De beste investeringen in 2022

Beleggen is een van de beste manieren om je financiële toekomst veilig te stellen en een van de beste manieren om te beleggen is op de lange termijn. In de afgelopen jaren was het misschien verleidelijk om een ​​kortetermijnstrategie te volgen in plaats van een langetermijnstrategie om snel rendement na te streven. Gezien de huidige hoge waarderingen van de markt is het echter essentieel om de focus te houden op beleggen voor de lange termijn. Beleggers van vandaag hebben toegang tot een breed scala aan investeringsmogelijkheden en ze kunnen het risico dat ze nemen aanpassen aan hun individuele doelen en omstandigheden. Je hebt de keuze tussen investeringen met een extreem laag risico, zoals zilver en goud, en investeringen met een hoger rendementspotentieel zoals cryptocurrency. Als je een conservatieve belegger bent, moet je goud of zilver kopen. Het beste is om je portfolio te spreiden met zowel edel metalen, als aandelen en cryptocurrencies.

Aandelenfondsen

Een aandelenfonds is een ideale keuze voor een belegger die niet de tijd of de wens heeft om van beleggen zijn volledige hobby te maken. Dit type belegger kan profiteren van de diversificatie die het fonds biedt om zijn doelen te bereiken. Als je belegt in een aandelenfonds, ontvang je bovendien het rendement dat wordt berekend als het gewogen gemiddelde van alle bedrijven die in het fonds zijn opgenomen. Dit betekent dat het fonds over het algemeen minder volatiel zal zijn dan het zou zijn geweest als je slechts enkele aandelen had aangehouden. Beleggen in individuele aandelenposities kan risicovoller zijn dan beleggen in een aandelenfonds. Daarnaast vereist het ook meer werk.

Onroerend goed

Omdat je geld van de bank kunt lenen om het grootste deel van de investering te dekken en het vervolgens over een bepaalde periode terugbetaalt, kan onroerend goed een aantrekkelijke keuze zijn voor mensen die financiële investeringen willen doen. Dit komt vooral veel voor omdat de rente momenteel historisch laag is. Hoewel de kans op verlies aanwezig is, is de kans op winst vrij hoog. Als je bereid bent het vastgoed voor een aanzienlijke tijd te houden en je het onroerend goed hebt gekozen en beheerd, kun je mogelijk veel geld uit je initiële investering halen.

Edele metalen

Je beleggingsrisico kan worden verminderd door een gediversifieerde portefeuille aan te houden. Neem in je portefeuille beleggingen op die niet sterk met elkaar gecorreleerd zijn, zoals aandelen en fysiek goud of zilver. Beleggen in goud verlaagt de algehele volatiliteit en het risico van je portefeuille. Beleggen in zilver of goud heeft ook het voordeel van een hoge liquiditeit. Het is niet moeilijk om goud te verkopen, ongeacht of je er online in belegt of fysieke edelmetalen koopt.

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: