Bitcoin uitbetalen

Nog niet zo lang geleden was het echt ongebruikelijk om te denken dat iemand Bitcoin zou gebruiken om boodschappen te betalen. En om een heel goede reden: je wilt niet betalen met een asset die morgen het dubbele waard kan zijn. Toch heeft het toenemende aantal cryptocurrency-houders wereldwijd, evenals de introductie van zogenaamde ‘stablecoins’ snel

Nog niet zo lang geleden was het echt ongebruikelijk om te bedenken dat iemand Bitcoin gebruikte om boodschappen te betalen. En om een heel goede reden: je wilt niet betalen met een asset die morgen het dubbele waard kan zijn.

Toch heeft het toenemende aantal mensen die cryptocurrency kopen wereldwijd, evenals de introductie van zogenaamde ‘stablecoins’, snel plaats gemaakt voor digitale valuta’s in het betalingslandschap.

Tegenwoordig realiseren bedrijven over de hele wereld zich de voordelen van het accepteren van directe cryptocurrency-betalingen voor zowel in-store als online aankopen.

In de meeste gevallen hoeven bedrijven de digitale activa niet eens ‘aan te raken’, omdat betalingsverwerkers deze munten automatisch zouden omwisselen en hen in plaats daarvan fiatgeld zouden geven.

Ondanks de veelbelovende groei van cryptocurrency-houders over de hele wereld, blijft het aantal verkooppunten dat crypto accepteert als een geldige betaalmethode vrij beperkt.

Dus… hoe kunnen crypto-houders eigenlijk overal betalen voor goederen en diensten?

Een van de makkelijkste manieren om overal te betalen is, logischerwijs, door cryptocurrency uit te cashen. Met andere woorden, zet Bitcoin om in geld (euro’s, dollars of welke fiatvaluta je maar verkiest).

Verrassend genoeg blijft het aantal opties om Bitcoin en andere cryptocurrencies uit te laten betalen vrij beperkt, gemanipuleerd door een paar spelers die houders in het nauw drijven met hoge kosten en slechte tarieven.

Laten we eens kijken naar de beschikbare alternatieven en samen proberen uit te vinden wat dit jaar de beste manier is om Bitcoin en andere activa uit te laten betalen.

#1 – Bitcoin-automaat

Laten we de digitale valuta even vergeten. Als u geld nodig heeft… waar gaat u dan heen? Waarschijnlijk gaat u naar de dichtstbijzijnde pinautomaat en haalt u wat fiatvaluta van uw bankrekening.

Met cryptocurrencies is het niet anders. Met Bitcoin-automaten (BTM’s) kunnen houders van cryptocurrencies ter plekke Bitcoin in geld omzetten. In plaats van geld van een bankrekening af te halen, gebruikt u een cryptocurrency wallet.

Over het algemeen gaat het proces ongeveer als volgt: de BTM vraagt u om uw cryptocurrency over te maken naar een specifiek wallet-adres binnen een vast tijdsbestek, zeg 30 minuten. Zodra de transactie is bevestigd, geeft de BTM uw geld vrij.

Klinkt dit als een eenvoudig en snel proces? Nou, dat is het echt niet. Allereerst moet u een Bitcoin-automaat vinden op uw locatie. Dit is misschien geen probleem als u in een grote stad woont, maar hoe zit het met mensen die op het platteland wonen? U begrijpt het wel.

Bovendien kost het tijd om uw cryptocurrency naar een specifieke portemonnee te sturen. Je zou dus moeten wachten tot je transactie is gevalideerd op de blockchain om uiteindelijk geld op te nemen. Dat kan minuten tot uren duren, afhankelijk van je portemonneeservice, blockchain, etc.

Bovendien ondersteunen BTM’s meestal alleen de meest voorkomende cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Bitcoin Cash. Voor houders van Ripple, USDC en andere digitale activa kan het moeilijk zijn om een BTM te vinden die deze valuta’s ondersteunt.

Maar het meest ontmoedigende aan Bitcoin-automaten zijn zeker de vergoedingen en tarieven. De kosten en tarieven zijn meestal lager dan die van online diensten. De reden is heel simpel: als u al achter de BTM staat, heeft u geen tijd om betere aanbiedingen te bekijken. Met online diensten opent u gewoon een nieuw tabblad in uw browser en vindt u een andere oplossing.

#2 – Online dienst

Dus… als een BTM geen optie is, is de voor de hand liggende keuze om online te kijken. Je hoeft alleen maar op Google te zoeken om een aantal beschikbare opties te vinden. Als een van de eerste diensten die tevoorschijn komen, zou je waarschijnlijk diensten tegenkomen die worden geadverteerd door cryptocurrency exchanges zoals Coinbase en Binance.

Hoewel deze diensten misschien handig lijken, werken ze niet voor elke cryptocurrency houder. Coinbase staat u bijvoorbeeld alleen toe om uw fondsen op te nemen naar bankrekeningen in de VS en bepaalde Europese naties. De rest van de wereld heeft geen toegang tot deze oplossing.

Een soortgelijk verhaal herhaalt zich met een aantal populaire cryptocurrency exchanges. Toch zijn er diensten van derden, zoals Localbitcoins, die letterlijk kopers en verkopers met elkaar verbinden die optreden als escrow-service om fraude te voorkomen.

Nu, nogmaals, je zou een koper moeten vinden die een fatsoenlijke prijs biedt om je cryptocurrency te verkopen, en dat kan enige tijd duren. En dan hebben we het nog niet eens over de uitvoeringstijd… Normaal gesproken wordt het geld naar bankrekeningen gestuurd en de standaard verwerkingstijd is 2 dagen.

#3 – Portefeuille service

Als je denkt dat cryptocurrency wallets alleen bedoeld zijn om je cryptocurrency op te slaan, dan gebruik je waarschijnlijk de verkeerde. Vandaag de dag bieden wallets een grote verscheidenheid aan diensten. En ja, dat omvat ook functies om Bitcoin op te nemen.

Bijvoorbeeld, cryptocurrency wallet Luno laat klanten cryptocurrency uitbetalen naar bankrekeningen. Luno verwerkt uw geldopname “automatisch”, en uw bank doet er vervolgens zo lang over als nodig is om uw geld vrij te geven. Afgezien van de geografische beperkingen van dit soort diensten, is er nog een andere speler die het hele proces in de war stuurt: banken.

Banken zijn zwaar gereguleerde financiële instellingen, en dat betekent één ding: ze willen niets te maken hebben met cryptocurrencies. Die harde opstelling kost elke dag tijd en geld aan duizenden cryptocurrency-houders, die telefoontjes krijgen van de bank met de vraag om “meer details” of gewoon om hen te informeren dat die transacties geblokkeerd zijn om “veiligheidsredenen”.

Bedrijven als Crypterium zijn erin geslaagd om met alternatieven te komen die een veel soepelere, minder bureaucratische manier bieden om toegang te krijgen tot je cryptocurrencies. In plaats van geld naar bankrekeningen te sturen, kun je het rechtstreeks naar een bankkaart doen. Met slechts een paar tikken kan een gebruiker Bitcoin of elke andere digitale valuta uitbetalen en binnen enkele minuten fiatgeld op het saldo van een kaart laten bijschrijven.

#4 – Cryptocurrency-kaarten

Zonder twijfel zijn cryptocurrency-debetkaarten een van de beste manieren om Bitcoin en andere crypto-activa uit te laten betalen. De reden is vrij voor de hand liggend: deze kaarten verbinden digitale valuta’s met een bekende, algemeen geaccepteerde betaal- en opnamemethode.

Een crypto credit card is gekoppeld aan een portemonnee, die wordt gebruikt om de kaart op te waarderen. Wanneer een gebruiker de cryptokaart oplaadt, worden cryptocurrencies omgezet in fiatgeld. Met dat fiattegoed kan een gebruiker geld uitgeven in letterlijk elke winkel die betaalkaarten accepteert, en geld opnemen bij gewone geldautomaten.

Hoe Bitcoin-automaten gebruiken om BTC te kopen en te verkopen

Ondanks de wilde volatiliteit van de cryptocurrency markt, blijft het aantal blockchain wallets groeien in een zeer gezond tempo. Deze trend lijkt sterk gecorreleerd met het aantal Bitcoin ATM’s – nu meer dan 7.300 over de hele wereld. Volgens een recent rapport van Statista zijn er wereldwijd bijna 50 miljoen gebruikers van cryptocurrency wallets

Ondanks de wilde volatiliteit van de cryptocurrency markt, blijft het aantal blockchain wallets groeien in een zeer gezond tempo. Deze trend lijkt sterk gecorreleerd met het aantal Bitcoin-automaten – nu meer dan 7.300 over de hele wereld.

Volgens een recent rapport van Statista zijn er wereldwijd bijna 50 miljoengebruikers van cryptocurrency-portemonnees en dit cijfer lijkt maar in één richting te gaan: omhoog. Aangezien Bitcoin-automaten een van de gemakkelijkste manieren zijn om Bitcoin (BTC) te kopen, is het niet vreemd dat de populariteit ervan toeneemt als een go-to keuze voor degenen die digitale valuta’s willen kopen.

Met verschillende aanbieders is het niet meer dan logisch dat u zich afvraagt hoe Bitcoin-automaten werken. In dit artikel leest u hoe u Bitcoin ATM’s kunt gebruiken om cryptocurrencies te kopen en op te nemen.

Wat is een Bitcoin-automaat?

Voordat we in detail treden over het gebruik van Bitcoin ATM’s, ook bekend als BTM’s, nemen we even de tijd om ervoor te zorgen dat we allemaal begrijpen wat een Bitcoin ATM is. Zoals de naam al doet vermoeden, is een Bitcoin ATM een geldautomaat waarmee u digitale valuta kunt kopen en opnemen, zoals Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, enzovoort.

De eerste Bitcoin-automaat werd al in 2013 in Canada geïnstalleerd. Het zijn echter de Verenigde Staten die vanaf 2020 het grootste aantal BTM’s hebben (70% van het wereldtotaal).

Het idee achter Bitcoin-automaten was om een toegangspunt te creëren voor mensen om cryptocurrencies te verhandelen in een bekende omgeving. Bovendien kunnen mensen met Bitcoin-automaten anoniem digitale valuta’s kopen, zonder dat KYC of AML vereist is.

Voor- en nadelen van Bitcoin-automaten

Hoewel Bitcoin-automaten zeker een bekende manier zijn om met cryptocurrencies te werken, zijn ze misschien niet de beste keuze voor uw levensstijl. Hier zijn enkele van de voor- & nadelen om rekening mee te houden:

Voordelen van Bitcoin ATM’s

 • Gemakkelijk te gebruiken manier om Bitcoin (BTC) te kopen en verkopen
 • U kunt betalen met contant geld, pinpas en creditcard
 • Vereisen geen identiteitsverificatie (afhankelijk van BTM)

Nadelen van Bitcoin-automaten

 • Moeilijk om er een te vinden (afhankelijk van het land)
 • Aankoop- en opnamelimieten tussen $1.000 – $10.000
 • Hoge transactiekosten: ze rekenen tussen 7% en 20%

Hoe gebruikt u een Bitcoin ATM?

Zoals u zich kunt voorstellen, biedt elke Bitcoin ATM-aanbieder een iets andere stroom om cryptocurrencies te kopen en verkopen. In deze gids behandelen we deze belangrijke processen voor de 3 top BTM-merken.

Hoe koop ik Bitcoin met behulp van Genesis Coin BTM

# 1 – Tik op het scherm om te beginnen

#2 – Selecteer de optie “Bitcoins kopen”

#3 – Selecteer de range van Bitcoins die u wilt kopen (d.w.z. $1-$1500)

#4 – Voer uw telefoonnummer in om een code te ontvangen

#5 – Voer de validatiecode in

#6 – Selecteer een QR portemonnee adres of voer handmatig in

#7 – Voer geldrekeningen in

#8 – Bevestig de transactie

#9 – Druk een ontvangstbewijs af

https://www.youtube.com/watch?v=wduXltbS2YA

Hoe Bitcoin kopen met General Bytes BTM

#1 – Selecteer een taal (Engels, Chinees, Italiaans, Russisch, enz.)

#2 – Klik op “Bitcoins kopen”

#3 – Selecteer de range van Bitcoins die u wilt kopen (bijv. $1-$1500)

#4 – Scan QR portemonnee adres of druk op “Ik heb geen portemonnee” om er een aan te maken

#6 – Voer geldbiljetten in

#7 – Klik op “Bitcoins kopen” om de transactie te bevestigen

#8 – Klik op “Gereed” om af te ronden

Hoe koop ik Bitcoin met BitAccess BTM

#1 – Selecteer een taal

#2 – Druk op “Start”

#3 – Voer uw telefoonnummer in om een code te ontvangen

#4 – Voer de validatie code in

#5 – Selecteer “Bitcoins kopen”

#6 – Scan QR portemonnee adres of druk op “Ik heb geen portemonnee” om er een aan te maken

#7 – Voer geldbiljetten in

#8 – Druk op “Ik ben klaar”

#9 – Druk een ontvangstbewijs af

Hoe Bitcoin verkopen met Genesis Coin BTM

#1 – Tik op het scherm om te beginnen

#2 – Selecteer de optie “Geld opnemen”

#3 – Voer het bedrag in van de Bitcoin die u wilt opnemen

#4 – Stuur het bedrag van Bitcoin naar het opgegeven adres

#5 – Neem de biljetten in contanten op uit de machine

Hoe Bitcoin verkopen met General Bytes BTM

#1 – Selecteer de optie “Bitcoins verkopen”

#2 – Voer het bedrag in van de Bitcoin die u wenst op te nemen

#3 – De machine zal een ontvangstbewijs afdrukken met een QR portemonnee adres

#4 – Stuur het bedrag van Bitcoin naar het gegeven adres

#5 – Klik op “Ticket inwisselen” en scan de QR-code op het ontvangstbewijs

#6 – Haal de biljetten uit de automaat

Hoe Bitcoin verkopen met BitAccess BTM

#1 – Voer uw telefoonnummer in om een code te ontvangen

#2 – Voer de validatie code in

#3 – Selecteer de optie “Bitcoins verkopen”

#4 – Voer het bedrag in van de Bitcoin die u wilt opnemen

#5 – Stuur het bedrag van Bitcoin naar het opgegeven adres

#6 – Haal de biljetten uit de automaat

Hoe vindt u een Bitcoin ATM?

Hoewel het aantal Bitcoin-automaten toeneemt, is het nog steeds een zeer klein aantal. Om die reden is het vinden van een BTM bij u in de buurt geen gemakkelijke taak. Hopelijk zijn er twee handige diensten waarmee u de exacte locatie van Bitcoin-automaten wereldwijd kunt achterhalen.

Munt ATM Radar

 • Typ uw adres of zoom in op de kaart
 • Bitcoin ATM-statistieken beschikbaar
 • U kunt nieuwe Bitcoin ATM’s toevoegen
 • Ondersteunt meerdere digitale valuta’s

 

Bitcoin ATM Kaart

 • Zoom in op de kaart om BTM’s bij u in de buurt te vinden
 • U kunt filteren op type, merk en kosten

 

U kunt een Bitcoin ATM in uw buurt vinden door gebruik te maken van de Coin ATM Radar-service, die u de mogelijkheid biedt om ATM’s in de buurt te zoeken met behulp van de live wereldwijde Bitcoin ATM-kaart.

Zijn Bitcoin ATM’s een goede keuze?

Bitcoin-automaten zijn zonder twijfel een populaire keuze onder mensen over de hele wereld om Bitcoin te kopen en verkopen. Tegenwoordig is hun glans aan het vervagen omdat online oplossingen even eenvoudige processen bieden in een veilige omgeving.

Met de Crypterium Wallet bijvoorbeeld kunt u cryptocurrencies direct vanuit de wallet kopen en opnemen, in slechts een paar tikken en met veel lagere kosten. Bitcoin-automaten blijven echter een veilige keuze voor mensen die geld willen wisselen voor Bitcoin.

De beste manieren om Bitcoin uit te betalen in 2020

Nog niet zo lang geleden was het echt ongebruikelijk om te denken dat iemand Bitcoin zou gebruiken om boodschappen te betalen. En om een heel goede reden: je wilt niet betalen met een asset die morgen het dubbele waard kan zijn. Toch heeft het toenemende aantal cryptocurrency-houders wereldwijd, evenals de introductie van zogenaamde ‘stablecoins’ snel

Nog niet zo lang geleden was het echt ongebruikelijk om te bedenken dat iemand Bitcoin gebruikte om boodschappen te betalen. En om een heel goede reden: je wilt niet betalen met een asset die morgen het dubbele waard kan zijn.

Toch heeft het toenemende aantal houders van cryptocurrency’s wereldwijd, evenals de introductie van zogenaamde ‘stablecoins’, snel plaats gemaakt voor digitale valuta’s in het betalingslandschap.

Tegenwoordig realiseren bedrijven over de hele wereld zich de voordelen van het accepteren van directe cryptocurrency-betalingen voor zowel in-store als online aankopen.

In de meeste gevallen hoeven bedrijven de digitale activa niet eens ‘aan te raken’, omdat betalingsverwerkers deze munten automatisch zouden omwisselen en hen in plaats daarvan fiatgeld zouden geven.

Ondanks de veelbelovende groei van cryptocurrency-houders over de hele wereld, blijft het aantal verkooppunten dat crypto accepteert als een geldige betaalmethode vrij beperkt.

Dus… hoe kunnen crypto-houders eigenlijk overal betalen voor goederen en diensten?

Een van de makkelijkste manieren om overal te betalen is, logischerwijs, door cryptocurrency uit te cashen. Met andere woorden, zet Bitcoin om in geld (euro’s, dollars of welke fiatvaluta je maar verkiest).

Verrassend genoeg blijft het aantal opties om Bitcoin en andere cryptocurrencies uit te laten betalen vrij beperkt, gemanipuleerd door een paar spelers die houders in het nauw drijven met hoge kosten en slechte tarieven

Laten we eens kijken naar de beschikbare alternatieven en samen proberen uit te vinden wat dit jaar de beste manier is om Bitcoin en andere activa uit te laten betalen.

#1 – Bitcoin-automaat

Laten we de digitale valuta even vergeten. Als u geld nodig heeft… waar gaat u dan heen? Waarschijnlijk gaat u naar de dichtstbijzijnde pinautomaat en haalt u wat fiatvaluta van uw bankrekening.

Met cryptocurrencies is het niet anders. Met Bitcoin-automaten (BTM’s) kunnen houders van cryptocurrencies ter plekke Bitcoin in geld omzetten. In plaats van geld van een bankrekening af te halen, gebruikt u een cryptocurrency wallet.

Over het algemeen gaat het proces ongeveer als volgt: de BTM vraagt u om uw cryptocurrency over te maken naar een specifiek wallet-adres binnen een vast tijdsbestek, zeg 30 minuten. Zodra de transactie is bevestigd, geeft de BTM uw geld vrij.

Klinkt dit als een eenvoudig en snel proces? Nou, dat is het echt niet. Allereerst moet u een Bitcoin-automaat vinden op uw locatie. Dit is misschien geen probleem als u in een grote stad woont, maar hoe zit het met mensen die op het platteland wonen? U begrijpt het wel.

Bovendien kost het tijd om uw cryptocurrency naar een specifieke portemonnee te sturen. Je zou dus moeten wachten tot je transactie is gevalideerd op de blockchain om uiteindelijk geld op te nemen. Dat kan minuten tot uren duren, afhankelijk van je portemonneeservice, blockchain, etc.

Bovendien ondersteunen BTM’s meestal alleen de meest voorkomende cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Bitcoin Cash. Voor houders van Ripple, USDC en andere digitale activa kan het moeilijk zijn om een BTM te vinden die deze valuta’s ondersteunt.

Maar het meest ontmoedigende aan Bitcoin-automaten zijn zeker de vergoedingen en tarieven. De kosten en tarieven zijn meestal lager dan die van online diensten. De reden is heel simpel: als u al achter de BTM staat, heeft u geen tijd om betere aanbiedingen te bekijken. Met online diensten opent u gewoon een nieuw tabblad in uw browser en vindt u een andere oplossing.

#2 – Online dienst

Dus… als een BTM geen optie is, is de voor de hand liggende keuze om online te kijken. Je hoeft alleen maar op Google te zoeken om een aantal beschikbare opties te vinden. Als een van de eerste diensten die tevoorschijn komen, zou je waarschijnlijk diensten tegenkomen die worden geadverteerd door cryptocurrency exchanges zoals Coinbase en Binance.

Hoewel deze diensten misschien handig lijken, werken ze niet voor elke cryptocurrency houder. Coinbase staat u bijvoorbeeld alleen toe om uw fondsen op te nemen naar bankrekeningen in de VS en bepaalde Europese naties. De rest van de wereld heeft geen toegang tot deze oplossing.

Een soortgelijk verhaal herhaalt zich met een aantal populaire cryptocurrency exchanges. Toch zijn er diensten van derden, zoals Localbitcoins, die letterlijk kopers en verkopers met elkaar verbinden die optreden als escrow-service om fraude te voorkomen.

Nu, nogmaals, je zou een koper moeten vinden die een fatsoenlijke prijs biedt om je cryptocurrency te verkopen, en dat kan enige tijd duren. En dan hebben we het nog niet eens over de uitvoeringstijd… Normaal gesproken wordt het geld naar bankrekeningen gestuurd en de standaard verwerkingstijd is 2 dagen.

#3 – Portefeuille service

Als je denkt dat cryptocurrency wallets alleen bedoeld zijn om je cryptocurrency op te slaan, dan gebruik je waarschijnlijk de verkeerde. Vandaag de dag bieden wallets een grote verscheidenheid aan diensten. En ja, dat omvat ook functies om Bitcoin op te nemen.

Bijvoorbeeld, cryptocurrency wallet Luno laat klanten cryptocurrency uitbetalen naar bankrekeningen. Luno verwerkt uw geldopname “automatisch”, en uw bank doet er vervolgens zo lang over als nodig is om uw geld vrij te geven. Afgezien van de geografische beperkingen van dit soort diensten, is er nog een andere speler die het hele proces in de war stuurt: banken.

Banken zijn zwaar gereguleerde financiële instellingen, en dat betekent één ding: ze willen niets te maken hebben met cryptocurrencies. Die harde opstelling kost elke dag tijd en geld aan duizenden cryptocurrency-houders, die telefoontjes krijgen van de bank met de vraag om “meer details” of gewoon om hen te informeren dat die transacties geblokkeerd zijn om “veiligheidsredenen”.

Bedrijven als Crypterium zijn erin geslaagd om met alternatieven te komen die een veel soepelere, minder bureaucratische manier bieden om toegang te krijgen tot je cryptocurrencies. In plaats van geld naar bankrekeningen te sturen, kun je het rechtstreeks naar een bankkaart doen. Met slechts een paar tikken kan een gebruiker Bitcoin of elke andere digitale valuta uitbetalen en binnen enkele minuten fiatgeld op het saldo van een kaart laten bijschrijven.

#4 – Cryptocurrency-kaarten

Zonder twijfel zijn cryptocurrency-debetkaarten een van de beste manieren om Bitcoin en andere crypto-activa uit te laten betalen. De reden is vrij voor de hand liggend: deze kaarten verbinden digitale valuta’s met een bekende, algemeen geaccepteerde betaal- en opnamemethode.

Een cryptocurrency-kaart is gekoppeld aan een portemonnee, die wordt gebruikt om de kaart op te waarderen. Wanneer een gebruiker de cryptokaart oplaadt, worden cryptocurrencies omgezet in fiatgeld. Met dat fiattegoed kan een gebruiker geld uitgeven bij letterlijk elke winkel die betaalkaarten accepteert, en geld opnemen bij reguliere geldautomaten.

Kaart Uitbetalingen: Cash je Crypto direct uit naar elke bankkaart

Cryptocurrency-houders zijn al heel lang op zoek naar effectieve manieren om digitale valuta’s op te nemen. Of u nu vertrouwde op een traditionele crypto-uitwisseling of op een geavanceerde crypto-portemonnee, de opties waren altijd vrij beperkt. Die dagen zijn voorbij. Vandaag introduceren we Card Payouts – de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier om

Cryptocurrency-houders zijn al heel lang op zoek naar effectieve manieren om digitale valuta’s op te nemen. Of je nu vertrouwde op een traditionele crypto exchange of op een geavanceerde crypto wallet, de opties waren altijd vrij beperkt.

Die dagen zijn voorbij. Vandaag introduceren we Card Payouts – de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier om uw favoriete cryptocurrencies uit te betalen. Met deze nieuwe functie kunt u direct digitale valuta versturen naar elke MasterCard ter wereld voor een zeer lage commissie. Hier leest u hoe het werkt:

Hoe Crypto Naar Je Bankkaart Sturen?

Elke functie van Crypterium is ontworpen om een uitstekende gebruikerservaring te bieden. Deze is geen uitzondering. Ons team heeft het proces zoveel mogelijk vereenvoudigd, zodat u Bitcoin naar uw kaart kunt sturen in minder dan 1 minuut. Hier is hoe het werkt:

Om uw cryptocurrencies naar een bankkaart over te maken, opent u uw Crypterium App en klikt u op de functie Uitbetalen. U vindt deze functie bovenaan het dashboard, evenals in het gedeelte “Geld overmaken”.

De Crypterium App zal standaard een bronsaldo tonen. Als u een ander saldo wilt kiezen om geld uit te halen, klikt u op “Van” en selecteert u het gewenste saldo in het uitklapmenu. U kunt elk van uw saldi gebruiken.

Het is nu tijd om uw bankkaartgegevens in te voeren. In tegenstelling tot andere oplossingen op de markt, hebben wij alleen uw 16-cijferig kaartnummer nodig. Wij zullen nooit naar uw CVV code vragen. Deze functie werkt met zowel MasterCard debet- als kredietkaarten.

U kunt ofwel het cryptobedrag invoeren dat u wenst over te maken, ofwel het specifieke EUR-bedrag dat u wenst te ontvangen in uw MasterCard. Zodra je dit hebt gedaan, zal Crypterium SX; onze AI-gebaseerde matching engine je het best beschikbare tarief in de markt aanbieden. We zullen ook een geschatte verwerkingstijd en de totale kosten laten zien.

Neem de details door en controleer of alles klopt, vooral je kaartnummer. Als alles er goed uitziet, klikt u op Betalen en haalt u een kop koffie. Uw geld zal spoedig arriveren!

Vergoedingen die uw saldo niet aantasten

We snappen het. Kosten zijn vervelend. Vooral als niemand er eerlijk over lijkt te zijn. Bij veel exchanges is het bijna onmogelijk om hun opnamekosten te vinden. Bij Crypterium, wat je ziet is wat je betaalt. Geen verborgen kosten. Geen verrassingen voor u of uw saldo.

Voorbeeld: stel dat u 100 EUR wilt opnemen naar uw MasterCard. In dit specifieke geval zou u 2,5% (2% + 0,5% in CRPT) betalen op het transactiebedrag (100 EUR x 2,5% = 2,5 EUR) en een vaste 1 EUR, wat resulteert in een totale vergoeding van 3,5 EUR.

Het is vermeldenswaard dat de 0,5% in CRPT wordt gebruikt om daadwerkelijk geld op de MasterCard te laden. De commissie wordt in de uitbetalingsvaluta afgetrokken van het saldo van de gebruiker, dus er is geen noodzaak om CRPT in uw portemonnee te hebben. Wij zetten die 0,5% automatisch om naar CRPT voor de daaropvolgende uitbetaling.

 • Maximale uitbetaling per maand: 990 EUR
 • Minimum uitbetaling per transactie: 2 EUR

Hoe lang duurt het…? Klaar.

De dagen dat je tot 5 dagen moest wachten tot je geld op je bankrekening stond, zijn allang voorbij. Opnames naar uw debit of credit MasterCard worden onmiddellijk verwerkt, zodat u toegang heeft tot uw geld ter plaatse.

Over Crypterium

Crypterium is een van de meest veelbelovende fintech-bedrijven volgens KPMG en H2Ventures. Wij bouwen een mobiele app die voldoet aan de bankbehoeften van het digitale vermogenstijdperk.

Ons doel is duidelijk: met Crypterium kun je met digitale activa alles doen wat je met traditioneel geld kunt doen. Dit idee wordt onder andere gesteund door mede-oprichter van TechCrunch Keith Teare en meer dan 500.000 geregistreerde gebruikers, en het aantal groeit met de dag.

Het team wordt geleid door voormalig General Manager van Visa Central amp; Eastern Europe Steven Parker, en C-level executives van wereldwijde financiële instellingen, zoals Renaissance Insurance, London Derivatives Exchange, American Express etc.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: