Dit kun jij allemaal bereiken met een goed webdesign!

Bij het bouwen van een website is het belangrijk dat je het doel hiervan duidelijk hebt. Is het de bedoeling dat bezoekers overgaan tot een aankoop of dat ze informatie opvragen? De weg naar deze actie moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Wanneer dit niet het geval is zullen veel bezoekers afhaken voordat het doel is bereikt. 

Om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk hun weg vinden op de website is het van belang dat je vanuit hun perspectief kijkt. Door het op laten vallen van de belangrijke elementen wordt hier eerder de aandacht naar getrokken. Dit wil je natuurlijk niet te opvallend doen, want het moet er nog altijd professioneel uitzien. Laat je website maken door SAM Design om ervoor te zorgen dat deze er professioneel en functioneel uit komt te zien. Hoe dat gedaan wordt lees je hieronder.

Webdesigners specialiteit

Het uitbesteden van je webdesign kan erg gemakkelijk. Door een specialist in te zetten weet je zeker dat er een uniek design wordt gemaakt. Een design dat past bij je bedrijf of onderneming en bij het doel dat je hebt. 

Een specialist van SAM Design deelt een website gericht in. Deze indeling is per bedrijf anders, omdat het doel van elk bedrijf ook anders is. Verschillende doelen van een site kunnen bijvoorbeeld zijn om meer leads te genereren, producten verkopen of zo goed mogelijke informatie te geven. Elk webdesign dat wordt gemaakt staat in het teken van dit specifieke doel. 

Door de ervaring van de specialisten van SAM Design weten zij precies wat ze doen. Zo kunnen zij een website designen voor elk doel. Dit doel, de actie die we willen dat de bezoeker onderneemt, wordt ook wel conversie genoemd. Het conversiegericht designen zorgt vooral voor een erg functionele uitkomst. Zo staat de gehele site in teken van het ondernemen van die specifieke actie. 

Een webdesign specialist zorgt voor een mooie, functionele website die uniek is en helemaal in teken staat van jouw doel. Daarnaast is het ook een verlengde van waar het bedrijf voor staat. Het draagt dus ook bij aan de branding of naamsbekendheid van je bedrijf.

Verschillend aanbod

Bij webdesign bureau SAM Design bieden ze verschillende services. Zo hebben zij twee all-in-one pakketten. Het verschil zit hem in de website of webshop. Dit zijn twee hele verschillende dingen en vereisen beide ook andere handelingen. 

Een website is gericht op het verstrekken van informatie. Hierin heb je veel verschillende soorten. De voornaamste doelen zijn informeren, promoten of contact zoeken. Een webshop daarentegen is gericht op verkoop. Zo kan er ook informatie op staan, maar het voornaamste doel is het genereren van verkopen. 

Het bouwen en optimaliseren van beide is andere koek. Daarom wordt er ook in beide pakketten iets anders aangeboden. Zo krijg je bij het bouwen en optimaliseren van een website binnen 2 tot 4 weken een complete resultaat van maximaal 7 pagina’s. Deze wordt SEO proof opgeleverd met een goede snelheid en een WordPress handleiding. Ook wordt er een mobielvriendelijke versie opgeleverd. Dit pakket heb je al vanaf €499,-!

Het bouwen van een webshop is een stuk ingewikkelder en dus ook duurder. Bij het pakket voor de webshop krijg je hetzelfde als bij het andere pakket. Maar komen er brainstormsessies bij, een Google Analytics analyse en een doelgroeponderzoek. Ook wordt deze opgeleverd met 8 tot 20 pagina’s, waardoor het opleveren tot 6 weken kan duren. Je kunt dit al laten bouwen vanaf €1999,-.

Als team voor de winst

Bij het inschakelen van een webdesign bureau als SAM Design wordt er niet alleen simpel een website voor je in elkaar gezet. Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk om te weten wat jij als bedrijf graag terug wilt zien. Zo wordt er eerst een kennismaking ingepland. Hieruit volgen de wensen vanuit het bedrijf. Ook wordt hieruit het doel duidelijk dat behaald moet worden. Een specialist weet dat wel hoe een website gebouwd moet worden. Zonder input van het bedrijf wordt het lastig om doelgericht te werk te gaan.

Dit is de reden dat het bedrijf en de specialist echt als partners te werk gaan. Op die manier kan er helder gecommuniceerd worden met elkaar. Zo wordt niet alleen de website gemaakt,maar wordt ook de rest van de salesfunnel ingericht. Hoe worden dus klanten aangetrokken en hoe zorg je ervoor dat zij overgaan op een aankoop? Met het inschakelen van een specialist gaan jullie als team gestructureerd aan de slag om samen te zorgen voor een mooi resultaat.

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: