Decred verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$117,58

-0,86%

-19,68%

+847,26%

Bitvavo

De laatste prijs voor Decred staat momenteel op $117,58. De afgelopen 24 uur was $119,30 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $114,08.

Decred heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Decred koers verwachting, wat het laatste Decred nieuws is, wat de Decred is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Decred.

Mocht je nog niet weten waar je Decred (DCR) kan kopen, dat kan bij Bitvavo (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Binance in Nederland & België.

Wat is Decred?

Decred is een hybride proof-of-work proof-of-stake (PoW/PoS) cryptocurrency met een sterke focus op community input, open bestuur en duurzame financiering voor ontwikkeling. Het maakt gebruik van zijn hybride consensus en on-chain governance systemen om ervoor te zorgen dat een kleine groep de stroom van transacties niet kan domineren of veranderingen kan aanbrengen in Decred zonder de inbreng van de gemeenschap. Het project financiert zijn eigen ontwikkeling uit een gedecentraliseerde schatkist.

Decred vindt zijn oorsprong in april 2013, toen een pseudonieme ontwikkelaar met de naam tacotime reageerde op een draadje op Bitcointalk en verklaarde dat ze een nieuwe cryptocurrency hadden bedacht. Kort daarna, na een belofte om een technische specificatie van het idee te delen, startte tacotime een nieuwe thread, met de publicatie van een whitepaper met de titel “Memcoin2 (MC2)”: A Hybrid Proof-of-Work, Proof-of-Stake Crypto-currency”. Het voorstel breidde de principes van zowel Litecoin als Peercoin uit en combineerde deze, en werd ontwikkeld met behulp van btcd, het platform dat door de huidige ontwikkelaars van Decreds werd gecreëerd.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 338 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Open website Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester Bitcoinmeester

De koersverwachting van Decred | 2021 – 2025

Decred is een snel groeiende cryptocurrency. De Decred heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Decred. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Decred is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Decred voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Decred koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de Decred alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt Decred?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Decred nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Decred nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

decred

Wat zijn onze Decred (DCR) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Decred is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Decred zijn dan ook erg positief.