

FAQ over mobiel cryptocurrency-mijnen op smartphones, bijgewerkt voor 2021

Q. Kan ik cryptocurrency mijnen op mijn smartphone?

A. Het feit negerend dat het delven van cryptocurrencies een enorme hoeveelheid rekenkracht vereist, staan Google en Apple niet toe dat on-device mining op Android- en iOS-hardware wordt uitgevoerd.

Het verbod, oorspronkelijk ingevoerd in 2018, is nog steeds van toepassing.

Q. Waarom heeft Google crypto mining apps verboden?

A. Het mijnen van crypto zet de processor en andere componenten in het apparaat onder extreme stress, en trekt ook de batterij leeg.

In de richtlijnen van de Apple Store staat dat “Apps de batterij niet snel mogen leegtrekken, geen overmatige warmte mogen genereren en geen onnodige druk op de apparaatbronnen mogen leggen.”

Hoewel Google de redenen voor het verwijderen van de crypto mining apps niet heeft gespecificeerd, kunnen we aannemen dat ze dit deden om dezelfde redenen, namelijk om te voorkomen dat de apparaten oververhit raken en de hardware beschadigen.

Q. Maar ik zie nog steeds een aantal mining apps vermeld in de Play Store. Wat geeft dat?

A. Zoals opgemerkt in het hierboven vermelde beleid, staat Google apps toe die u helpen bij het beheren van cryptocurrency mining die op afstand wordt gedaan, hetzij in de cloud, hetzij op uw computer.

Apps zoals MinerGate Control ontginnen niet echt cryptocurrency op je smartphone. In plaats daarvan stellen ze u in staat om de mijnbouwoperatie die op afstand wordt gedaan in de gaten te houden, en misschien zelfs crypto’s uit te betalen die namens u in de cloud zijn gedolven.

Q. Dus is er geen manier waarop ik cryptocurrencies kan maken met mijn telefoon?

A. Vrijwel alle crypto-apps in de Play Store stellen je in staat de cloud mining-taken op afstand te beheren, of op een andere manier beloningen en weggeefacties uit te betalen.

Q. Maar ik heb een mijnbouw app gevonden op het internet. Kan ik die niet gewoon sideloaden?

A. Hoewel Google je niet tegenhoudt om een app te sideloaden, kunnen we je twee redenen geven waarom je het niet eens zou moeten overwegen.

Ten eerste zijn de meeste beveiligingsexperts het erover eens dat sideload-apps van derden meestal vol zitten met malware. Aangezien de app-ontwikkelaars zich niet aan de strenge richtlijnen van de app stores hoeven te houden, wat houdt hen tegen om malware onder het mom van een legitieme app binnen te smokkelen.

En weet je wat de meest voorkomende vorm van mobiele malware is die tegenwoordig rondzwerft? Cryptomining malware!

Q. Wacht, wat?

A. Ja, en dit brengt ons bij het tweede punt.

Zoals we al eerder hebben gezegd, hebben smartphones niet de verwerkingskracht die nodig is om crypto te delven. Bijvoorbeeld, volgens schattingen zal de HTC Exodus 1S smartphone, die wordt geleverd met zijn eigen mijnbouw app, meer dan een eeuw nodig hebben om genoeg crypto te mijnen om zichzelf te betalen!

Door de manier waarop de software voor het delven van bitcoins is geschreven, varieert de tijd die nodig is om een bitcoin te maken niet, maar de rekenkracht die nodig is om hem te maken wel. Dit betekent dat naarmate meer mensen zich aansluiten bij het Bitcoin-netwerk en bitcoins proberen te delven, er meer rekenkracht wordt gebruikt om een bitcoin te maken.

Hoewel het berekenen van de werkelijke kosten van het ontginnen van cryptocurrency een langdurig proces is, en voortdurend in ontwikkeling, is het veilig om te zeggen dat u uiteindelijk meer geld kwijt bent aan elektriciteit en koelingskosten dan de waarde van de ontgonnen crypto.

Dus in plaats van een supercomputer te lenen, kapen malware schrijvers de processor in je mobiele telefoon (en computers) en gebruiken ze om crypto te delven.

Het originele artikel gaat hieronder verder

  • Mijn crypto met behulp van een van deze beste cryptocurrency mining rigs
  • Dit zijn de beste cryptocurrency exchanges voor het kopen en verhandelen van crypto
  • En dit zijn de beste cryptocurrency wallets om je crypto veilig te stellen

De cryptocurrency mining revolutie is niet langer alleen voor bleek uitziende nerds die belachelijk dure hardware setups hebben. Terwijl bepaalde cryptocurrencies zoals Bitcoin nu alleen winstgevend kunnen worden gemijnd met behulp van gespecialiseerde apparatuur, kunnen andere zoals Monero worden gemijnd met behulp van de CPU in je Android-smartphone en de juiste app.

In deze gids leer je hoe je de MinerGate Android app onder de knie krijgt om geld te verdienen met mijnbouw. Nadat je het eenvoudige installatieproces hebt doorlopen, kun je de ingebouwde rekenmachine gebruiken om te zien hoeveel je elke dag kunt verdienen. Hoewel dit je niet van de ene dag op de andere rijk zal maken, is het een geweldige manier om kleine bedragen te verdienen als je Android-smartphone een beetje reserve verwerkingskracht heeft.

1. Installeer MinerGate

Om cryptocurrency te mijnen met de MinerGate app, heb je een compatibel apparaat nodig. Gelukkig zijn de eisen van MinerGate niet al te belastend. Je hebt een smartphone nodig met minimaal Android 4.1 (Jelly Bean). Je hebt ook ongeveer 30MB vrije ruimte op je apparaat nodig.

Vergeet niet dat iedereen met fysieke toegang tot je Android smartphone je mining instellingen kan veranderen en/of je cryptocurrency kan stelen. Je kunt de kans dat dit gebeurt verkleinen door je Android toestel te versleutelen. Zie onze gids over hoe dit te doen hier.

Om verder te gaan, open de Google Play store en zoek naar ‘MinerGate’. Dit brengt u naar de installatie pagina voor de mobiele app. Klik op ‘Installeren’. Zodra de installatie is voltooid, kiest u ‘Openen’ om het programma te starten.

2. Maak een MinerGate account aan

Wanneer de applicatie voor het eerst opstart zie je de opties om te beginnen met mijnen of in te loggen. Als je nog geen MinerGate account hebt, klik dan op ‘Aanmelden’. MinerGate zal toegang tot uw contacten vragen. Voer in het veld ‘email’ een geldig emailadres in. Voer een sterke passphrase in het ‘Password’ veld in. Zorg ervoor dat u deze gegevens veilig bewaart, omdat ze kunnen worden gebruikt om uw mijnbouwinstellingen te wijzigen. Klik op ‘Sign up and start mining’ om door te gaan.

De MinerGate app zal je nu vragen een viercijferige wachtwoordzin te creëren. Deze heb je nodig om opnames en overschrijvingen te autoriseren. Voer een PIN in die je kunt onthouden en herhaal dit om het te bevestigen.

3. Begin met mijnbouw

MinerGate brengt je nu naar het hoofdscherm. Vanaf hier kun je meteen beginnen met mijnen op je smartphone. Het bedrag dat je hiermee verdient zal variëren, afhankelijk van de rekenkracht van je Android toestel en de elektriciteitskosten in je thuisland. Sommige cyrptocurrencies zijn makkelijker te ontginnen dan andere, bv. Monero kan ontgonnen worden met een eenvoudige CPU. Maar het delven van Bitcoin vereist gespecialiseerde apparatuur om winstgevend te zijn.

Gebruik het dropdown menu op het hoofdscherm om je cryptocurrency te kiezen. Je apparaten Hash Power zal verschijnen (bijv. 32.48 H/s). U kunt de hoeveelheid CPU-bronnen kiezen die u wilt toewijzen aan het mijnen met de knoppen ‘Laag, Med, Hoog’ onder aan het scherm.

4. Controleer mijnbouw winstgevendheid

De MinerGate app bevat een handige calculator om je te helpen uit te rekenen hoeveel je kunt verdienen met mijnbouw op je Android smartphone. Hoewel deze bedragen geen rekening houden met elektriciteitskosten, kan de calculator toch nuttig zijn om je een ruw idee te geven van hoeveel je kunt verdienen.

Om te beginnen, selecteer het menu linksboven en vervolgens ‘Calculator’. Kies de ‘Hash Power’ van je smartphone. Als je al begonnen bent met mijnbouw, zou je een ruw idee moeten hebben van wat dit is. Kies vervolgens de cryptocurrency die je van plan bent te delven met de dropdown-knop aan de rechterkant. De calculator zal dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse winsten voor je voorspellen.

5. Controleer mijnpools

Hoewel je in theorie cryptocurrencies in je eentje kunt delven, is de kans dat je de oplossing ontdekt voor de complexe berekeningen die nodig zijn om te delven erg klein. In plaats daarvan combineren de meeste mijnwerkers hun hash-kracht in verschillende mijnbouwpools.

U kunt meer lezen over pooled mining op de Bitcoin Wiki. Maar voor nu is het genoeg om te weten dat elke pool een andere manier heeft om vergoedingen voor diensten te vragen. Als je de MinerGate app gebruikt, maak je gebruik van de pool om cryptocurrencies te delven. Lees meer over MinerGate pool vergoedingen hier. Om de pool statistieken voor de door u gekozen cryptocurrency te bekijken, selecteer de knop rechtsboven op de MinerGate app pagina en selecteer vervolgens uw specifieke valuta.

6. Mijnbouw chat

De MinerGate app heeft een zeer handige chat functie, die je in staat stelt om in contact te komen met meer ervaren gebruikers. Dit kan erg handig zijn als je hulp nodig hebt bij het uitzoeken welke cryptocurrency je moet mijnen en/of je dit winstgevend kunt doen op je Android smartphone.

Om te beginnen, open het menu linksboven op de MinerGate app pagina en kies ‘Chat’. Om deel te nemen aan het gesprek gewoon beginnen met het typen in het tekstvak aan de onderkant van het scherm. Als Engels niet je eerste taal is, kun je van taal wisselen met de opties boven aan het scherm.

7. Verdien gratis cryptomunten

Als je Android-smartphone niet genoeg Hash Power heeft om je ’s nachts miljonair te maken, overweeg dan om je vrienden aan te melden voor het Affiliate-programma van MinerGate. Dit zal u toelaten om een percentage te ontvangen van alle virtuele munten die zij mijnen.

Om te beginnen, ga naar het menu aan de linkerbovenkant en selecteer ‘Free Coins’. De MinerGate app zal een doorverwijslink voor u genereren. Kies kopiëren om deze in een tekstdocument of e-mail te plakken. Of selecteer de deelknop om via chat/social networking te versturen.

Het percentage van de winst dat je zal ontvangen is verdeeld in drie niveaus op basis van hoeveel mensen zich inschrijven via je persoonlijke doorverwijslink. Zie hier voor een volledig overzicht van hoe dit werkt.

8. Cloud mining vanaf uw smartphone

Cloud mining omvat het gebruik van krachtige hardware om cryptocurrencies te delven. U kunt hier meer over lezen op de BitCoin Wiki. Er zijn een aantal cloud mining bedrijven die Hash Power verhuren in hun faciliteiten, zodat je kunt mijnen zonder dure apparatuur te kopen. Met de MinerGate app kun je beginnen met cloud mining via zijn datacenter. Alleen Bitcoin en Monero worden momenteel ondersteund.

Om te beginnen selecteer je BTC of XMR in het dropdown menu op de hoofdpagina en selecteer je vervolgens ‘Cloud mining kopen’. Gebruik de schuifregelaar om de hoeveelheid Hash Power te kiezen die u wilt kopen. Selecteer vervolgens ‘Kopen met XMR’.

9. Uitbetalen

Als je klaar bent om je cryptocurrencies om te zetten in harde cash, ga dan naar het menu linksboven in de MinerGate app. Selecteer ‘Dashboard’. Vanaf hier kun je je exacte balans zien voor alle gemijnde cryptocurrencies.

Om geld op te nemen heb je een papieren of software wallet nodig voor de betreffende cryptocurrency. Als je een aantal verschillende munten hebt gedolven, kun je MinerGate’s Changelly-service gebruiken om te converteren van meer obscure valuta’s naar mainstream-valuta’s zoals BTC.

Klik op het tabblad ‘Opnemen’ als je klaar bent en selecteer je valuta in het vervolgkeuzemenu. Voer het bedrag in dat je wilt opnemen. Je hebt een minimumsaldo nodig voordat opnames worden verwerkt. Als je dit doel niet hebt bereikt, ga dan gewoon door met mijnen.

10. Zie ook…

MinerGate is een van een aantal Android apps die in staat zijn om te mijnen. Momenteel is de meest populaire Monero mijnbouw app in de Google Play Store is Coinhive. De app heeft een aantal coole functies, waaronder ondersteuning voor publieke sleutels, zodat u kunt mijnen op meerdere apparaten met behulp van dezelfde Coinhive account.

Tony Monero’s eigen mijnbouw app is ook het vermelden waard, omdat het een verscheidenheid aan cryptocurrencies en mijnbouwpools ondersteunt. Dit in tegenstelling tot MinerGate die vereist dat je zijn eigen pool gebruikt met zijn software. De Monero Miner app bevat ook een handige “fit test” voor je Android smartphone om er zeker van te zijn dat je hem kunt gebruiken om winstgevend te mijnen.

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: