Celo verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$6,80

+3,39%

-5,96%

+242,41%

Binance

De laatste prijs voor Celo staat momenteel op $6,80. De afgelopen 24 uur was $6,88 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $6,47.

Celo heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Celo koers verwachting, wat het laatste Celo nieuws is, wat de Celo is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Celo.

Mocht je nog niet weten waar je Celo (CELO) kan kopen, dat kan bij Binance (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Litebit in Nederland & België.

Wat is Celo?

Celo is een blokketenprotocol dat tot doel heeft enkele van de barrières voor cryptoassetadoptie (gebruikerservaring en volatiliteit) aan te pakken door telefoonnummers te gebruiken als openbare sleutels en een inheems stabiel waardekenmerk uit te reiken. Het netwerk ondersteunt de ontwikkeling van slimme contracten en gedecentraliseerde toepassingen. De eerste toepassing, Celo Wallet, wil een social-paymentsysteem zijn dat zich richt op mobiele telefoons. Celo beschikt over twee primaire cryptoassets: Celo en Celo Dollars. Celo (CELO) is de oorspronkelijke bron van het protocol. Het dient als een nut dat gebruikers in staat stelt om deel te nemen aan de netwerkconsensus (via het Proof-of-Stake systeem) om te betalen voor on-chain transacties, en te stemmen over bestuursbeslissingen. Celo Dollars (cUSD) zijn een stabiele asset die de US Dollar volgt.

Tegen 2025 zullen er meer dan zeven miljard smartphone-abonnees zijn, maar er zijn momenteel minder dan 0,1 miljard cryptokredietgebruikers. Volgens de Celo Foundation blijven bruikbaarheid en prijsstabiliteit twee van de belangrijkste remmers van cryptocurrency adoptie. Celo’s mobiele-eerste-aanpak heeft tot doel deze kloof te overbruggen. De belangrijkste technologische innovaties om de adoptie te stimuleren zijn onder andere: Snelle & lichte transacties (blokkoppen geoptimaliseerd voor snelle mobiele telefoonsynchronisatie).

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 342 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Kucoin Kucoin Open website Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 488 Kucoin Kucoin
OKEX OKEX Open website Grote internationale exchange, veel currencies en opties. 9.2 294 OKEX OKEX

De koersverwachting van Celo | 2021 – 2025

Celo is een snel groeiende cryptocurrency. De Celo heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Celo. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Celo is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Celo voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Celo koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Waarom stijgt Celo?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Celo nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Celo nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

celo

Wat zijn onze Celo (CELO) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Celo is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Celo zijn dan ook erg positief.