Veilig Facebooken voor jou en jouw kinderen

Facebook kent veel privacy instellingen, maar deze zijn vaak “goed verstopt”. Vaak zien meer mensen dan je denkt jouw informatie zoals berichten en foto’s. Met ons ebook kan je eenvoudig en direct de privacy instellingen van je Facebook account veilig instellen. Zo bepaal je zelf wie welke informatie over jou en je kinderen kan zien. Ons ebook bestaat uit ruim 60 pagina’s met een heldere uitleg en duidelijke illustraties.
Bestellen

 

Instructie Informatie Verwijderen Van Het Internet - Voorkant DHP2

Vergroot jouw kans bij het verwijderen van online informatie!

Het verwijderen van informatie op het internet is niet eenvoudig. Zelfs wanneer jouw verwijderingsverzoek gehonoreerd wordt door zoekmachines zoals Google en Bing, dan is de ongewenste informatie nog niet van het internet verwijderd. Met onze “Instructie informatie van het internet verwijderen”, bestaande uit informatie, tips, richtlijnen en voorbeeldbrieven, vergroot jij jouw kans om informatie van het internet te verwijderen.
Bestellen

Ebook LinkedIn - Vind een baan met LinkedIn

Vind een nieuwe baan met LinkedIn!

LinkedIn is een ideaal platform om jezelf te presenteren en te positioneren als expert in een bepaald vakgebied. In het ebook “Vind een baan met LinkedIn’ leer je hoe jij wordt gevonden door bedrijven, human resources professionals en recruiters die op zoek zijn naar professionals zoals jij. Vervolgens leer je hoe je jouw toekomstige werkgever overtuigd dat jij de juiste persoon bent voor de job!
Bestellen

 

Ebook LinkedIn - Meer ZZP opdrachten

Krijg meer ZZP opdrachten met LinkedIn!

Bedrijven en opdrachtgevers gebruiken LinkedIn om de juiste ZZP’er voor een freelance opdracht te vinden. Maar hoe word jij gevonden via LinkedIn? En hoe richt je LinkedIn zo in dat jij potentiele klanten overtuigt dat jij de juiste persoon bent voor de opdracht? Met ons ebook leer je hoe jij wordt gevonden door potentiele klanten en hoe jij jezelf zo presenteert dat ze ervaren dat jij de juiste persoon bent voor de opdracht.
Bestellen

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: