Bitcoin verkopen voor de beste prijs

Dus, je hebt je miljoenen verdiend, en nu wil je weten hoe je Bitcoin verkopen kunt? Nou, deze gids zal u alles vertellen wat u moet weten!

Deze gids zal methodes bevatten m.b.t. Bitcoins verkopen in euro, zoals bankoverschrijving, PayPal en zelfs door het storten van contant geld! Ik zal u laten zien hoe u Bitcoins kunt uitbetalen met behulp van een makelaar (namelijk Bitvavo) en via een peer-to-peer uitwisseling. En om het gemakkelijker voor u te maken, zal ik ook enkele nuttige afbeeldingen toevoegen.

Aan het einde van deze gids kunt u beslissen welke methode voor u het beste is.

Er zijn veel dingen te overwegen bij het verzilveren van Bitcoin. Hier zijn er een paar:

  • Wilt u de makkelijkste methode, of de goedkoopste methode?
  • Wilt u het geld op uw bankrekening of PayPal laten storten?
  • Hoe lang wilt u wachten met het ontvangen van uw geld?
  • In welke valuta moet u uw Bitcoin inwisselen?
  • Dit zijn enkele van de vragen die u zich moet stellen. Dus, lees de volgende methodes door over hoe u bitcoin kunt verzilveren en beslis dan wat het beste voor u is.
  • Derde Partij Makelaarsbeurzen

Een externe makelaar is slechts een andere naam voor een beurs. De meeste cryptocurrency beurzen staan u niet toe om geld te storten met behulp van fiat geld – sommige echter wel.

Dit is hoe het werkt: u stort uw Bitcoin in de beurs, en zodra de beurs uw Bitcoin heeft ontvangen, kunt u een fictieve geldopname aanvragen. De meest gebruikelijke manier om dit te doen is via een bankoverschrijving.

Om er zeker van te zijn dat makelaars de witwaswetgeving niet overtreden, dient u geld op te nemen op dezelfde bankrekening als waarmee u heeft gestort. Als u nog nooit fiat heeft gestort op een effectenbeurs, dan zult u waarschijnlijk eerst (minstens) één storting moeten doen.

Hoe u Bitcoins verkopen kunt met behulp van een exchange

Dus, nu u het verschil weet tussen de twee favoriete methoden, zal ik u nu laten zien hoe u Bitcoins kunt opnemen met behulp van exchange!

1. Bitvavo

Meer informatie over Bitvavo

Bitvavo is de meest populaire makelaarsbeurs voor het kopen en verkopen van Bitcoin. Ze verwerken meer Bitcoin-transacties dan welke andere makelaar dan ook en hebben een enorm klantenbestand van 13 miljoen.

Opnamemethoden: Met Bitvavo kunt u Bitcoins verkopen voor contant geld, dat u vervolgens kunt opnemen op uw bankrekening. U kunt uw Bitcoin alleen verzilveren op een bankrekening die u al heeft gebruikt om cryptocurrency te kopen op Bitvavo . Dus, als u dit nog niet gedaan heeft, raad ik u aan om eerst een kleine hoeveelheid cryptocurrency te kopen.

Kosten: De kosten zijn afhankelijk van het land waar uw bank zich bevindt. Als u bijvoorbeeld Bitcoin wilt verkopen voor USD, is een overschrijving $25. Als u in de EU gevestigd bent en SEPA heeft, dan kost dit slechts $0,15!

Cash-out tijden: Opnametijden zijn ook afhankelijk van het land waar uw bank gevestigd is. Opnames in de VS duren normaal gesproken tussen 4-6 werkdagen, terwijl opnames in de EU 1-3 werkdagen duren.

2. Binance

Meer informatie over Binance

Binance is een crypto-exchange met bijna elke munt die beschikbaar is voor de handel. Dus je kunt je btc ruilen en een andere munt krijgen. Wanneer jij je Bitcoin ook wilt verkopen tegen contant geld,zul je jouw btc eerst moeten overbrengen naar een andere beurs waar je btc tegen contant geld kunt verkopen. (P2P uitwisselingen)

 

3. Litebit

Meer informatie over LiteBit

Net als het kopen, kan het verkopen van cryptocurrency op twee manieren gebeuren. Het hangt af van de vraag of uw cryptocurrency in uw eigen portemonnee of in een Litebit portemonnee wordt bewaard.

Om cryptocurrency uit uw Litebit portemonnee te verkopen, gaat u eerst naar uw portemonnee en kiest u voor Sell. Vervolgens geef je aan hoeveel cryptocurrency je wilt verkopen. Als alles is opgegeven, zorgt de makelaar voor een uitbetaling. De betaling gebeurt via een bankoverschrijving en kan tot 1 werkdag duren. Onze ervaring is dat het binnen een uur op uw rekening wordt bijgeschreven (een Nederlandse bank).

Om cryptocurrency uit uw eigen portemonnee te verkopen, dient u eerst een verkooporder aan te maken. Wanneer u dit gedaan heeft ontvangt u een uniek portemonnee-adres waarnaar u de cryptocurrency uit uw eigen portemonnee moet overmaken. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Wanneer u cryptocurrency in uw portemonnee heeft waar Litebit ook een portemonnee voor heeft, kunt u deze cryptocurrency in uw Litebit portemonnee deponeren. Dit kan het een beetje makkelijker maken om te verkopen.

Hoe kunt u Bitcoin verkopen voor euro?

Als u besluit om uw Bitcoin uit te cashen met behulp van een effectenbeurs (zoals Coinbase), dan zal het normaal gesproken ongeveer 1-5 dagen duren voordat het geld op uw rekening terechtkomt. Voor EU-klanten worden betalingen gedaan via SEPA (opnames betaald in euro’s). Als u echter Bitcoin voor USD wilt verkopen, gebruiken makelaars normaal gesproken de SWIFT-betalingsmethode.

En dat is hoe u Bitcoin kunt verzilveren met behulp van een effectenbeurs – sla het volgende gedeelte over om instructies te volgen over hoe u dit moet doen.

Als u echter de voorkeur geeft aan de meer anonieme & minder tijdrovende aanpak, laten we dan eens kijken hoe u Bitcoin voor contant geld kunt verkopen met behulp van een peer-to-peer platform!

BTC verkopen P2P manier

Als u het niet leuk vindt om drie dagen te moeten wachten op het verzilveren van Bitcoin, moet u overwegen om een peer-to-peer verkoopplatform zoals LocalBitcoins te gebruiken.

Als u Bitcoins verkoopt aan andere mensen op LocalBitcoins, kunt u beslissen welke betaalmethode u wilt dat de kopers gebruiken. Deze omvatten:

Contante storting: U kunt de koper vragen om contant geld te storten op uw bankrekening. U moet hen echter altijd vragen om een identiteitsbewijs en een betalingsbewijs voordat u uw Bitcoins aan hen vrijgeeft.

Bankoverschrijving: U kunt de koper vragen om u een bankoverschrijving te sturen. Voordat u deze methode uitprobeert om de Bitcoin te verzilveren, moet u de koper altijd om een identiteitsbewijs vragen voordat u doorgaat. Zodra u het geld heeft ontvangen, kunt u de Bitcoins aan hen vrijgeven.

Ontmoet elkaar persoonlijk voor contant geld: U kunt een afspraak maken met een koper die lokaal bij u in de buurt is, en zij zullen u contant betalen voor uw Bitcoins.

P2P verkopen is veilig als u weet wat u doet. Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van fraudeurs. LocalBitcoins bieden een goed niveau van veiligheid vanwege hun escrow-service. Dit houdt uw Bitcoins vergrendeld totdat u de betaling van de koper heeft bevestigd.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: