De nieuwste software trends

Software speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Bijna alles wat wij doen, doen wij wel via een of andere app of via spraakbesturing. Allemaal software van een softwarebedrijf die wij niet meer kunnen missen. Er zijn momenteel ook een aantal nieuwe trends als het gaat om software. Dat is niet voor niets, want de wereld van web en app development is dan ook constant in ontwikkeling om ons optimaal van dienst te kunnen zijn. Welke dingen zijn nu nog relevant en welke trends zijn in opkomst? Je leest er mee over in dit blog.

 

IOB

IOB, ook wel het internet of behavior genoemd is een veelbelovende softwaretrend van een softwarebedrijf. Het is een aanvulling op IOT, internet of things. IOT richt zich daarbij voooral op het verzamelen en uitwisselen van data uit meerdere bronnen. IOB gaat verder dan dat. Deze software probeert de gegevens die er zijn verzameld te gebruiken om de gebruikers te begrijpen vanuit een gedragspsychologisch perspectief. Deze inzichten kunnen vervolgens makkelijk worden gebruikt om dingen aan te passen. Denk aan bestaande producten, maar ook nieuwe producten. Op die manier kan er goed ingespeeld worden op de behoefte van de consument.

softwarebedrijf

Cloud

Ook de cloud is al een aantal jaar populair, maar toch is dit een trend om in de gaten te houden. Tijdens de coronacrisis is de cloud alleen nog maar populairder geworden omdat iedereen massaal ging thuiswerken. Wat opviel was dat de video-diensten die eraan gekoppeld zitten opeens heel populair werden, zodat we op die manier konden samenwerken. Waarom wordt er dan nu nog steeds gekozen voor de cloud? Dat komt omdat je via de cloud flexibel kan werken. Je kan snel dingen toevoegen of weghalen en je kan kiezen of je op kantoor werkt of thuis, want overal waar je internet hebt kun je in de cloud.

 

AI

Een van de grootste trends is toch wel AI, ook wel Artificial Intelligence genoemd. AI maakt het mogelijk om alle bronnen op interne te genereren en op basis van die bestaande content vervolgens nieuwe content te maken. Denk maar aan de apps die nu in opkomst zijn waar je een foto van jezelf kan insturen die vervolgens getekend wordt in allerlei soorten stijlen. Of aan de vele tekstgenerators die er nu opeens op de markt zijn. Je voert je zoekwoorden in en je vult het onderwerp in en je krijgt een compleet nieuwe tekst te zien op basis van oude content die gevonden is op het internet.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: