Celsius verwachting

Celsius heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Celsius koers verwachting, wat het laatste Celsius nieuws is, wat de Celsius is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Celsius.

Mocht je nog niet weten waar je Celsius (CEL) kan kopen, dat kan bij FTX Exchange (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Bittrex in Nederland & België.

Wat is Celsius?

Celsius is de oorspronkelijke token voor het peer-to-peer crypto lending platform van het Celsius Netwerk.

Celsius stelt cryptohouders in staat om hun bezittingen te storten om rente te verdienen en om Amerikaanse dollars te lenen met hun crypto als onderpand. Hedgefondsen kunnen ook crypto lenen om short posities te creëren, en hun rentebetalingen gaan naar de deposanten. Celsius zal een aangepast Black-Scholes algoritme gebruiken om het bedrag aan deposito’s te genereren dat van de leners wordt verlangd voor elke munt.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Bittrex Bittrex Open website Exchange met unieke cryptocurrency, handige interface 8.6 448 Bittrex Bittrex

De koersverwachting van Celsius | 2022 – 2025

Celsius is een snel groeiende cryptocurrency. De Celsius heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Celsius. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Celsius is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Celsius voorspelling prijs is niet uit te brengen, maar vast staat dat een koersstijging van 100% – 300% erg realistisch binnen een timeframe van 1-2 jaar.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Celsius koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Waarom stijgt Celsius?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Celsius nieuws is over wat het gaat in 2022 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Celsius nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

celsius

Wat zijn onze Celsius (CEL) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2022,2023,2025
of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Celsius is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Celsius zijn dan ook erg positief.

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: