Crypto.com card

Het domein crypto.com werd helemaal terug in 1993 geregistreerd door Matt Blaze, een bekende cryptograaf.

Zoals u zich kunt voorstellen, heeft hij heel wat aanbiedingen voor dat domein ontvangen sinds cryptocurrencies van de grond kwamen, maar hij had herhaaldelijk gezegd dat het domein niet te koop was.

Tot Monaco hem benaderde en hij besloot het crypto.com domein aan hen te verkopen!

Ze namen deze aankoop en gebruikten het om zichzelf te rebranden naar Crypto.com, met als nieuw doel het versnellen van “de overgang van de wereld naar cryptocurrency”.

Samen met de rebranding zijn de cryptocurrency producten onder de MCO paraplu gebracht om aan te sluiten bij de naam van de cryptocurrency. Tot nu toe omvat dat de MCO token, de MCO wallet app, de MCO Visa Card, de MCO Crypto Invest service, Crypto Earn en recentelijk een exchange aangedreven door de Crypto.com coin (CRO).

Dit artikel gaat over de functies die nu beschikbaar zijn bij Crypto.com en belicht enkele van de toekomstige functies die nog moeten worden vrijgegeven. Voor uitgebreide details kunt u de MCO Whitepaper 2.0 lezen.

Crypto.com MCO Platform Overzicht

Crypto.com bouwt de diensten op het MCO platform om de uitdagingen op het gebied van toegankelijkheid en bruikbaarheid op te lossen waar de bredere blockchain industrie mee te maken heeft. Een van de meest verwachte van deze producten is de MCO Visa Card.

De MCO Visa Card is de terugkeer van Crypto.com’s plan om een Visa-kaart te koppelen aan cryptocurrency-rekeningen, waardoor gebruikers hun cryptocurrency gemakkelijk kunnen uitgeven aan alledaagse aankopen, overal waar Visa wordt geaccepteerd.

Naast de MCO Visa card, is de Crypto.com rebrand de thuisbasis geworden voor een aantal MCO producten en diensten. De MCO wallet app en het MCO token zijn daar al bij inbegrepen. En de meest recente toevoeging is Crypto Invest, waarmee eenvoudig in crypto’s geïnvesteerd kan worden.

Geplande producten zijn onder meer Crypto Credit, dat gebruikers een kredietlijn zal geven op basis van MCO-tokens die als onderpand worden gehouden, en MCO Private, dat gespecialiseerde producten en diensten zal bieden voor vermogende particulieren.

De MCO Visa Card

Het portfolio van MCO Visa Cards aangeboden door Crypto.com varieert van het topniveau Obsidian Black, dat een inzet van 50.000 MCO vereist, tot het basisniveau Midnight Blue, dat geen inzetvereiste heeft. Elk niveau komt met extra extraatjes, die hier in detail kunnen worden bekeken.

Door de MCO Visa Card te koppelen aan de MCO-portemonnee kunnen gebruikers hun cryptocurrency naadloos uitgeven bij de meer dan 40 miljoen retailers wereldwijd die Visa accepteren.

En de lijst met voordelen voor kaarthouders evenaart die van een van de beste Visa-beloningskaarten. Gebruikers kunnen genieten van het gebruik van een Visa-kaart zonder jaarlijkse kosten, gratis verzending krijgen, tot 5% cashback op aankopen ontvangen, en geselecteerde kaarten krijgen onbeperkte toegang tot luchthavenlounges. Ook inbegrepen zijn lidmaatschappen voor Spotify, Netflix, en Amazon Prime, evenals een korting van 10% op Expedia en AirBnB aankopen.

Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om in het buitenland te besteden en interbancaire wisselkoersen te ontvangen. En met het Platinum Referral Reward Program is het voor gebruikers mogelijk om tot wel $10.000 inschrijfbonus te ontvangen!

Aangezien de MCO Visa card een van de hoekstenen van Crypto.com was sinds de oprichting, is het MCO Visa card-programma al goed bekend. Crypto.com heeft meer dan twee jaar de tijd gehad om haar aanbod te verfijnen en te perfectioneren, zodat haar gebruikers de best mogelijke Visa debetkaart krijgen. En binnenkort zullen ze ook een krediet tegen lage tarieven op de kaart aanbieden.

Kaarten worden sinds het vierde kwartaal van 2018 verzonden naar klanten in Singapore. In juli 2019 begonnen de eerste kaarten ook te verzenden naar klanten in de VS, en meest recentelijk vanaf maart 2020 beginnen kaarten te verzenden naar klanten in het Verenigd Koninkrijk, met de rest van Europa die naar verwachting binnenkort ook kaarten zullen beginnen te ontvangen.

De kaart in het eerste niveau is gratis en iedereen die in een gebied woont waar de kaart al wordt verzonden, kan aan de slag met een MCO Visa-kaart. De voordelen worden beter naarmate het niveau hoger wordt, maar aangezien het MCO-token nu meer dan $5 waard is (vanaf april 2020) kan het een beetje prijzig zijn om het niveau Rose Gold en Icy White (5.000 MCO) te bereiken, om nog maar te zwijgen van het topniveau Obsidian Black (50.000 MCO).

Dit betekent dat de Obsidian Black meer dan $250k in MCO tokens vereist, het volgende niveau Icy White/Rose Gold MCO Visa Card vereist $25.000, terwijl een Ruby Steel kaart met 2% cashback een inzet vereist van slechts 50 MCO, ter waarde van $250. Tussen deze niveaus zijn de Jade Green en Royal Indigo kaarten, die 500 MCO staked vereisen en komen met 3% cashback, evenals enkele andere voordelen zoals Spotify en Netflix abonnementen.

MCO Privé

De MCO Private functie werd lang verwacht en werd uiteindelijk gelanceerd in maart 2020. Het is een dienst die is afgestemd op de behoeften van de MCO Visa Obsidian Black en Icy White/Rose Gold kaarthouders. De gespecialiseerde diensten en toegangen zijn bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van houders van cryptocurrency’s met een hoge nettowaarde.

Er is een MCO conciërge-service beschikbaar voor MCO Private-klanten, evenals uitnodigingen voor en toegang tot exclusieve blockchain-industrie-evenementen. Klanten krijgen ook advies over bewaardiensten voor digitale activa, concurrerende beleggingsmogelijkheden, hulp bij over-the-counter transacties, en toegewijde klantenondersteuning.

Naast deze voordelen ontvangen alle leden in de MCO Private een extra bonusrente van 2% voor munten die worden aangehouden in het Crypto Earn-programma. Houders van deze kaarten ontvangen ook gratis Amazon Prime-lidmaatschap, en verhoogde kredietlimieten (tot $ 2 miljoen voor Obsidian Black kaarthouders). Obsidian Black kaarthouders kunnen ook gebruik maken van de Private Jet Service. Alle MCO Private-leden ontvangen een speciaal welkomstpakket met merchandise van het merk Crypto.com.

MCO portemonnee app

De MCO wallet is goed ontvangen, met een 3,8 waardering in de Apple App Store en een 4,3 waardering in de Google Play store. Een van de geweldige functies is de mogelijkheid om tokens direct vanuit de wallet te kopen, met behulp van een gekoppelde credit- of debitcard en zelfs via een bankoverschrijving. De portemonnee biedt nu aankopen van meer dan 50 verschillende cryptocurrencies tegen de werkelijke kosten, zonder extra kosten, commissies, spreads, of mark-ups.

Het heeft ook ondersteuning voor zeven fiat valuta’s, waaronder USD, JPY en EUR. U kunt zelfs wisselen tussen fiatvaluta’s tegen realtime interbancaire tarieven, waarmee u tot 8% bespaart ten opzichte van tarieven bij gewone banken. En portemonnee gebruikers kunnen toegang krijgen tot het Crypto Earn programma om rente te verdienen tot 8% per jaar op een aantal cryptocurrencies, en tot 12% per jaar op een aantal stablecoins.

Als u transferkosten wilt vermijden, kan dat ook met de MCO-portemonnee. Verstuur crypto en fiat direct naar andere Crypto.com-portemonneegebruikers, zonder kosten.

De MCO wallet beloont u ook voor het delen met uw vrienden. U kunt 10-25% verwijzingscommissie krijgen op elke aankoop van iemand die de portemonnee downloadt met uw unieke verwijzingscode. En u kunt aanmeldbonussen krijgen die kunnen oplopen tot $10.000.

Ten slotte zullen traders en investeerders blij zijn met de mogelijkheid om meer dan 200 verschillende cryptocurrencies te volgen. Grafieken zijn beschikbaar ten opzichte van de USD of ten opzichte van BTC en geven gegevens voor prijs, volume, procentuele verandering en nog veel meer. Deze functie sluit goed aan bij de onlangs gelanceerde Crypto Invest-service.

MCO Crypto Invest

Begin oktober lanceerde Crypto.com een nieuwe dienst voor MCO Private klanten: Crypto Invest. Het is een portefeuille- en handelstool voor cryptocurrencies die het beleggen en handelen in cryptocurrencies vereenvoudigt. Gebruikers kunnen hun eigen aangepaste portefeuilles samenstellen en automatisch handelen op basis van marktsignalen.

In tegenstelling tot andere producten, is Crypto Invest niet alleen een mandje van cryptocurrencies. In plaats daarvan is het een set handelsstrategieën die in elke markt presteren. En het is geweldig voor degenen die net beginnen met hun crypto-beleggingsportefeuille, omdat gebruikers worden gespaard van de noodzaak om gedetailleerd onderzoek te doen naar het enorme universum van beschikbare cryptocurrencies. In plaats daarvan kunnen ze één investering doen in het Crypto Invest product en Crypto.com de details laten afhandelen.

Aldus Kris Marszalek, de medeoprichter en CEO van Crypto.com:


“We hebben meer dan een jaar aan Crypto Invest gewerkt, waarvan drie maanden in een gesloten bèta. Gedurende die tijd is er een overvloed aan crypto-investeringsproducten op de markt gelanceerd, allemaal ontworpen als valutamanden of crypto-indexen. Deze inspanningen zijn gedoemd te mislukken in een bearmarkt.

Hoe werkt Crypto Invest?

Het is vrij goed bekend dat de prijzen van alle altcoins op de markt sterk gecorreleerd zijn aan Bitcoin, en dit heeft diversificatiestrategieën moeilijk denkbaar en in de praktijk ineffectief gemaakt. Er is iets meer nodig om het marktrisico in cryptocurrencies te verminderen.

Crypto Invest probeert dit op te lossen door gebruik te maken van geavanceerde kwantitatieve handelsstrategieën die zijn ontworpen om goed te presteren in elke markt. En er is geen vergoeding voor het gebruik van Crypto Invest tenzij er winst wordt gemaakt. Dat betekent geen instapkosten, uitstapkosten, rebalancing of kosten voor beheerd vermogen. Crypto.com neemt slechts 9% van de winst voor degenen met MCO tokens staked, of 18% van de winst anders.

Crypto Invest beschikt over de volgende functies en functionaliteiten:

Crypto Invest Portefeuilles

Dit zijn basisportefeuilles die gebruikers toegang geven tot maar liefst 30 verschillende cryptocurrencies. De portefeuilles zijn als volgt afgestemd op risicobereidheid:

  • Groei: hogere groei, hoger risico
  • Evenwichtig: gematigde groei, gematigd risico
  • Conservatief: minder groei, minimaal risico

Crypto Invest Handelsstrategieën

De handelsstrategieën van Crypto Invest zijn geen korte termijn daghandel of scalping strategieën. In plaats daarvan werden ze ontwikkeld als middellange- tot langetermijnstrategieën voor gebruik op een schaal van dagen tot weken. Momenteel zijn er drie strategieën in gebruik om portefeuilles te beheren:

  • Geautomatiseerde Handel: Hands off set van strategieën die marktbewegingen vastleggen op basis van marktsentiment.
  • Markt Volgen: Een gelijke vertegenwoordiging van de top activa in de markt.
  • Stabiel: Stablecoin posities die worden gebruikt om risico’s te verminderen en risicobeheer te bieden.

Extra functies van Crypto Invest

  • Gemakkelijk om te beginnen: Lage minimum investering van USD$20
  • Gemakkelijk te verlaten: Geen uitstapkosten of boetes
  • Eerlijke Vergoedingen: Er worden geen kosten in rekening gebracht tenzij u winst maakt. Wat kan er eerlijker zijn?
  • MCO Nut: Klanten die MCO tokens inzetten kunnen een korting van 50% krijgen op alle vergoedingen die door Crypto Invest worden berekend.

Opmerking: Vanwege wettelijke vereisten is Crypto Invest momenteel niet beschikbaar in de Verenigde Staten van Amerika, Hong Kong en Singapore.

Crypto.com Uitwisseling

Na het verzamelen van ruim 1 miljoen gebruikers in zijn vierjarig bestaan is het niet verwonderlijk dat Crypto.com nog een stap voorwaarts zette door een exchange te lanceren. De exchange ging live in november 2019 en is een andere manier waarop Crypto.com hun visie om “cryptocurrency in elke portemonnee te stoppen” zal realiseren.

En met de enorme gebruikersbasis bij de lancering kan de exchange nu al uitstekende liquiditeit bieden, evenals beveiliging van wereldklasse. Tot slot krijgen gebruikers een eenvoudig te gebruiken interface en vergoedingen die zo laag kunnen zijn als $ 0 wanneer er genoeg CRO-tokens worden gestaked.

Crypto.com voorziet haar gebruikers al van een groot aantal handige functies, zoals de Crypto debit card en de Crypto Invest en Crypto Earn platformen. Plus ze zijn een vertrouwd merk, wat zal helpen bij het verkrijgen en behouden van nieuwe klanten.

De Crypto.com-uitwisseling wordt geleverd met basisvergoedingen van slechts 0,008% voor makers en 0,02% voor nemers, en deze vergoedingen kunnen worden verlaagd door CRO-tokens in te zetten. Het platform biedt gebruikers diepe wereldwijde liquiditeit via de eigen Vortex Liquidity Engine.

Tot slot kunnen gebruikers zich veilig voelen dankzij de institutionele beveiliging en bewaarsystemen die geïmplementeerd zijn op de Crypto.com-uitwisseling. Dit omvat ISO-certificering 27001:2013, niveau 1 PCI DSS en CCSS (niveau 3) Ledger Vault handhaving en samenwerking.

De beurs heeft al 35 marktparen genoteerd, en is van plan om er de komende maanden nog meer toe te voegen. Een voordeel voor gebruikers die genoeg CRO inzetten op de beurs is toegang tot The Syndicate, waar nieuwe munten worden gedebuteerd en verkocht met een korting voor gebruikers met toegang.

Het syndicaat

Het Syndicaat is waar gebruikers die hun CRO inzetten op de beurs andere cryptocurrencies met korting kunnen kopen. Een minimum van 10.000 CRO moet worden ingezet om deel te nemen aan The Syndicate, dat sinds januari 2020 actief is. Er zijn verkopen geweest waarbij Syndicate-leden BTC en ETH konden kopen met een korting van 25%, en andere voor LINK, BCH en XTZ waarbij de prijs met 50% werd verdisconteerd.

Zodra munten door een Syndicaat evenement zijn gegaan, worden ze vervolgens genoteerd op de beurs voor handel. Ze kunnen ook betrokken zijn bij handelsgevechten in de Trading Arena, met verschillende bonussen voor handelaren die de grootste handelsvolumes verzamelen. Er zijn ook gelukstrekkingsevenementen en wie CRO inzet, kan zijn winstkansen verhogen. CRO inzetten in The Syndicate levert ook rendementen op tot 20% per jaar.

Crypto.com Soft Staking

Crypto.com maakt zijn beurs ook aantrekkelijker voor handelaren door de introductie van “Soft Staking”, dat beloningen biedt tot 5% per jaar op 14 verschillende cryptocurrencies (BTC, BCH, ETH, USDT, USDC, XRP, LINK, LTC, EOS, XLM, ATOM, XTZ, MCO, en CRO) wanneer ze worden aangehouden op de Crypto.com beurs.

Er is geen lock-up periode en gebruikers worden dagelijks beloond, zonder enige extra stappen van hun kant. Als deze 11 munten worden gehouden in een portemonnee van de gebruikers krijgt de staking beloning. Dit omvat zelfs munten die deel kunnen uitmaken van een hangende o

MCO Krediet Diensten

Een andere functie die in de maak is, zijn de MCO Credit Services. Dit wordt een revolutionair product dat u toelaat om het krediet te krijgen dat u nodig hebt en verdient door MCO tokens in te zetten. Dus, als u $10.000 aan MCO tokens inzet, kunt u een kredietlijn van $6.000 krijgen.

Maar in tegenstelling tot traditionele creditcards zijn er geen afschriften en geen minimumbetalingen. U betaalt de kredietvoorschotten af wanneer u maar wilt. Als u niet kunt of wilt betalen, kunnen uw MCO tokens worden gebruikt om de schuld af te betalen.

MCO Munten

Het token dat het Crypto.com-ecosysteem aandrijft, is het ERC20 MCO-token. Dit werd uitgegeven in een ICO crowd-sale die het team in juni 2017 hield. Ze haalden 26 miljoen dollar op in ruil voor de eerste uitgifte van de MCO-tokens.

MCO zal worden gebruikt in het ecosysteem om beloningen te verdienen op aankopen en staking, en om te betalen voor verwijzingen. MCO heeft de rest van de markt gevolgd en piekte terug in augustus van 2017. Sindsdien hebben ze de rest van de markt gevolgd toen 2018 in bear territory kwam en in december 2018 raakte het token een dieptepunt van $ 1,66

Sinds die tijd is het token opgeveerd en bereikte boven de $ 5 in 2019, trok zich iets terug, maar handelde vervolgens weer rond het $ 5-niveau in 2020. MCO kan worden gekocht en verhandeld op een aantal wereldwijde beurzen op dit moment, waaronder Binance, Bit-Z en de Bittrex Exchange.

CRO token

Het CRO token werd in 2018 gecreëerd als de native currency van de Crypto.com keten. Die keten werd gecreëerd als een zeer schaalbare blockchain die in staat is om extreem snelle betalingen te verwerken.

Het CRO token is een intermediair token dat bedoeld is om gebruikers in staat te stellen cryptocurrency betalingen te doen aan zo veel mogelijk wereldwijde handelaren. De ontwikkelaars verwachten dit te bereiken door CRO te gebruiken om de conversie van cryptocurrencies naar fiat tegen lagere kosten mogelijk te maken.

Het token haalde de krantenkoppen in maart 2019 toen de prijs ervan in iets meer dan een week met 360% hoger piekte. Het bleef volatiliteit vertonen gedurende het tweede en derde kwartaal van 2019 voordat het uiteindelijk terugzakte tot onder het niveau van $ 0,03.

In het begin van 2020 steeg de munt weer met bijna 100% vanaf het begin van het jaar tot half februari. Dat werd gevolgd door scherpe verliezen in reactie op de zich verspreidende coronavirus pandemie, maar in april 2020 was de token ruwweg 65% gestegen ten opzichte van de dieptepunten in maart toen het boven $ 0,055 werd verhandeld.

Een voordeel van het bezitten van CRO tokens is de mogelijkheid om ze in te zetten en beloningen te verdienen. Degenen die in staat en bereid zijn om 500.000 CRO in te zetten voor een periode van zes maanden, kunnen tot 18% per jaar verdienen door een Council Node te runnen op de Crypto.com-keten. Degenen die zich niet zo’n grote inzet kunnen veroorloven, kunnen nog steeds tot 5% per jaar verdienen via de nieuwe soft staking die in maart 2020 op de Crypto.com Exchange wordt geïntroduceerd.

Conclusie

Het lijkt erop dat de Crypto.com re-brand veel meer betekent dan alleen een naamsverandering voor Monaco. Het bedrijf is actief bezig met de levering van hun MCO Visa Cards en heeft een aantal andere initiatieven geïntroduceerd, zoals de Crypto Invest en Crypto Earn producten.

Ook de aankomende MCO-kredietdiensten klinken erg interessant, net als de MCO Prime-diensten voor cryptocurrency-gebruikers met een hoge nettowaarde.

Met bijna vier jaar in het bedrijfsleven, is Crypto.com een enorme plons aan het maken in de cryptocurrency wereld. Met kaarten die nu worden geleverd in Singapore, de VS en Groot-Brittannië, en binnenkort ook in Europa, kan het merk Crypto.com klaar zijn om te exploderen in 2020.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: