Compound verwachting

Compound heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Compound koers verwachting, wat het laatste Compound nieuws is, wat de Compound is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Compound.

Mocht je nog niet weten waar je Compound (COMP) kan kopen, dat kan bij Litebit (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij eToro in Nederland & België.

Wat is Compound?

Compound is een uitleenplatform dat gebaseerd is op Ethereum en dat gebruikers in staat stelt om zonder toestemming te lenen of uit te lenen uit een pool van activa. In plaats van dat de rentevoeten door individuen worden vastgesteld, worden ze algoritmisch bepaald op basis van het aandeel van de uitgeleende activa.

Compound is gestart met het doel om robuustere kredietmarkten te creëren, een noodzakelijk onderdeel van elk functioneel financieel systeem. Hoewel gecentraliseerde diensten deze faciliteiten kunnen bieden, zijn het op vertrouwen gebaseerde systemen die het decentrale karakter van cryptoactiva in gevaar brengen. Dit kan worden opgelost door het creëren van vertrouwenloze peer-to-peer protocollen, maar ze vereisen een actievere deelname van kredietnemers en kredietverstrekkers die moeten worden gematcht.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
eToro eToro Open website Grote internationale exchange met vele opties 9.5 26 eToro eToro
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Celsius Network Open website Celsius Network
Blockfi Open website Blockfi

De koersverwachting van Compound | 2021 – 2025

Compound is een snel groeiende cryptocurrency. De Compound heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Compound. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Compound is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Compound voorspelling prijs is niet uit te brengen, maar vast staat dat een koersstijging van 100% – 300% erg realistisch binnen een timeframe van 1-2 jaar.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Compound koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Waarom stijgt Compound?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Compound nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Compound nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

compound

Wat zijn onze Compound (COMP) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Compound is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Compound zijn dan ook erg positief.