De 7 best presterende penny crypto om nu te kopen voor enorme opbrengsten

Web3 zit vol met veelbelovende investeringsmogelijkheden, maar meer gevestigde projecten kunnen in de loop van de tijd te lijden hebben onder verminderde winsten. Dit betekent dat enkele van de beste investeringen in de ruimte crypto presale zijn, aangezien de beste crypto-penny-aandelen in de loop van de tijd grote opbrengsten kunnen opleveren.

Voor beleggers die op zoek zijn naar deze veelbelovende investeringen in 2023, is dit een lijst met de 7 beste crypto-penny-aandelen om nu te kopen:

 1. Metacade (MCADE)
 2. Tron (TRX)
 3. XRP (XRP)
 4. Cronos (CRO)
 5. Stellar (XLM)
 6. Algorand (ALGO)
 7. VeChain (VET)

 1. Metacade (MCADE)

De crypto presale van Metacade staat op nummer één op de lijst van beste crypto-penny-aandelen om nu te kopen. Het platform biedt een breed scala aan verschillende play-to-earn-spellen op één locatie, wat gebruikers uitgebreide mogelijkheden biedt om MCADE-tokens te verdienen tijdens online gamen.

Naast zijn P2E-arcade zal Metacade gebruikers belonen voor het delen van nuttige content op het platform en zal het zijn community verbinden met betaalde vacatures. Gebruikers kunnen parttime of fulltime werken via het platform, aangezien Metacade bedoeld is voor crypto-enthousiastelingen die hun carrière in Web3 een kickstart willen geven.

MCADE kondigde onlangs zijn crypto presale aan, die in iets meer dan 9 weken tijd meer dan $3,5 miljoen aan financiering opleverde. Als een gloednieuw project in de wereld van Web3, is de hype rond Metacade aan het groeien – niet in de laatste plaats vanwege de unieke functies die gericht zijn op de community.

Na verdere ontwikkeling zal het platform veel P2E-games ondersteunen die zowel informele als competitieve gameplay bieden, evenals een geavanceerd beloningssysteem en een centrale hub voor Web3-gebruikers om te socialiseren en alfa te delen. Bovendien zal Metacade de groei in blockchain-gaming stimuleren door game-ontwikkelaars in een vroeg stadium financiering te bieden via het Metagrants programma.

Waarom zou je MCADE kopen?

De MCADE crypto presale is een uitstekende investeringsmogelijkheid. De crypto presale is de vroegste investeringsfase voor nieuwe projecten, waarbij platforms met een hoog potentieel, zoals Metacade, vaak 100-200x rendement opleveren na de laatste fase.

MCADE werd gelanceerd voor slechts $0,008 aan het begin van de crypto presale, en dit zal stijgen. Aan het einde van de crypto presale is elk MCADE-token $0,02 waard, wat beleggers slechts een beperkte tijd geeft om tegen deze spotprijzen bij MCADE in te stappen.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale <<<

 1. Tron (TRX)

Tron is een van de beste crypto-penny-aandelen om nu te kopen. Het is een layer 1 blockchain die in 2017 is gemaakt om gedecentraliseerd entertainment en het delen van content te ondersteunen met behulp van peer-to-peer-technologie. Het is een zeer schaalbare blockchain die hoge transactiedoorvoer met hoge snelheden kan ondersteunen, vaak met definitieve bevestiging in minder dan 3 seconden.

Het Tron-netwerk kan gedecentraliseerde applicaties (dApps) ondersteunen en biedt onderdak aan verschillende blockchain-services. dApps op Tron omvatten protocollen voor lenen en uitlenen, NFT’s en play-to-earn games.

Waarom zou je TRX kopen?

Tron wordt vaak gebruikt als een van de snelste en goedkoopste manieren om cryptocurrency over de hele wereld te verzenden. Het is een van de meest schaalbare netwerken omdat het zeer liquide is, waardoor de blockchain 2000 transacties per seconde (TPS) kan verwerken zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

TRX bereikte $0,18 op het hoogtepunt van de bullmarkt van 2021 en zit nu op $0,05. Met zijn grote community en blockchain die consequent een aanzienlijk aantal transacties kan ondersteunen, heeft TRX een groot opwaarts potentieel en is het een van de beste crypto-penny-aandelen die momenteel te koop zijn.

 1. XRP (XRP)

XRP is het op twee na beste crypto-penny-aandeel om nu te kopen. In het traditionele financiële systeem kan het internationale betalingssysteem dagen duren en zijn er meestal administratiekosten aan verbonden; XRP kan echter vrijwel direct grensoverschrijdende transacties uitvoeren, bijna zonder kosten.

XRP fungeert als een brug tussen verschillende valuta’s, met als primaire use case financiële instellingen die grensoverschrijdende betalingen verwerken. XRP wordt gebruikt om deze instellingen onmiddellijke liquiditeit te bieden om een snelle uitwisseling van valuta mogelijk te maken.

Het XRP-token is ook de eigen valuta voor XRP Ledger, een gedecentraliseerd blockchain-netwerk dat de ontwikkeling van dApps kan ondersteunen. Het XRPL-ecosysteem biedt onderdak aan een toenemend aantal applicaties met een breed scala aan use-cases.

Waarom zou je XRP kopen?

Het moederbedrijf van XRP, Ripple, is het onderwerp van een langdurig juridisch geschil met de Securities and Exchange Commission (SEC). Aangenomen wordt dat dit geschil wijdverbreide investeringen in het XRP-token heeft ontmoedigd, wat de prijsactie van de afgelopen jaren heeft beïnvloed. Er wordt echter verwacht dat Ripple de SEC-zaak zal winnen en dit zou kunnen resulteren in grote winsten voor XRP.

 1. Cronos (CRO)

Cronos (CRO) is de vierde op de lijst van beste crypto-penny-aandelen die momenteel kunnen worden gekocht. Het CRO-token is de eigen valuta voor het Crypto.com-ecosysteem, een van de grootste gecentraliseerde beurzen (CEX’s) ter wereld. Het ecosysteem beschikt over geautomatiseerde marktmakers, een uitgebreid netwerk voor valuta conversies en een trading engine van de volgende generatie.

 

Cronos maakt gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) om snellere transacties te garanderen en kosten te verlagen. De geavanceerde technologie die door Cronos is geïmplementeerd, helpt gebruikers om hun portefeuilles snel te beheren, hun investeringen op verschillende beurzen te volgen en het potentieel voor winstgevende rendementen te vergroten.

Waarom zou je CRO kopen?

In de nasleep van het FTX-faillissement, de op een na grootste CEX in Web3, kunnen crypto-gebruikers op zoek gaan naar alternatieven. Hoewel Binance CEX de grootste in de ruimte blijft, zouden Crypto.com en het Cronos-ecosysteem hiervan kunnen profiteren en in de loop van de tijd een groter marktaandeel kunnen veroveren.

Voor nu wordt CRO gewaardeerd op $0,06 per token. Met uitgebreide utility en een groot bestaand gebruikersbestand, zal het CRO-token waarschijnlijk aanzienlijk stijgen vanaf dit prijsniveau. Om deze reden is CRO een van de beste crypto-penny-aandelen die je momenteel kunt kopen.

 1. Stellar (XLM)

De vijfde beste crypto-penny-aandelen om te kopen is Stellar Lumens, ook wel bekend als XLM. XLM is een gedistribueerd betalingsnetwerk waarmee gebruikers snel en efficiënt betalingen kunnen verzenden en ontvangen. Het is ook een financiële technologie die is ontworpen om mensen en banken, instellingen en andere betalingsnetwerken effectiever met elkaar te verbinden.

Het XLM-token is de native asset van het op blockchain gebaseerde netwerk van Stellar en kan worden gebruikt om transacties te betalen of om waarde over de hele wereld op te slaan met minimale kosten. Stellar overbrugt de kloof tussen verschillende betalingssystemen en maakt, net als XRP, goedkope internationale overschrijvingen mogelijk.

Stellar is succesvol geweest in het bieden van snelle afwikkelingen door een netwerk te creëren dat tot 1000 TPS kan verwerken. XLM biedt gebruikers een efficiënte manier om wereldwijd te betalen zonder toegang te hebben tot dure banksystemen.

Waarom zou je XLM kopen?

XLM is een levensvatbare oplossing voor internationale betalingsverwerking en, in tegenstelling tot andere cryptocurrencies die het traditionele financiële systeem willen vervangen, streeft XLM naar het verbeteren van de efficiëntie waarmee bestaande systemen werken.

Met een huidige prijs van $0,075 heeft XLM een aanzienlijk groeipotentieel. Het token heeft een koersdoel op de middellange termijn op zijn vorige recordhoogte van $0,73, waardoor het een van de beste crypto-penny-aandelen is om te kopen tegen het huidige prijsniveau.

 1. Algorand (ALGO)

Nummer zes op de lijst van beste crypto-penny-aandelen die nu te koop zijn, is Algorand. Aangeduid door de ticker ALGO, is Algorand een multi-asset, toestemmingsloze, proof-of-stake blockchain die de ontwikkeling van dApps kan ondersteunen.

Algorand is ontworpen om veilig, schaalbaar en snel te zijn met als doel ervoor te zorgen dat alle deelnemers aan het Algorand-netwerk een gelijke en actieve invloed kunnen hebben. Het protocol maakt volledige decentralisatie mogelijk waarbij elke node dezelfde autoriteit heeft; dit wordt gedaan om de veiligheid te maximaliseren en de waarheid over het gehele Algorand-netwerk te verspreiden tegen zowel hoge snelheden als lage kosten.

 

Algorand blinkt niet alleen uit in transactiesnelheden, maar biedt ook een grotere schaalbaarheid dan de meeste andere netwerken in het Web3-ecosysteem. Algorand helpt een toekomst te creëren waarin individuen tools binnen hun bereik hebben, zodat ze het eigendom van digitale activa volledig kunnen realiseren en naadloos online met elkaar kunnen communiceren.

Waarom zou je ALGO kopen?

Algorand is een van de weinige blockchains die het beruchte blockchain-trilemma heeft opgelost, waarin staat dat een gedistribueerd computernetwerk veiligheid, schaalbaarheid of decentralisatie moet opofferen. Algorand levert alle drie de pijlers van de blockchain en kan in de loop van de tijd vele miljoenen gebruikers ondersteunen.

ALGO is momenteel geprijsd op minder dan $0,20, dus het opwaarts potentieel is groot. Het is een van de beste crypto-penny-aandelen om nu te kopen en hoewel het zich in een later stadium bevindt dan een vroege crypto presale, kan het nog steeds een groot rendement opleveren voor langetermijnbeleggers.

 1. VeChain (VET)

VeChain staat op nummer zeven op de lijst van beste crypto-penny-aandelen om nu te kopen. Het is een op blockchain gebaseerd platform dat het wereldwijde supply chain management proces transparanter kan maken.

Door de beweging van goederen van fabrikant naar distributeur te registreren, helpt VeChain om de hoge kwaliteit te waarborgen en de prevalentie van namaak te verminderen. Dit kan de hele wereldeconomie ten goede komen, wat blijkt uit het feit dat beroepsonderwijs en -opleiding vroege partnerschappen aangaat met grote internationale bedrijven, waaronder BMW en Vauxhall.

Waarom zou je VET kopen?

VeChain biedt een unieke oplossing voor een belangrijke inefficiëntie in de wereldeconomie. De blockchain maakt trackingproducten veiliger, betrouwbaarder en transparanter, wat in de loop van de tijd direct gevolgen kan hebben voor vele miljarden mensen over de hele wereld.

VET kost momenteel $0,017, een daling ten opzichte van het hoogste punt ooit van $0,23 in 2021. Het lijkt erop dat het token de komende jaren aanzienlijk in waarde zal stijgen, waardoor het een van de beste crypto-penny-aandelen is om nu te kopen.

Metacade crypto presale: de beste crypto-penny-aandelen keuze voor 2023

De crypto presale van Metacade biedt MCADE tegen een extreem lage prijs in vergelijking met de verwachte toekomstige waarde. Het platform zou gemakkelijk een van de meest gebruikte GameFi-platforms in Web3 kunnen worden, wat betekent dat het huidige crypto presale prijsniveau waarschijnlijk nooit meer zal worden gezien.

In korte tijd zou MCADE $5 in waarde kunnen bereiken, wat vroege investeerders de kans geeft om 250x winst te maken vanaf het einde van de crypto presale. Om deze reden is MCADE de beste crypto-penny-aandelen om op dit moment te kopen, dus wees er snel bij om zoveel mogelijk MCADE op te pikken voordat de prijs onvermijdelijk stijgt.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: